Кари Фишър е приела кокаин преди смъртта си

Докладът за аутопсията на Кари Фишър показва, че е имало кокаин в кръвоносната система на актрисата, когато ѝ прилошало по време на полет миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Кари Фишър е приела кокаин преди смъртта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А-Ъ-АААА-ЙАААААА...ЪЪРРРРРРРРР....Поела го е, защото отказах на предложението й. Единствено аз бях потенциален кандидат. Защо не приех и не пристанах, сега щяхме да се радваме на едни малки космати тъпунгелчета от творческата ни връзка. АЙЙАААААААА-БББРРРРРРР....

Охо! Ако знаете пък аз какви неща съм направил преди смъртта си! Сега с нетърпение чакам да умра, че да ми тръгне славата.

Да... а пък преди да го приеме е обърнала резбата... Айде стига вестникарски сензации и клюкарски глупости бе, ей! Имайте малко уважение към починал човек...

и славата рядко прощава!

вчера новината беше за наркоманката Уинти,днес за тая-явно им е много труден живота на тия звезди ,самомобесени,самоудавени или просто получили сърдечен удар-вследствие на злоупотреба...и джордж майкъл и принс и кой ли още не.....накрая при всички причината се оказва една и съща...

не труден, а развратен, т.е. безпътен, водещ до самоубийства

Кари Фишер е много яка мацка.... и още по яко ХипИ...

Няма какво да се чудим, в онази галактика приемането на кокаин е нормално, особено за джедаите.

Не е това е извинение, но трябва да е ясно, че тя страдаше от биполярно растройство, ако не сте наясно прочетете какви са последицит еи симптомите на заболяването. Много хора страдащи от него приключват живота си със самоубийство, защото страдат от много сериоъна депресия. Оттам идва и проблема с наркотиците. Тя никога не е криела, че е взимала наркотици. А колкото до кариерата и, тя има малко роли, но като цяло се изявявяше повече като писателка и сценарист, има няколко бест-селъра и ако сте гледали нейни интервюта ще разберете, че беше много интелигентна жена с голям комедиен талант.

А що загубеняци плакаха за тази жена! За наркомани /с каквото и да се друсат/ изобщо не ми е жал, ако ще й ядрени физици да са! Това не е болест, а прищявка.

Толкова много се изписа за тази жена от миналата година! И то само заради "Междузвездни войни", в който не беше нещо особено! За другите и роли нищо! Е, толкова ли е велика?!

но не пуши! Ето това е важното. Те това е идола на съвременните хлапета.

Тази новина явно може да се коментира . За разлика от оная , за рускинята Мила Слепцова, която станала най красива абитуриентка в България. Много далновидво ,че опцията за писане на коментар е деактивирана. Защо ли?

толкова жалка работа, какво излиза, че тези в Холивуд са пълни изсипаняци, да имаш кариера, семейство, пари, какво искат още цяла планета, дяволска работа е явно известността, наркомани, комплексари, зобането е сигурно част от престижа им, тъпотия!

Че тя не е спирала още от 77-ма. И не е никаква тайна, просто не се говори много в медиите, че в момента нали опорната точка е за Силните жени-герои и е ерес ако ги критикуваш за нещо.

Много странно защо не се предприемат безкомпромисни наказания срещу наркотиците? И нас патриотите мълчат като '.бани булки от кум' по въпроса. Безкомпромисно. Ръце се режат, наказания за цялото семейство на тръговците. БЕЗКОМПРОМИСНО! Ама то това и до манталитет. От доста време се толерира емоционално поведение, при което всичко опира до харесва ми/ не ми харесва. Обичам/не обичам. В стил Южна Америка - религия, банди, невжеството, суетност. КОЙ не пита КОЙ? Щото не е Пеевски. Далеч, далеч не. Такива като Пеевски са само продукти и инструмент. Туй че хора замислете се . ЖЕСТОКА борба срещу дрогата. ЖЕСТОКА! И който сега го подминава и се подхилква явно предпочита после да реве на гроба на умрелите си деца от дрога.

А то никой от властта не смее да каже, че трябва открита и безкомпросмисна война с дрогата. Дори Симеонов за Слънчев Бряг само на алкохола набляга. А марихуаната? А хероина? Това че много хора вече ползват както и цигарите не значи че е безвредно. Значи за колите дето са необходимост се заканват да ги забранят, а за дрогата дето само за кеф пълна тишина. Много се премълчава. По масовите медии дрогата е като нещо нормално, даже стилно . Милен Цветков по Нова ТВ открито ѝ прави реклама. По радиата в София само майтапи 'бело' туй онуй. Е? Това ако не е раклама какво е?

Е, как да говорят като са в ла*ната те самите! А американската ДЕА? Най легалния наркоканал и пласьор на света. Въпросът е, че докато има търсене ще има и предлагане.Глупаците никога няма да свършат, както и наркомилиардерите.

Много хора правят пари от продажбата и разпространението на дрога. Дори някой от тях са премиери - единият на Косово, а другият - на една друга балканска държава (да не казвам имена). Отделно спец службите на Запад определят и контролират каналите и продажбата на едро. Който си мисли, че полицията сериозно се "бори" с разпространението и продажбата ... намесват се само, ако стане някаква издънка. Отделно примерно в Афганистан след демократизирането и изгонването на талибаните, производството на макови насаждения е скочило над 10 пъти ...

Наркомания се шири в западната цивилизация и това ще доведе до нейната гибел!Лошото е,че и ние вървим след тях!

Кокаина не е наркотик!!! Стимулант е!!! Четете повече преди да пишете!!!

Коката се проивежда в Боливия и Перу от стотици години и растението се използва с медицинска цел. Кокаин се синтезира по химичен път, Да сравняваш полезността на коката и кокаина е все едно да сравниш кваса и маята за хляб.

Кокаина е наркотик блокиращ допа рецепторите в синапсите. Изобщо пълна нула си. Оптай се да отвориш лавка за кокаин да видим какво ще стане. Кофеина в кафето е стимулант, макар че също е много слаб наркотик.

присмял се хъбел... всички империи си имате проблеми - едни с наркотиците, други - с алкохола и проституцията...