Децата на възрастни бащи имали по-добри перспективи

Британски и американски учени доказаха, че синовете на възрастните бащи са по-умни, по-амбициозни и чуждото мнение почти не ги интересува.

Обратно в новината

Коментари - Децата на възрастни бащи имали по-добри перспективи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз имам и друго обяснение за тези резултати по лични наблюдения на както писах по-долу 3 двойки над 40г възраст, когато детето е 2-ро или 3-то. Първо, самите родители сякаш са си научили уроците от предишните деца. Имах един колега викаше на майката "вие с първото до никъде не го докарахте, ама с второто добре сте справили". Младите родители често нямат време да възпитават децата си, да ги развиват интелектуално и да са по-твърди и по-взискателни. А именно това развива децата. Второ, по-късните деца израстват в по-динамична среда. По-големите им братя и сестри взимат участие в гледането и такива деца по-бързо проговарят. Просто няма кой толкова да им гука и лигави, а растат в среда на разговори на възрастни. Това много помага за речевото развитие. За възмутените нека да кажа, че традиционното българско семейство е винаги имало късни деца. От 10-12 деца последните винаги са били с едно 20г разлика от първородните. Те са били гледани по друг начин от сегашните, но никой не се е възмущавал. Ако Господ го е дал това дете, значи си е дошло с времето.

Значи официално давате "карт бланш" на дъртаците да се таковат с момиченца. Посланието ви бе чуто.

Кой каквото иска това чува. В статията говорят за възрастта на бащата. Не са казали, че майката непременно трябва да е млада. Една жена съвсем спокойно може да роди и над 40г - аз лично имам 3 колежки които родиха 2-ро и 3-то дете на по 42-44 години. Без инвитро, без глупости.

Децата на повъзрастните родители имат поголеми шансове да станат рано сираци.

Децата на възрастни бащи имали по-добри перспективи..... да ги наследят преждевременно. Иначе, шегата настрана, наистина тези деца като цяло са по-безочливи, безпардонни и напористи, защото при възрастните мъже нараства процента на психическите изменения, водещи до сарказъм, упорство и сприхавост. Така те възпитават, разбира се, свои подобия.

Децата на по - възрастни родители са по - умни. Доказано от живота - "най - малък Петко - най умен".

Британските и американски учени май са чичаци, дето искат да праснат нещо младо. Бахти и малоумните изследвания. Скоро ще пишат нещо от рода на "След 25 години откриха, че в Европа пият вода ако са жадни, а в Африка - ако има"