Барак Обама се завръща към места от детството

Барак Обама и семейството му ще почиват в Индонезия, където бившият президент на САЩ е живял като дете.

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама се завръща към места от детството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата ми са присъствали на предизборна среща с преподаватели и студенти на Г-н Обама в Колумбийския Университет преди първия му мандат. Разчекнали са го от високо професионални въпроси, на които е отговарял с лекота и висока компетентност !!!

Е как няма да почива като банковата му сметка докато беше президент се е увеличила 100-кратно -без да преувеличавам и това едва ли е от заплатата му като президент на САЩ . И вече не ни интерусува тоя мангал-както се писа по-горе -той обслужваше чужди интереси и беше пионка ,а на защитник на американските интереси

Та чии чужди интереси е обслужвал, а не американските, бихте ли прецизирали ???

Омама е лъжец, който бе издигнат да служи на чужди интереси. Не се е издигнал сам, а са го бутали само заради идеята да има черен президент. По същата логика бутаха Хилърито, ей така да има и жена. А дали стават за тази работа - малоумниците не ги е грижа.

Нещо много взе да почива. А кога ще пише??? Има контракт за десетки милиони!! Или той ще ги издиктува на шезлонга, па друг да пише

Отвратително долнопробни расисти са българите. Може да са НИСКИ, ДЕБЕЛИ, КРИВОКРАКИ, НЕОБРАЗОВАНИ... но имат само един повод за "гордост" - това, че имат бяла кожа. Жалки! Обама е умен, образован мъж, който сам се е издигнал, и великолепен представител на расата си!

посредствени. Освен един 2% елит, който е над световно ниво и системно емигрира, останалата популация е абсолютно непригодна за каквато и да е било дейност.

Яка романтика ще е.Клон, палма и роднини маат по лианите наоколо :).