Хари: Никой от семейството ми не иска да е крал или кралица

Принц Хари е на мнение, че нито един от членовете на британското кралско семейство не желае да се възкачи на престола.

Обратно в новината

Коментари - Хари: Никой от семейството ми не иска да е крал или кралица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като не искате извикайте дедо Мони. Ще ви оправи за 800 дни :)))

Наистина съчувствам и на принц Хари, и на брат му, че са имали нещастието да се родят в тази кралска фамилия. И не - не иронизирам, казвам го сериозно. А пък Хари трябва да благодари на баща си и на баба си, че са наредили майка му да бъде убита - това е.

`Що не предложите на Миглена Кунева? Тя приема всичко.

То не че има полза някаква от тях, но като толкова не ми харесва, да връщат дворците и издръжката на хазната, и да ходят да бачка

Е, първата част от цитираното интервю на Хари избива мъртвата риба по безсмисленост. Никой не искал, модернизирали, но ще изпълнят дълга си - все едно ако не искат да са крале , ще ги приведат на дръвника.

не се връзвайте, това си и чиста куртоазия!

"Правим го за благото на народа".... и защото ще живеем перфектно до края на дните си, без да работим и ден. Па откажете се като не Ви харесва!

изобщо не ние еня за тези,изобщо.Уведамявате ни за всяка пръдня на принцовете и принцесите и контесите и херцогините и и,така сякаш сме поданици на тези .Мразя я тази нация,защото винаги са играли п/в България,нещо за дизраели,а за чърчил,които е искал да сади картофи в/у София а,а. Много ли ви плащат и ви карат да ни отвличате вниманието и промивате .Е няма пък

в лайф-а има новини всякакви и за всички - като не ти харесва английското кралско семейство, чети за българските чалгаджийки и др.подобни кифли.

Не уважавам нации които все още имат монархии. Това е недопустимо за човешкото достойнство. Всички се раждаме равни.

Ми тогава да абдикират и да се откажат от привилегиите бе. И без това Великобритания и Комънуелта се управлява от правителства, не от директните заповеди на кралицата. Нейната работа реално е да чете едни текстчета на определени дати в Парламента и реално с това и се изчерпват правомощията от които реално се възползва. Да, да, по закон има сума ти други неща свързани с държавното управление, дето минават през кралицата. Та, да абдикират.

Да се възкача на престола, веднага нахлузвам короната, нарамвам жезъла, опъвам няколко каиша от тук от там по възловите чакръци и ще видите какъв ред и дисциплина ще се възцари по света !!!! Няма да я сваля таз корона, шейсневиди и коронатай с корона!

И аз имам същия проблем - никой от моето семейство не иска да бъде крал...

АМИ МАРШ ТОГАВА В ЛОНДОНСКА ПАНЕЛКА :))

Сигурен съм, че Хари казва истината. Цялото крялско семейство в момента си гледа кефа докато Елизабет опъва кайша. Спомнете си израза "Тежка е царската корона"

Тежка е кралската корона си рекъл хамалина, докато опъвал каиша...

Имаш предвид каЙша.

Какво е кайш?

Нищо. Просто тук има някакви, които се опитват да са интересни, но на собственото си ново под морското равнище и на тези около тях.

Офффф .... абе като не искате и няма кой и това ще поема ! Само да ми осигурите някое отборче от висшата лига да поритвам веднъж седмично, че и аз имам нужда да разпускам от изнервящата кралска работа.

След като медиите ни занимават и ограмотяват с живота на известни личности -ние си имаме мнение за всеки от тях.Аз се възхищавам на непринудеността на светски изяви на децата на принцеса Даяна,която си беше положително изявена личност.За сравнение-нашият кандидат "цар",на който бяха луднали да гласуват доверие и който взе да граби ползваните държавни имоти от баща му,, доведе в България родата си,която нито познаваме,нито е дала нещо за народа ни, нито ни интересуват.Навярно Симеон им е обещал по един окръг за подарък.

комунистическите мизерници пишат само простотии стига бе тате стига

Крал, крал, колко да е крал...

Симеон две по повод имуществени претенции : "Как? Не. От собствената си страна ! Не! От мене това няма да видите, независимо при какви обстоятелства, обстановки и положения категорично не!"

На никой не му дреме за вас :)))) Само платените нпо-" медии" ни досаждат .... Разни крале , кралици и прочие дебили с ментални отклонения .... Врътват ви кранчето и сте редови чистачи :)))) Ама и с това няма да се справите . Мътна рептилска третокачествена кръв ;)))) Уж синя ......

Хари никой не го и гласи за крал=нито има поведението,нито избира подходящи партнъорки,за да бъде крал...Монархията си е взела решението,а той нека се бута с третокласните Обамови и разни допотопни африкански златотърсачки.Този момък,за който се говори че не е от Принц Чарлз се влачи с помиярите на обществото-чист комънър като инструктора по езда,с която майка мъ се е влачила0един от многото,позор за Монархията...

Е, като няма кой - аз съм навит. Обадете ми се, като умре кралицата ...

Младежът има сериозни ментални проблеми и се нуждае от лечение

И да иска, и да не иска, всеки от семейството ти е крал. От какво живеете, като не работите? Крадете пари от народа, при това директно и безсрамно.

Този пергиш ако си мисли? че народът му ще загине нез наба му и самия него е в дълбоко заблуждение. Както някои вече предложиха - да абдикира...

Ами, то чедо, да си КРАЛ (сиреч на наш език - да си откраднал, което между другото не е "далеч по смисъл"), та да си направил такова нещо е СРАМНО чедо !!!!!

Искат да живеят по кралски, но да не са крале, и тия са се извратили като нас.

Абдикирайте тогава!

Референдум за република, другото е разединено кралство! Републиканската форма на управление е много по-добра!

РЕПУБЛИКАТА Е ГЛУПОСТ,ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЩА САМО ОГРАНИЧЕН БРОЙ НЕКАДЪРНИ СЕЛЯНДУРИ!!!

Това за благото на народа ми дойде в повече. С какво точно облагодетелстват народа? По-точно е обратното, народът трябва да поеме такова голямо данъчно бреме за тяхната издръжка.

Принц Уилям заслужава да бъде следващият крал, дори само заради това, че има Катрин до себе си!

Точно заради това не заслужава да е крал.

papion

Баща му Чарлз откога е запритискал майка си да абдикира, че да стане крал. Когато го попитали защо, той отговорил, че тя ще изкара до 100г., а той може и да не е жив и няма да бъде крал. Камилата също го иска, така, че Хари пак е бил не на себе си, като го е казал това.

Това, дето каза за камилата е най-вярно.

NUT

друго си е да харчиш пари наготово без грам отговорности и аз да съм - няма да искам да нося тежестта на короната!!!

Хайде, стига глупости!

Най много да стане кралица иска Катрин.

Точно защото Хари знае от малък, че няма да го огрее е израстнал като най-земен човек и пич от тия. Останалите си имат тръпката да се увенчаят с титлата крал-кралица на Великобритания, името им да бъде записано в историята.

да особено е земно да си принц и да вярваш, че си нещо по-различно от останалите.

Хари: Никой от семейството ми не иска да е крал или кралица Е па да станем аз!

няма да се наложи никой да става крал/кралица от вас. Скоро ще си имате халиф и той ще ви отърве от това ви задължение.

Чарлз ще приеме исляма, ще стане джихадист и ето ти парче халиф. А си има и Камила!

Най-добре е да спрът с превземките и всичко да върви по реда си, още повече, че Хари никога няма да стане крал!! Що се отнася до желанието на англичаните-те наистина не искат ГЪРБАТОТО ДОБИЧЕ НА ЧАРЛС ЗА КРАЛИЦА!!!

Камила иска.

Това е част от сделката да се омъжи за Чарлз.

Тя го обича!

Вие кажете какви са....забавленията им не спряха, даже като че ли по повод 79-те изгорели в Лондон забавленийцата им се зачестииха...всеки ден тия дни нови костюми и шапки снимат....дее а и тъпите некадърници и лентяи...

ами тогава защо паразитирате на гърба на вашите данъкоплатци, паразити!!!!

Как за какво - за пари. Той не иска да е крал заради протокола (да не се излага със сервитьорките по папарашките снимки). Пари не отказва.

така е, но иначе я го кажи на тъпите англичани веднага ще си вирнат носа и ще се надуват с консервативните си навици, всичко е за пред хората, обикновения англичанин му е писнало сигурно да ги издържа тези!!!!

тия са ми по гадни от ислямска държава...

Тия какви са сега? Само ни занимвате с некакви незнайни