Деп говори за убийство на Тръмп, после се извини

Джони Деп попита множеството на фестивала "Гластънбъри" в Англия кога за последен път актьор е убил президент.

Обратно в новината

Коментари - Деп говори за убийство на Тръмп, после се извини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В меката на демоНОкрацията е така - неудобните президенти ги убиват., като стой та гледай.

Тоя пич нещо напоследък не ме кефи. Слаби роли, неадекватно поведение в живота. Имаше една от най-красивите жени в света - Амбър Хърд и я изпусна левака.

Такива глупости за убиване ан чужд президент може да приказват САМО арабските Шпиони... Тия използват, когато двама приятели в една държава се скарат, за да вкарват свои Башибозуци и да завземат страната... В България трябва някой да утрепе турския шпионин- Местан и да му набучат главата на един кол до турската граница.. Турците убиха руския посланик в Турция, свалиха и един руски самолет и купуваха Петрол от Ислямистите. Така че отговорът на това е само един- САЩ и Русия трябва да Изчистят Турция от всякакви араби и да почнат да ги бомбардират с атомни бомби, докато изпукат арабите там, а после и другите араби в Ирак, Саудитска Арабия, Пакистан.САЩ трябва да ИЗГОНЯТ или утрепят арабския шпионин- ходжата Гюлен.

Всички ПРЕДАТЕЛИ ги убиват... Американците убиха Кенеди щото беше предател и подпомагаше негрите... Тоя Деп , ако е станал предател, и него трябва да убият, както в България сме убили Стефан Стамболов и Поп Кръстьо... Германците трябва да убият Шмекерката- Меркел, която краде от германците и Европа, а дава пари на враговете- арабите... Оня олигофрен Роналдо- Педералдо, ако спи с враговете- черните арабски маймуни, и него трябва да убият...

Деп = пръдльо.

Когато либералите говорят за убийство, това е нещо нормално, но не дай си Боже някой да каже нещо против гейовете например, ще го разкъсат жив.

Поредния холивудски дебил.

Тоя пак е предрусал... Тръмп може да звънне един телефон на Путин и Джнони няма да го намерят никога!

Американците са изпушила нация от смешни стрхопъзлювци. Недостойни хора, срам за човечеството

А пък другите нации стриктно изпълняват нарежданията им и не смеят да гъкнат. Интересно как ли трябва да ги наречем тях тогава?

Амбър и Мъск те поздравяват. Ако имаш нужда от някой лев ще ти пратят също... Но не забравай че ти си само един актьор, който толкова се преструва че не знае кой е той.

А кога за първи път актьор е бил убит от президент?! :)))

Случвало се е много много пъти. Нарича се диктатура.

Представям си някой руснак да каже същото публично за Путин и колко дълго ще живее след това.

Не знам руснаците да са убивали свой лидер, поправи ме, ако греша!

Цар Николай II?

Очевидно комунизмът убива и мозъчните клетки.

Как завърши най-големият им лидер???

Латино хората са ужасни. Изключително примитивни и не възпитани. С много ниска култура и с избухлив характер. Много са близки по характер с циганите. Не подлежат на интеграция. Д. Тръмп е прав и идеите му са изключително наложителни. Дано успее!

Защо си толкова неграмотен?

"Латино хората"??? Кой точно в цялата история е латино, Деп ли, Тръмп ли? Или ти просто така да си кажеш?

Недопустимо изказване!

Наркоманска му работа.

Тоя горкия вече се мариновал от спирт и наркотици. Малкото мозъче, което имаше съвсем се разводни от психотропни субстанции.

Деп е постъпил добре, като се е извинил за проската си шега, но подсъзнателно е направил аналогия между двамата президенти - Линкълн и Тръмп. Явно за хората там появата на Тръмп е свързана с разчупване на статуквото

Много зле ако това са изводите които са си извадили от управлението на Линкълн. Приликата между Тръмп и Линкълн е като между черното и бялото.