Рики Мартин: Искам грандиозна сватба

Преди близо седем месеца Рики Мартин обяви годежа си с Джвар Йозеф и двамата вече усилено подготвят романтичната церемония.

Обратно в новината

Коментари - Рики Мартин: Искам грандиозна сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То ще е ... кошмарна сватба...

Абе що се избедерастиха така мъжете? От ГМО храните ли, от охолен живот ли? Не, не Господ няма да ни търпи на тая земя. Ще ни очисти. Той е дал оная дупка за друга цел.

Малко повече ми идват демонстрацията на гейски връзки и бракове.Щом се обичат младите нека се вземат, но демонстрациите им ми идват в повече.Не съм чувала хетеросексуалните да имат паради.Моля, обичайте се по гейски, но не го демонстрирайте.Нито е красиво, нито е стилно, а повечето от вас са уж естети / коафьори, стилисти и т.н/

Ще бъде яко парти, само да можех да съм сред гостите!!!!!!!

днеска сватба, утре кръщенка...

Очаквам коментар от генерал Деси на страницата си. Сигурно и него ще изпрати на профилактичен преглед и ще му обясни дълго и напоително ползите и вредите от това му действие.

Тя ще е "шах с пешката". Хахаха

С какво си губите времето? Едва ли за тях има значиние. Ако след сватбата направи концерт тук, всички ще отидем.

Коментарите ярко показват ниската ви степен на цивилизованост. За толерантност и емпатия няма да споменавам. Плюете по "еврогейовете" , а се бутате да работите и тикате децата си да учат В Европа! Пълна амбивалентност в мозъците ви. Някой световно неизвестен Иван е написал по-долу, че истинският мъж се грижи за близките си, децата,жената, отговорен е към професията си, чете за да се развива, прави малко спорт за да във прилична форма и най-вече здрав за да може да прави гореизброените неща. Аланкоолу, Рики Мартин е положил толкова труд, за да постигне върха, развил се е повече от успешно в областта си, подкрепя близките си, грижи се за 2 деца, със сигурност чете повече от средния Ганьо и прави не малко, а много спорт! Освен това изглежда много добре за годините си и е в цветущо! Преди да пишеш глупости, се замисли. Ти не си инстанцията, която ще казва кой как да живее! Погледнете в какво превърнахте България с вашия манталитет. Вашите плоски мозъци няма да попречат Рики да сключи брак с човека, когото обича и да бъде с него в живота.

Много са сладки и двамата Да са ми живи и здрави.Дълги години да имат щтаслив семеен живот.да си народят много деца .

добре се е уредил арабина с шведски паспорт..освен жените ни,тия араби почнаха да оправят и мъжете ни,боже на къде отива тоя свят...

кои са жените ти, бе пич? на бас, че си "необвързан" комплексар...

Абе Рики, абе Мартин, ти не можеш да се омъжиш! Можеш да се ожениш, ама не щеш! Значи ти остава само едно - да се огейчиш, след като ти си гей и другият също е гей!

що ,човека се омъжва-явно е в ролята на жената ...мъжа се оженва,жената се омъжва...

1 Коринтяни глава 6 "9 Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, 10 нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство. 11 И такива бяха някои от вас; но вие измихте себе си от такива неща, но се осветихте, но се оправдахте в името на Господа Исуса Христа и в Духа на нашия Бог. 12 Всичко ми е позволено, ала не всичко е полезно; всичко ми е позволено, но не ща да съм обладан от нищо."

хм това малакийци какво означава? да не идва от гръцката дума малака?

значи пасивен обратен

И аз искам нещо грандиозно - Рикито да роди след 9 месеца!

Страхотна двойка, много се радвам за тях! Дано скоро и България се присъедини към цивилизования свят и узакони гей браковете!

Дано и ще!

Ми да са земат младите, щом се обичат ... :D Къде е толерантността, къде е откритата пропаганда на девиации ...

ДИР-ници, не замърсявайте ефира с подобни новини. Десислава Радева пределно ясно формулира отношението на българското общество към гейовете - не им пречим,но нека и те не ни дразнят с демонстрациите си.

Тоя проблем със сифонЯ няма.

Хммм, поне са по-симпатични от николета и другите бръмчалки/ескорти с които ни заливат всеки ден

много е трудно - особено изборът на сватбена рокля за " булката"!!!

Дали имат котка тези пед.....?

Мечтаната сватба ... Бяла рокля, шаферки, букети ... и само майката на младоженката и съска злобно ""Педера..."

Luna0102

Ще се омъжва за Джвар, а се снимал с Джван. Предполагам че Джвар и Джван са близнаци или поне братя и затова имат еднаква фамилия, иначе не ми се мисли какво му е коствало да намери двама души с имена на кучета от анимационен филм и с еднакви фамилии. Или какво е коствало на списвачите да не могат да напишат едно име правилно.

да е длибоко, на булката

От сега ви казвам, булката е ялова :)))

А коя е булката? :-)))

Те това и аз се питам, аджаба?

Брак между двама мъже. Булка няма. Хелоу!

А едно време жените се прехласваха по този ляв тип. Изглеждат ли като манекени в 98% от случаите са обратни. Истинския мъж не държи чак толкова на външен вид им по-важни приоритети в живота.

Кои са по-важните приоритети, да пие бира пред телевизора ли? :)))

да оножда мъжката си половинка в кафявата точка, знаем ви че вас жените ви интересуват само кинтите, ай у лево.

нещо само безработни домакини или държанки сте в сайта

Какви са важните приоритети на истинския мъж, освен да пие бира както написаха вече, но и да не се къпе, да смърди, пърди и орига. Защото според уважаващата себе си жена, повярвай не са тези. А и пари наистина трябва да изкарва, а не жената да го хрантути и плаща сметките. Иначе са ви много сбъркани представите за истински мъж.

е то се менят с годините ма. преди 1000-1300 години мъжът е трябвало да мирише на пот, кон и кръв...

Рики Мартин е абсолютен бог!!!