Бременната Серина Уилямс се снима без дрехи

35-годишната тенис легенда Серина Уилямс позира гола за Vanity Fair.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Серина Уилямс се снима без дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои нямат мярка при натрапването на отвратителни неща.

Не ми харесват снимки на голи, бременни жени. Намирам ги за пошли. Очакването на дете е много специален момент в живота на жената и това комерсиално позиране го опростачава.

Лелииии бременен мъж. Мани мани. Чудо не виждано.

Брейййй, много пари играят при тая! "Венити Феър" толкова ли нямат по-естетично изглеждащи жени подръка, та снимали туй създание, и то на корица! Спортистка или каквато ще да е, тая жена не става за гледане - ни на корта, ни на улицата, ни бременна, ни гола, ни облечена - просто не става! Освен да плаши окото, за друго не става!

Уау не бях виждал тюлен с прашки телесен цвят!!

И аз като се напия си снимам голия корем. Я чакай да видя къде имам снимка, че да я сложа да я гледате и да се радвате на голия ми дебел космясал корем, пълен с бира и цаца.

Я?! Бременен мъж!

Браво на Серина. Доказа ,че е жена. А онзи допингиран сибирски мутант кога ще зачене и дали може?

Те и маймуните раждат. Само дето не се снимат без козина

за такива мъже като арменеца бащата на детето дядо ми казваше тоя жена май не е виждал сякал си го е в гората арменеца е зодия телец ха ха доброто прасе всичко яде пари при пари отиват

Детето реве от вчера - случайно видя картинката!

Нека се снима, само да не ми ги показва, че се плаша

Ето, че най-накрая имаме наистина бременен мъж!

Малиии, какъв ли индивд трябва да си да си купиш това списание с тая корица?????

Аз съм се убедила, че средностатистическия коментатор от мъжки пол в дир-а е ... интересно животно. Обзор на масовото мъжко мнение от последните разголени статии- Серина Уилямс, която има силно изразена мъжка физика и мускулатура - "Ей, тва е жена" Гаджето на Венсан Касел, която е също чернокожа, но видимо по-слаба - "А, неква черна там... не, мерси. Моника Белучи мнооо добре" Дарина Вартан, която е пухчо с ... големи очи - "Охх, на батко...." Моника Валериева, която.... всички я знаят - "Нещо не ми е естетично с тия големи пластмасови бомби" И още и още примери... Заключение - българинът обича да има, квото и да е, ама да има да се хване за нещо, да е по-дашна каката и на цвет, и на мирис, абе да има.... Така че дами, не се отчайвайте за летния сезон. Никави диети, никакви глупости. Напротив, тряа да има...

Отличен маркетингов анализ на мъжките предпочитания! А ти конкретно към кои спадаш?

Към онези, на които има липсва мъжкото внимание по обективни причини - наднормено тегло, криви крака, гадна кожа, трета възраст, грозота и т.н. - списъкът е дълъг ....

Начи: 1. Аз лично не съм куче да ям кокали. И жената трябва да има къде да я щипнеш. Ако е дебела обаче е гадно. Сори ама е така. 2. Дали е черна, бяла, жълта или некви други цветове няма значение. Щом става, значи става. 3. Тая в статията не е жена, а някакъв бременен мъж. Фактът че е черна не е проблем, проблемът е например, че има по-големи бицепси от мене, а моите хич не са малки. Накратко тази жена не е женствена и хич няма излъчване.

Става си жената. Не бъдете хейтъри.

Става за коледа

Тя е професионална тенисистка, грухчо. Твоето шкембе е по-голямо от нейното даже сега като е бременна, а ако ти врътне един шамар с ръката, с която играе, ще те лепне на стената.

Принципно всяка жена "става" стига да не е зашита, ама този черен нерез... да ме прощаваш.

Докато баща и не даваше мъж да погледне, виж до къде стигна! За пари (не че ги няма) ,е загубила представа за реалността и ни изтезава с тази гледка.

Женска завист.

Дуфето по-голямо от корема... :)

а българи за пари на какво са готови изрод под номер 69 !!!

Е, то вече само баба ми остана неснимана бременна и гола. В най-скоро време от бременните "звезди" очаквам нова мода - вратата на рая в едър план.

Se taia

Явно свърши кариерата и, и сега се опитва да набави някой друг долар с тези прояви...

Хахаха Точно за това ще да е - за някой долар,че е обедняла за 4-5 месеца.

Se taia

Времето ще покаже

По-надолу го написах, и тука ще се повторя! Това не е жена за изнежени лигльовци, които се плашат от нея! Тоя тертип мъжленца си махат кожата от пилето, щото не обичали кожа! Истинският мъж и от мечка се не плаши! Като се плашите от черната тенисистка, поне си мълчете да не ставате за срамотиите!

Тази я мятам както се сменя на на "Краз" гумата.

... и отврати цял свят. Да ходи да играе при мъжете (и без друго друса здраво мъжки хормони), а не да разваля красотата на женския тенис.

Женският тенис не ти е личният порноканал.

Тази снимка прилича на рекламен плакат за зоопарк

... тук замириса на Гадзила безсмертная ...

...."страхотна" новина ...това нас балгарите ...трябва ли живо да ни интересува ?!?....пореднiя подчовек ще се размножи .....

"Балгарите", а? Хихихихи! Не, не трябва да ни интересува нас бАлгарите!

Не виждаш ли, че не е българка, а сръбкиня!

Чудо! Мъжете вече забременяват!

Боже, Боже,тя е някакво чудо, бебето расте назад, а не напред.

Е аз затова казвам - истинска жена! Като българките от едно време, да бачкат на нивата наравно с мъжете! Не като сегашните офисни лигли, дето забременяват само ако ще ражда със секцио, за да не си разтегне вагината, и я я боли глава, я не пие, я някакви други капризи! С тая черна кака няма шест-пет! Работа, с*кс и раждане!

Като се върнеш налюскан от кръчмата, да ти хвърли и един як бой, че да бъде програмата пълна. Е на т'ва му казвам жена

Че то това не се ли случва на всеки, дето се върне налюскан от кръчмата? То точилката що мислиш, че е част от семейния фолклор?

За момент се зачудих,кое трябва да е корем,кое дупе,ама,едва ли се е снимала с коса,разпиляна по цялото лице...лелеее...Дзвер

Машалла! Всеки мъж има нужда от такава жена - яка, мощна и мускулеста! Истинска жена! Да може да се оправя сама, да ражда, и да го хване за врата и да го метне в леглото! Няма шест-пет, никакви претенцийки и домашни скандали и главоболие като си легнете, не някакви префърцунени дамички дето не пиели, не ядели месо, били чюфстфителни и трябвало да внимаваш да не ги повредиш!

За такива форми и килограми, в ученическо време имахме красивата, вече позабравена дума - шони!

Ти училище си карал в някое забутано селце, дето се е говорело на единствен за страната топичен изказ, също известен като диалект, нали?

Да роди хлапе, стиснало ракета! Малко се замислих за прашките "телесен цвят", но пък всеки е с телесния си цвят, нали?

Серина я оставете. Дайте снимка на тоя смелчага, дето е имал куража да оплоди това нещо.

Мислиш, че е станало по естествен път? Неееее, няма начин!

това кадър от филм на ужасите ли е ?

Не е ли бременна от 2-3 години вече???

Че тя с дрехи беше страшна а без дрехи?!

"притеснявала се за бебето" айде , нема нужда. Не знам защо, но такива като тая никога не губят - и не само в тениса.Бременност на 35, грозна с бял мъж , пари

"Не знам защо, но такива като тая никога не губят - и не само в тениса." Аз ще ти кажа, на теб и на всички останали, които изпитват задоволство щом им се отдаде случай да обиждат и да плюят по някой успял и известен човек. Такива "като тая" от деца мечтаят и преследват мечтите си, работят здраво за да ги постигнат и не заливат със злъч чуждите успехи и радости, защото имат собствен живот - затова вие злобни, дребни човечета винаги ще губите във всичко, с което се захванете и ще си останете неудачници до края на жалкото си съществуване.

Ба си черния изрод....Маймуна... Забременяла...Та кой откачалник е легнал с тая, бе? Трябва да е бил мъртвопиян и отделно- яко дрогиран....

Арменец е нещастника смелчага ...нали знаете...арменците за пари са готови на всичко !!!

няма да е за пари, той има предостатъчно

Евала на мъжа и ! Голям смелчага !

Факт! Това не е жена за изнежени лигльовци, които се плашат от нея! Тоя тертип мъжленца си махат кожата от пилето, щото не ядели кожа! Истинските мъже и от мечка се не плашат!

alelelelellelelellelele

Пу, Пу, изкара ми акъла.

След толкова десетилетия наука и опити, човечеството най-накрая успя. Мъж успя да забременее!

Много интересно това анаболно чудовище какво изродче ще роди?

Е,па църно бебе. Нима искаш да е на райета....