Жерар Депардийо осъди руска бизнес дама за 6,6 милиона рубли

Популярният френски актьор Жерар Депардийо осъди руската бизнес дама Елена Лазарева, след като изчезнаха пари от неговите сметки.

Обратно в новината

Коментари - Жерар Депардийо осъди руска бизнес дама за 6,6 милиона рубли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Псувате Русия ама са му върнали паричките нали? Ако беше тук щеше тепърва да се насрочва изслушване което да пропадне щото щеше да има медицинско свидетелство за диабет, ангина, бременност и 1,2инфаркта. Ма вие си псувайте.

От изгубени 6.6 милиона, са му върнали 100 000 хиляди.

тая рускиня много смела бе. Кой смее да краде от Дипардийо - личен приятел на путин?

на алчният французин. Много хитър - да не дава пари на Франция, която го направи известен артист, а на рашките може. Учудих се ама много бе шест и половина милиона, а то било рубли - равно на сто хиляди евра ха-ха.

Щом е емигрирал в рашката, значи е тотално изтрещял. Логично е да му гепят каквото може крадливите путлеристанци. Над половин милион нормални братушки гледат да избягат от азиатската клоака на година, той сам се наши там, за да не плаща данъци в държавата, в която направи кориера и пари. Изперкал изрод.

Ами така е - не е безплатно да си руски гражданин!

Удръжки за услуги хе хе

Добре дошъл на изток от рая. Това което си искал да спестиш от френските данъци като стана руски гражданин, ти го взе една руска измамничка.

на бизнес-измамничката (((Елена Лазаревич)))?

Тъп, по-тъп, комунист.

В Путлеристан за да си голяма работа трябва да крадеш. Затова и дамата си е "вдигнала рейтинга" - това не всеки го може - да откраднеш от голям френски артист. Да - Депардио вече не е руснак - върна си паспорта. Нашият местен мурзилаж това и иска - да стане като в Евроазиатско - крадците да са най-почитаните хора.

е връщането на руския паспорт. Беше опровергано от адвоката му Арно Фриле, а после и лично от Депардийо.

Дамата наистина е предприемчива.

за какво стана руски гражданин и заживя там?

Да беше станал български гражданин , та да се съди с нащите измамници докато е жив ! А там и го окрали и делото приключило в негова полза! Скука!