Хулио Иглесиас има 41-годишен извънбрачен син

Тест за бащинство показа, че жителят на испанския град Валенсия - Хавиер Санчес, е син на певеца Хулио Иглесиас.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас има 41-годишен извънбрачен син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хуьо Егасияс ненамсикойси нема ли вече един такоф на 41 та сеа че му станат двама? Дее..дъртите пергишидее..! Не знае кво е да копаш и ореш и да дзидаш и шпакловаш, тръгнал да се бара на таа ввзъраст, дее изгорелио бушон нйеден.

ЛЕО бианки в италия няма да го дават по телевизията ГОРКИЯТ...нали всички седем милиарда това искат-да са тв звезди

Този мазният винаги ми е бил неприятен и гласът му е един такъв провлачен, отврат.

Martin

37 То и ти си крайно неприятен, ама какво да се прави.

Martin

37 Няма да е лошо да си промиеш ушите, че си личи,че музикален слух нямаш никакъв.

Martin

37 Нямаш никакъв музикален слух също така, просто вкусовете ти са отврат, а Хулио има кадифен глас.

Така става като не успяваш да си държиш ципа на панталона затворен. Пък сега не го признавал за негов син. Деденце, признаваш или не фактите са си факти. Генетиката не можеш я излъга. Тя тайни не търпи. Това е поредното доказателство,че може да си изключително талантлив и известен, но това не е гаранция ,че ще си човек.

Ахам, значи, това означава, че хулио не е "човек"?? Сега ако добавиш и някой коментар за англосаксонската раса и колко ние славяните и православните сме по-добри от тях и по-морални и ще изтрепеш форума.

Прав си за коментара, " човечен" е правилната дума, а не "човек". А що се отнася до това колко сме по-добри и морални....то се вижда какви сме. Избиваме се със същата бързина ,с която ,ако бяхме във военни действия.

е готин и типичен испанец, невероятен талант, която тази нация дава не само в изкуството, но и в спорта...е, ако е имал извънбрачна връзка и син от нея, само той си знае...

Хулио има поне десетина извънбрачни деца, минимум.

Понякога синът да е по-възрастен от баща си. Няма лошо, само купон да става, джумбюш и медиен шум да се вдига.

Бъркаш Хулио с Енрике Иглесиас

Хулио Е голяма звезда. Повече от ясно е, че всякакви женки са му се натискали. Не вярвам да е изнасилил някоя. Този син на 41 години издръжка ли иска? Или се мъчи да влезе в завещанието? Само бе ми е ясно друго- какви звезди са ЛЕО готвача и жена му, та ни информирате , че щели да се махат? Пък даже и коментари не се приемат за тях? Да не ги обидим случайно ли? Ами да си ходят - посредствени бъркачи на манджи има колкото искаш. Аре, чао!

И издръжка иска, и в завещанието да влезе иска. И защо не, какво лошо има? Нали разбираш, че този човек няма друг баща, който да му остави нещо в наследство?! А и Хулио е мултимилионер - ще му остави два милиона (не по 20, както на другите деца(, и човечето ще се радва...

papion

Не е задължен нищо да му остави. Дори да излезе от теста, пред съда, че му е баща, за Хулио остава моралното задължение какво ще му даде. След като толкова години се е опъвал да го признае, значи има нещо неясно.

този тъп италианец Лео, за толкоз години не научи български, изръшка сумати тъпи бг курвета, щото всяка се надява да я вземе и накрая се ожени за италианка. Дават му ефир, переодично му показват цялата безинтересна фамилия.... Сега щял да бяга от БГ!!! Ха да видим кой ще му обърне внимание на друго място!!!

че и риалити имаше за Лео, мисля при тъпата Гала , как семейството отглежда близнаците. Не го знам този Лео, но фактът, че не научи поне на минимално ниво български, говори както за интелекта му, так аи за усилията му да се "интегрира". Но нали е чужденец - скапаните телевизионери се надпреварват да го показват и хвалят.

тоя има пари! Да плаща там!

Дори и да е говедо хулио пак поне е нормален....не е като енрике който е гей и сигурно никога не е бил с жена

Martin

Мими Никой не ти вярва,че си жена, ти си мъж. И няма да е лошо да работиш върху граматиката си, имената се пишат с главни букви. Знаеш ли какво е училище?

Тоя е ебати сеялката

Да му е жив и здрав на Хулио и много да го радва! П.П. А на Лео Бианки му пожелавам вратата на Терминал 2 да не го удари по задника като си заминава от България, където никой не го е канил, където нищо като хората не направи и където на никой няма да липсва. Храната му не струва - не може да готви. Лично мнение, придобито от опит.:)

Ей завистта няма граници...!

Завист за какво? За пропаднали пицарии под наем, развален български и криминални регистрации в Италия?:)))) Сериозно, с какво този Питър Пан, защото това не е мъж, е за завиждане?:)))

Много съвременни Златки(златотърсачки) използват френска любов, за да получат материал от жертвата на изнудване. После сами се осеменяват или ползват клиники за това.

Ако цяла Испания, Латинска Америка и Канарските острови си направят тест за бащинство от баща и син Иглесиас бройката ще набъбне над стотина. Поне.

С днешните възможности на медицината, мъжът не е единственият виновник за извънбрачни деца. Можело е жената да направи аборт.

И жената да поеме отговорността за убийството на едно дете... А мъжете - задници да си измият ръцете... Като си топиш някъде чушката за едното удоволствие, не бъди задник, а поеми грижата за създаденото дете.

Горе ти писаха, че и да не си топиш чушката, може да те нагласят. Със семенна течност от използват презерватив от кошче или с такава придобита след френска любов и изплюта на подходящо място.

Сексолозите ясно си го казват - жената изпитва по-голямо удоволствие от секса. Защо само мъжете да са виновни?

С днешните възможности да може,ама преди 40 години ?

То и преди четиридесет години е имало възможност за убийство на деца в утробата. Само че на мадамата съвсем не й е било това целта. Но тя не е единствената виновна. Както и да е, това е тяхна си работа. Ще се оправят накак, кой както успее.

Сериозно? Само един се е появил? Повечко са, ама не ламтеят за парички и си траят :))))

Е какво този забременил момичето и оставил сама да се оправя, това мъжка постъпка ли е. Оставил е детето му да расте без баща.

Говорим само за този случай/ за Х. Иглесиас/! Изобщо знаел ли е бащата тогава? Съмнявам се! Сами му се навират все паки то точно с такава цел :)) да се оправят. Има си съд.

ами чичко хулио си е коцкар,кво толкова че имал незаконен си,преследвачите на пари никога няма да свършат

"Толкова"-то е в това, че се представя за мъжкар, а всъщност бил същият задник като много други...

Че те мъжкарите обикновено имат извънбрачни деца. Пут*овците не могат да си ги направят. Те гледат чужди.