Вижте какво ще ви спаси от косопада

Състоянието, свързано със загуба на коса, най-често на скалпа (алопеция) не е приятно и то засяга представители на двата пола, като по-често се среща при мъже.

Обратно в новината

Коментари - Вижте какво ще ви спаси от косопада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И гарантирани средства са една бяла яхтичка с две-три кукли по бански да сервират каквото дал бог, на кея - Бентли с шофьор и зареден мини-бар, но сдруги кукли, вечер - казино и залагане на неограничен брой жетони пак с няколко кукли за подкрепа, и т.н. до сутринта. Спирането на косопада е гарантирано. А то - само бачкане, скандали, заплахи, плащания и кражби, обещания и лъжи, копаене и ремонти, е как да не оплешивее човек?!

е то мъж след 25- 30 години с коса има ли изобщо, може и да има, ама явно женските хормони са им в повече.

zaglavieto triabva da e 'seme ot Boko bori kosopada'

Изглежда някой скоро ще пуска хапчета на пазара и сега подгрява с платени реклами... Айде няма нужда и в това да се хвърляме като мухи на ... мед!

и двете са здрави, твърди и плешиви

каша от конски и бичи фъшкии върши по добра работа не си давайте парите за глупости!

кво става бе, не върви тиквеното олио в магазина ли?

...каза той, за да разсее вниманието на конкуренцията и отиде да изкупи всичкото тиквено олио ;) Майтапът настрана, олиото от тиквено семе е дефицитно. Когато е на промоция не мога да се вредя до него, моментално изчезва! И още малко реклама - освен за косопад и полезно за простатата - точно на същия принцип както при косопада действа - превръща увредения тестостерон (дихидростерон) в нормален тестостерон и така лекува сърцето, простатата и косопада. Други две уникални действия - 1 - премахва напълно вътрешните паразити, има силата на химически препарат без да нанася вреда на човека 2 - съдържа витамин, който прдпазва от затлъстяване. Мързи ме да търся кой е този витамин, но е много рядък, има го само в 2 неща освен в тиквата, но другите ги забравих :)

Витамин Т

Че за какво да спирам косопада, бе? Вие луди ли сте? Та косопадът е прекрсно явление, което води до множество икономии и това е една дългосрочна инвестиция. 1. Човек спира да ходи на фризьор, от където се спестяват доста пари. 2. Не харчи пари за скъпи гелове, пяни , лакове за ко0са, гребени и т.н. 3. Сутрин след сън никога не си рошав. 4, Постигат се икономии от по-малката употребено количество сапун и шампоан, както и време за миене и сушене на косата 5. Не си купуваш сешоар 6.Не си купуваш тиквено олио и други боклуци, та да пълниш нечий джоб. 7. След къпане главата ти изсъхва за секунди. 8 прическата - гола глава, е много практична, удиобна, а и хигиенияна в сравнение с дългите, омазнени, опушени , рошаво коси, миришещи на мас, цигари и ракия. Освен това- умна глава- коса не държи. Това е . Я погледнете за сравнение Бойко Борисов!

И аз така, откакто взех да оплешивявам отгоре, спрях да ходя на фризьор и си пуснах фатмаци до кръста

Е, трябва да се раздвижи и продажбата на тиквено олио все пак. Няма само зехтин да ни продават. После ще се мажем с олио от орех, а защо не и от сусам - много са ефективни със сигърност за каквото ни напишат.

Точно така, вярно е. А един съсед ми каза че ако глътнете ножчета за бръснене пак ще ти поникне коса и то още по-гъста.

И да знаете, няма случай в който човек ял през живота си толумбичка, да не е умрял!

С тиквено семе от лична Тиква!

Извънземните нямат коса. С бързи темпове мъжете се приближават към тях

Зависи от косопада. В някои случаи човек трябва да се консултира с лекар, вместо да пие олио от тиквени семки и а стане твърде късно. А ако е повреден фоликулът - и да се пънеш спасение няма. Ако не е, шампоаните с много химия помагат. Тия екологичните, натурални - не стават. Това от личен опит. Пак от личен опит имам огромни съмнения, че това олио ще свърши работа. Ако човек няма проблеми и косопадът е сезонен и нормален, може да помогне, но иначе - само ще си даде парите!

КЪДЕ ГО ПРОДАВАТ??

на Женския пазар в София и на Битака , питай циганите, те ще те упътят и ще ти намерят

Късно е Ленче, мандалото хлопна, моята коса вече окапа, сега съм плешивко. Това са глупости в тази статия. Хората от личен опит са го казали - коса да ти пада, земя да се свлича и жена да ти бяга - спиране НЯМА.