Синоптичката Натали Трифонова заля Инстаграм с горещи снимки

Юли със сигурност е най-горещият месец на 2017 година. Поне в инстаграм профила на синоптичката на bTV Натали Трифонова.

Обратно в новината

Коментари - Синоптичката Натали Трифонова заля Инстаграм с горещи снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евалата, маце! Покажи и котето да лъснем!

Епилиран мъж в женски бански-ЕВРИКА!!!

Имам няколко въпроса. Ще ми каже ли някой, защо това анорексичното се валя така по песъко като прасе- няма стил. Ще ми каже ли защо тази пръчка така си криви краката като позира, като дете на което му си пишка.Това е най-инфантилното подобие от женски род, което бях виждала.Ще ми отговори ли някой на въпроса, това тяло "знойно" -кавичките са сериозни, по какво се различава от едно мъжко тяло, облечено в бански-гърди и дупе са в недоимък, затова питам.И изобщо някой ще ми отговори ли на екзистенциалния въпрос това български кур....е защо се е снимало и има ли изобщо някакъв смисъл.

Сигурно е много приятно да правиш секс с тази млада жена.

Активна мъжка аудитория! Всички имат мнение по въпроса. Вярно,че то се свежда само до дългите крака и малките,стегнати цици,но си е мнение. Кой ти мисли за прогнозата. Всеки път,когато тя си издекламира урока питам жената: Тя какво каза за времето?

колко ли е трудно хората да помнят или да проверят преди да напишат нещо. Кариерата на четяща прогнозата за времето на тази девойка бе даден от Барека. Тя беше участничка в реалити състезание, където още 20, като нея правеха какви ли не глупости за да може една да започне да чете прогнозата.

Явно не и стига заплатата от телевизията на момичето и иска да припечели от нещо странично. Какво толкова, много кифли го правят.

А освен това, като се върне титулярката от майчинство, трябва да си търси работа и препитание.

тое г лист на 20 см токчета, стиснал уста като коко ше дупе ( има неправилни зъби) - не мога да го помасям.

Наричат се "вампирски зъбчета" и са най-сладкото "несъвършенство", което може да видиш в една красива жена. Дават и допълнителен чар. Аз лично ги обожавам. Имах такова момиче, не спирах да я целувам, точно по тая причина :)))

ОБАДИ МИ СЕ,ЩЕ КУПЯ ЦИЦИ ИМАШ НУЖДА.

Готино маце да е живо издраво да радва хората

Ой , Натали ! Пазя сапунче "Петел" от 1928 г да те изчипкам в гарсониерката ми.

ох натали колко си сладка колко си красива да си жива и здрава жена мечта за всеки мъж

Да бе! Мечта за тези, които обичат да се катерят по върлина

Това, че жената чете от едно екранче текст не я прави синоптик, ама изобщо. По същата логика всички, които четат и пишат тук са журналисти.

Защо ли имам по особено мнение за момичета публикуващи такива фотосесии.А Натали да не се притеснява ще си намери ходещ портфейл.

Поведение като на куха "моделка"- позиране и перчене.

Извинети, къде са сексапилните фотоси?

Майка и беше същата страшна п...ка,беше в нашето училище!

Щеше ли Натали да тръби, че ще ражда дете от станислав трифонов, ако не е имало нещо помежду им?! Една жена никога няма да каже нещо такова случайно.

Първо тази не е синоптичка, а съобщава прогнозата за времето т.е. нещо като говорител на синоптиците. Второ понятие като "Инстаграм модел" няма, това са просто ку*ви с камери!

Дано да успее да се продаде добре момичето с тези снимки докато не започне да разваля формата и формите. Все някой тъп чичко паричко ще се върже поне за известно време.

И аз и го пожелавам, но на снимките им липсват две неща: нито тя има поведение на фотомодел, нито фотографът има поведение на професионален фотограф, от което хубостта и е пострадала сериозно.

Хубава девойка, ама ако тази е синоптичка, тогава Черната златка е географка :)

Бива момето, арно е.

Супер е.Млада и красива,нека се радва на живота ,сега е момента.

всяка втора българка е такава, тази провинциалистка не е по-различна!

Всяка втора? Леле, леле...ти да не работиш във "Виктория сикрет" фотограф? :))) Ей сега излезнах на балкона на въздух...ами поне 20 жени минаха, една не видях и на 5% като тази от снимката :))))))))

Ти естет ли си, пастет ли си?

Аууу, какъв плосък задник :(

За какво са там - да съобщават полезни в тези горещини данни на хората, или да се самопредлагат на богати чичковци?? За това второто си има сайтове.

Лягаш си със Слави и ставаш известна. Тая девойка никой нямаше да я е чувал, ако не беше уцелила правилния човек. Доколкото помня обясняваше, как ще му роди син. Как няма да е в ефира и как няма да развява гордо прашки.Че тя е олицетворение на всяка по-сладка девойка за уреждане на лесен и охолен живот.

Трябва да си била танцьорка на пилон, за да работиш в телевизия!!!

Уау! Е те това ми е идеала за женско тяло - висока, слаба, с малки гърди и задник и плоско дупе. Съчетано с красива глава прави перфектната жена.

Ако може и да изравни налягането в красивата глава с това на външната среда, да не вземе да ѝ хлътне!

естет

И защо така реши? Чел ли си и биографията? Аз, да. Била е в училище отличничка и страхотна математичка. Учила е в УНСС бизнес информатика. Тренирала е спортни танци и е била спортистка по боулинг, участвала в много турнири. Нито е била манекенка, нито е ходила с футболисти. И на какво отгоре, реши, че няма нищо в главата, господин или госпожо Хейтър?

Задникът на тази мома хич не е малък! Е не е като тезгях, но е нещо подобно.

Куче заспал от. ..

Нищо ново нищо интересно. Обикновено момиче. С такива като нея общувам всеки ден.

през монитора ли ги общуваш ?

Не. На живо общувам. И то с жени от цял свят. Работя в Агия Напа, Кипър. пп. И през почти два дена получавам от някоя нова по 5 евро типс. Предимно рускини. И като разберат, че съм от България,и като почне лафа, а и си ме харесват доста. И не само рускини де... германки, скандинавки....всякакви. Тъй че на такава от статията съм се наситил вече три години. И не ми прави впечатление. Виж за такива като тебе които пишат колко била яка и как ще сте я скъсали, явно само пред монитора ви се случва да срещнете.

Любка Кумчева е по-харна.

Това е българско магистрално SHEMALE от магистрала Е69 край тунел Ечепишка преди прогнозота заработва на камбаните на младост 4

Е и какво, и тази сере и лайното и мерише,

Бива мацката ... важи много ... има страхотни крака и стойка !

Не, няма страхотни крака. Напротив - безформени, без глезен траверси са краката и. Изкуствено удължени за снимка. А липсата на глезен е символ на селско потекло, каквото тази със сигурност има. А в лице има конско излъчване. За циците да не говорим - плоски до кост. Хайде сега модераторът да изтрие комента ми, щото НаталитУ си е платила да пишат за нея в Дира.

Снимките са добри, изкарват я по-симпатична отколкото е - има свирепа уста и излъчване и изглежда доста по-възрастна от годините си.

Аман от разпоретини, които се уреждат с пусита на синекурни длъжности

русо гладно нема... арно си е девойчето. Да бере краставици дорде може, че после мъка.....

както винаги казвам - стоката трябва да се рекламира, дорде е прясна...

дано намери разумната връзка между голото си дупе и прогнозата за времето..

Мацката е страхотна, но не е по джоба на никой от коментиралите.

Мацето е новоизгряваща звезда, сега се самопредлага на тезгяха и е сравнително евтина все още. а напълно е възможно и така да си остане.

Не знам, щом казваш. Но според мен, щом я дават по телевизията, все пак има по висока миза от любимата ти съседка.

Гъзи бузи муцуни,леле каква маймуна цункай му хлюуйуна

Голяма красавица е това момиче!

Дай Боже всеки му!

еми, да ама няма за всеки

Прилича на Ваня Джаферович,когато имитараше Мария Илиева в Като две капки вода