Наум Шопов-младши се похвали: Вече съм лекар

Звездата от „Откраднат живот” се похвали, че е завършил медицина семестриално.

Обратно в новината

Коментари - Наум Шопов-младши се похвали: Вече съм лекар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симпатяга е , браво ! Много успехи и на двете поприща ! Със здраве :)))

Не е много грамотен човекът, но това, което казва, по всяка вероятност е вярно. Вие не сте съгласни с него, но нямате аргументи и не можете друго, освен да го обиждате за правописа. Изкажете твърдение, което смислено противоречи на неговото, а не съдържа само злобни обиди. Колкото до връзките, всеки нормален човек би заподозрял това при такова семейство. И хайде, кажете нещо и за моя правопис!

Chefo77

Дефинирай "по всяка вероятност". По всяка вероятност комшийката с късата пола е проститутка и харесва тройки, но не можеш да си сигурен, нали? Егати конспирациите, дето ги извади - родители актьори ще вкарат синчето в Медицинския, след което заради връзките ще му дават изпитите, за да може като завърши да му се вдигнат акциите за НАТФИЗ. Това поражда 2 въпроса - има(ш) ли идея как се влиза и завършва Медицински университет (това не е Свободния или Югозападния) и по-важния - колко е силна връзката между главния мозък и пръстите по клавиатурата? Малкият изобщо не е лош актьор между другото. Дано като лекар бъде още по-добър!

Значи Медицинския е единствената институция в държавата, пощадена от връзкарство и корупция, така ли?А как така се е снимал и едновременно с това си е взимал изпитите с петици и шестици? То било много лесно да се изкара медицина! Значи толкова им е ученето, казваш? В почивките между лекциите ли се е снимал, или в почивките между снимките е учил и ходил на упражнения? И на колко години е завършил гимназия, за да е лекар на 23г.?

Когато човек започне следването си на 18 годишна възраст завършва семестриално на 23 години, т.е. завършва пети курс на 23 години. Следва една година държавни стажове с държавни изпити, което представлява шести курс. Когато си вземе и държавните изпити вече се казва, че е завършил медицина и е лекар. В голяма част от случаите на дипломирането си завършилият медицина е на 24 години.

Браво на момчето!Избрал е трудния път,но във всички случаи лекар звучи по-сериозно от актьор. Желая му успех!

Дъщерята като завърши Английската гимназиа каза Нафтис. И ние с баща й където е лекар ужасени. Той й каза прави каквото искаш набутай се в Нафтиса при наркоманите та да ти уври акъла като не изнасилят. Обаче тя въпреки това записа и след първия семестър се отказа. Вика не е за мене това, тука всички са с връзки и пияници въобще не е за мене това. И тогава добре че баща й познаваше зам министъра на образованието където беше по това време че я приеха Медицина и бързо навакса материала и завърши дори по-бързо защото взе две години за една. И сега е лекарка и си работеше на София но преди две години замина на Холандия. И вика къде ми е бил акъла да записвам Нафтис като завърих Английската.

Боби, нека позная, а ти си завършила педагогика в Харвард или Оксфорд, нали?

Не не съм аз бъркате ме с някоя друга Боби. Завършила съм Полувисш институт по съобщенията не съм учила педагогика.

А, притеснили са я връзките на колегите в Натфиз, но когато е за медицина, тогава може. Разбира се, така е. Поздравления за баща ѝ и връзчиците му, та не ѝ се е наложило на дъщеря ви да се учи от грешките си. Благодарим, че отново ни напомнихте как се случват нещата в България.

Пази Боже..

Не знам дали ще се гледа сериозно на него като доктор, предвид факта, че е дете на известни, както и това, че на пръв поглед е една нацепена батка с V-образен корем и 6 плочки. Аз лично бих отишъл да се посъветвам с него за спортен и хранителен режим, но не и за друго.

Много важно! Дреме му на някой освен на близките.

Глупчо , медицина се учи 6 години.Аз на 24 г бях завършила. Не бъди толкова злобен. Успех на момчето !Избрал е труден път.

за това никога няма да доида да се ликувам при тебе...24 годишни лекари ако ваобще има вместо да те изликуват ще те уморят. хахаха. от такива като вас медецината ни е на последно място в света

Chefo77

Като гледам, учителите не са успели да те научат на правопис, как очакваш лекари да те излекуват - не зная ...

Разбира ти г.зъ.

за студентите и заваршилите витиз е трудно да вземат роля, но за "нашето момче" от фамиля шопови ,винаги има работа.... по телевизиите гледаме само глупостите на некадарни отрочета... то петя, то деси то софянска.... все непрятни, гнусни мутри.... транслитериран текст, поради липса на кирилица

Ти разгледа ли снимката добре? Гените са си свършили работата - млад, красив, умен, талантлив, с добър плътен глас. Да, няма таланта на баща си и дядо си, но стои много добре на екран. И е избрал една сериозна професия, във всяко интервю подчертава, че не иска да е актьор- предложили са му роля, приел я е заради тематиката. А що се отнася до " талантливите" произведения на НАТФИЗ... Всяка сутрин ги виждам пияни пред академията и отдавна некъпани. Мерси, не искам да ги гледам на екран.

Браво! Пожелавам ти воля, упоритост, амбиция и много успехи в мечтаната от теб кардиология.

тоз ще е лекар точно колкото мони и домчил едно време..

пише и се казва този , а не тоз

Че те не са учили медицина. Момчил е икономист, а Дони - фармацевт. Доколкото съм чела - обещаващ. Просто е решил да преследва мечтите си.

какво ни занимавате с връзкари.... близките му са го набутали с връзки да учи медецина за камуфлаж. никои не завършва на 23 години семестрялно... учи се минимум 9 години медецина. нарочно се е записал да си вдига акцийте когато го бутнат в витиз за актьор. гнус111

така е! а и цялата им фамилия се саморежисират и пробутват. на всички им писна от семежния им бизнес.

Мисли преди да пишеш и провери за грешки преди да публикуваш.

така е. писна ни от саморежисиращата се фамиля.

Ако знаеш колко си жалък, тъп и завистлив, нямаше да се обаждаш! Ти си лош човек! Много лош и никога няма да бъдеш щастлив!

А ти страшно ги разбираш и медЕцината, и акциЙте.....

Разбира, защото самият той е завършил семестрЯлно. ХАХА...

и две думи правилно не можеш да напишеш, защо намираш тогава кусур на умните и кадърни хора, това ако не е злоба незнам какво е друго

Точно ти не би трябвало да правиш забележки за правописа.

ГЛУПОСТИ!!!Човекът казва, че е завършил семестриално, сега му предстои стаж. После специализация. Медицина се учи 6 год+3 за специалност.