Куентин Тарантино подготвя филм за убиеца Чарлз Менсън

Американският режисьор Куентин Тарантино подготвя филм, вдъхновен от убийствата на Чарлз Менсън.

Обратно в новината

Коментари - Куентин Тарантино подготвя филм за убиеца Чарлз Менсън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупави филни без съдържание от глупав човек без понятие. Тъпи зрелища за кухи хора.

lu4ka

"Гадни копилета" - изключително тъп и скучен филм. Направи "Криминале" и "Кучета в резерв" и до там.

Менсън не е убил и една муха в живота си. Нещастен малоумник надъхващ жени да трепят вместо него. Убииствата ги правят две жени и един мъж. едната от жените убиица пише книга . една от жертвите е жената на Роман Полански. Менсън е още жив в затвора ...палячо пълен....

E, и...?????

моля, тези дето хвалят Тарантино - да вземат да изброят 5-6 негови филма и за всеки да напишат със свои думи КАКЪВ Е ТЕХНИЯТ СМИСЪЛ! Основна идея или ПОСЛАНИЕ? Да се образоваме и ние на тема "смислено кино"!

Да бе! Мани го тоя! Друго си е Бай Ганьо режисьор.

Паисий

това не е отговор на моя въпрос. Явно не можеш да отговориш нищо смислено и избягваш отговора

като знаем колко откачалници с пушки и пистолети в САЩ всяка година се трепят по училища, колежи, университети и офиси - явно подобно кино ще има достатъчно публика. Тази седмица май не е имало новина за някой превъртял с пушка, дето е открил огън на посоки без да мисли много

И затова Русия ги води 10 пъти по убийства на глава от населението.

Ерейският Холивуд отдавна е станал една фабрика за отравяне на мозъци и социално моделиране.Какво по-логично от това да се прави филм за масов убиец.Сигурно дори ще е положителния герой във филма.

Така е! По-добре, като съветските другари - да се правим, че такива хора няма.

Както Холивуд се прави че човек Генрих Ягода не съществува.Даже не сте го и чували нали, а това е най-бруталният убиец на всички времена отговорен за избиването на 20 милиона човека в бившия СССР.Много филми са направени от Холивуд за ужасите на нацизма но нито един за червения геноцид.

Куентин Тарантино е гениален. С удоволствие гледам неговите филми-шедьоври, като особено бих отличил "Джанго без окови" = Уникален.

Джанго без окови - Оценка: 8,4/10 - 1 050 505 гласа

Е, и? Мадона също има милиони почитатели, но който я е слушал на живо, знае, че е бездарна певица. У нас пък, например, продукцията на пайнер също е популярна, но значи ли, че е качествена? Да, забавни са филмчетата му, но чак пък "гениални"...

Тук спокойно може да направи филм "Манго без окови", и пак наивните тъпоумници ще му пляснат висока оценка. Впрочем, доколко вярваш на висококритерийното и безпристрастно оценяване от имдб? В нета има доста статии по въпроса.

Тарантино пълен (гениален) психопат

Очевидно, хората по света не са на твоето мнение. Твоето струва 1 копейка - ти си знаеш защо.

Тарантино е гений и добре знае от коя муха не става слон !

Тарантино като гений добре знае от коя муха не става слон !

Чарлз Менсън е откачалник Куентин Тарантино също е откачалник

Да видим какво ще каже Тарантино по въпроса!

Казват, че секса продава, но американската... култура явно се е наситила на това, та търси да диверсифицира източниците на приходи. Тарантино добре се справя с доказването на това, че и убийствата продават. Ще ме прощавате, обаче у мен лично това не може да предизвика задоволство, особено като зная, че американската политика е причина за безцелното изтребване на толкова много хора, включително и в съседната нам бивша Югославия! В Босна и Херцеговина все още стоят дупките от куршуми по сградите и мините в красивите им планини!

Аха, американците са виновни, че Сърбите не пускаха никой да си ходи от Сърбославия :) Сърбите нападнаха Словения, те нападнаха Хърватско. Те вилняха в Босна а накрая и в Косово......но видиш ли, Америка виновна, че им наби канчето за 2 месеца и войната свърши.

не е само Югославия ( Босна и Херцеговина) ирак, либия, афганистан, индианците, сега сирия, ... преди това корея, виетнам... брой нямат!

Ей, тая умна кратуна се е вдъхновила от няколко брутално убити души. Дайте му оскар, той се съдра да прави теманета на негри и евреи.

Самият той е половин индианец и половин италианец. На кого ще прави теманета ти точно на него не можеш да кажеш. Може да научиш нещо от него...ако искаш, ако не искаш- твоя глупост.

Нямам нужда да уча нищо от тоя сурат на снимката. А ти ако се учиш от такива, те съветвам да преосмислиш изцяло образованието си.

Тия па с техните СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ касапи, само ни ги навират пред очите

Тарантино за мен е пълен психопат и садист под прикритие.

...ти за мен си един пикльо.

Този ако дойде в България сериал може да направи.