Катрин с тиарата на Даяна и дълбоко деколте

Херцогинята на Кембридж се появи с любимата тиара на принцеса Даяна на бляскав банкет в Бъкингамския дворец.

Обратно в новината

Коментари - Катрин с тиарата на Даяна и дълбоко деколте | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старомодно, въпреки блясъка.

Хубавка е Катрин, като едно 60 % от българските момичета. Но Даяна, тя е нещо съвсем друго. Тя имаше харизма и затова години след смъртта й, хората не спират да говорят за нея.

Не се носят вещи на покойници, още повече любимите им.

На Запад не вярват в подобни поверия,а се смята че предаването на бижута от едно на друго поколение е символ на приемственост и продължение!!!Монархията е основана на принципита на приемственост,продължение и постоянство!

Перфектна е! Има излъчването и чара на Даяна ! Наистина е принцеса! Че нашата Калина....мяза на чучело!

Какво чучело бе, глупак? Калина е чаровна по своему.

за семейството си...

Нашата за Калина?!

Стига злобни коментари. Кейт изглежда чудесно. Повечето жени могат само да мечтаят да изглеждат така толкова скоро след раждане на две деца.

МНОГО ЗЛОБНО ГЛЕДА И РЪБАНЕТО НА И БЕЗ ТОВА ТЪНКИТЕ Й ОТ ЗЛОБА УСТНИ Я ИЗДАВА ДОСТА.... ЛИЧИ СИ,ЧЕ Е КОМЪНЪР ЗА РАЗЛИКА ОТ кРАЛИЦА ЛЕТИСИЯ,КОЯТО СЪЩО Е КОМЪНЪР/БИВША ЖУРНАЛИСТКА/,НО С ПРИРОДНА ДАРБА,ВЪЗДЪРЖАНИЕ И ЕСТЕСТВЕН ФИНЕС

Нарочно е сложена снимка,на която гледа така. Нищо и нямана жената. И на теб от 100 снимки ще ти намерят някоя,на която гледаш злобно и си грозна.

Като ти ги роди сурогатна майка така се получава :)

забулено в тайни злотворства, на повърхността е само "блясък" на дрънкулки, суета и безсмислица

Търси някой да и го сложи.... явно тоя нема :D

Изгледах видеото от влизането в банкетната зала до официалните речи,произнесени от Нейно Величество Кралица Елизабет Втора и Крал Фелипе.Катрин си хапеше устните постоянно=нещо,което една Дама от Висшата Класа особено на такива събития не бива да прави,защото изглежда абсолютно неадекватно и издава негативни емоции или несигурност,които е изпитвала в момента.Освен това тя беше сложена във второстепенната част на главаната кралска трапеза,което автоматично идва да покаже,че Кралицата няма никакво намерение да предаде Престола на Катрин и Уилям.До Кралицата седеше Крал Фелипе,а до него Камила ,от другата страна на Кралицата седеше съпругът й Принц Фили,до него Кралица Летиция-Кралицата на Испания и Принц Чарлс.Наредбата на местата ясно показва,че следващите по ранг,които ще седнат на Британския трон са Принц Чарлз-бъдещ Крал на Великобритания и съпругата му Камила-бъдеща Кралица Кинсорт...Явно е недоволството,изписано на лицето на Катрин,но хапането на устни на такова държавно събитие я издава и е документирано голяма проява на недобри маниери,които за закон в тези кръгове.Уличното поведение е трябвало да остави в дома на майка си след като иска да бъде Кралица.Дори Принцеса Ана,дъщеря на Кралица Елизабет и сестра на Принц Чарлз се поклони на Кралица Летиция.Народните въжделения,че Кралица Елизабет ще прескочи Принц Чарлз са пълна глупост.Монархията има строги Закони на йерархия,която стриктно се спазва и хапането на устни на амбизиозни девойчета не помага....Монархията затова съществува 1000 години във великобритания,защото личните интереси в определени моменти отстъпват на Държавните и там последователността е от огромно значение=Катрин би трябвало да ги е научила тези неща...От наредбата на местата на гостите е много явно,че следващите са Принц Чарлз и Камила ,които ще бъдат Крал и Кралица Консорт на Великобритания....

Извинявай, стана ми смешна упоритостта ти повтаряш реда на престолонаследяване. Ами всички го знаят това, те така се подреждат навсякъде. На масата е не където те сложат, а е по ред на старейшнство къмто престола , хаха. Добре , ама не в това е въпроса бе! Това нещо е извън всякакъв въпрос! Въпросът е съвсем другаде! Впрочем, ти знаеш ли къде е въпроса? Или мислиш, че на тях единственият им проблем е кой как ще се подреди на масата. Това е последният им проблем. Ама защо ли се занимавам да обяснявам..

ТОЛКОВА ДУМИ БЕЗ КАПКА СМИСЪЛ... НЕ СЕ ХАБИ,ЗАЩОТО КОМЕНТАРЪТ ТИ Е БЕЗМИСЛЕН И ИЗЛИШЕН..ИСКАП ДА КАЖЕШ НЕЩО ,НО И ТИ НЕ ЗНАЕП ЗАЩО СИ КОМЕНТИРАЛ

Все тая дали е хапала устни извън ограниченията на Протокола! И Даяна имаше протоколни грешки, но се оказа любимката на света, за разлика от кралицата, която харесват само англичаните!

Нещо не ти е ясен протокола, Каке, чеки ти обясня! Кралицата лично е предложила на Катрин собствената си любима огърлица към любимата тиара на Даяна, които Катрин носи за вечерта. Като видиш Катрин накичена с тях - където и да седне - работата е ясна. Ти брой столовете там, разбирачката на протоколи!

Британската история (да не говорим за английската преди това!) познава много случаи, когато реда на престолоноследяване е бил пренареждан... Така че Чарлз всъщност едва ли има кой знае какви шансове.

На мен много ми хареса тоалета! Точно като прицеса, аз не съм виждала на живо принцеса, но по филмите са нещо подобно и в дрехите и косите.

Кейт е по-стилна. Но за сега тя е само една дукеса и не все още на крал жена. Почакайте само да стане! А Летисия тук не ми харесва особено. Жълтата рокля е прекалено говореща сама по себе си, червената рокля е прекалено натрапчива. Не е било нужно, при положение, че така или иначе е била център на внимание на вечерята...Нейният ежедневен стил е по-изискан, но в официалният й кралски облик нещо куца.

Разнася се силно раздрънкване на диаманти!!

Прилича на героиня от великолепния век, а и много се е състарила, изглежда поне 40 годишна ...

Живот назаем.

Ако си мислиш, че живота й е на заем. Наистина си клетник, направо те съжалих.

Благодаря!

Шило

А бе, готина си е, недейте така. Сравнете я с масовите британки, скандинавки.

Каквото и да си окачи, изглежда безлична и нещастна... А точно с тези гиздила и безвкусна.

Каквото щеш сложи, Кейти, но испанката пак е по-красива!

Всичко е чудесно, но какво правят заобиколени с всички тези негри и араби в лондон. не би ли трябвало поне там да се заобиколят с уважаващи короната индивиди. Поне от историческа гледна точка. Иначе какво им е специалното. Кралици и крале съсипали земята на дедите си създали условия за враговете си да станат над 50% от населението.

Какво си мислиш, че каза...нямам си на идеята....

с тиара или без - все същата мастия!

Кралица Летисия, е в пъти по- хубава, класи над прехвалената Катрин, но нали всичко британско трябва да е по по най!

Не отиват на добре нещата във Великобритания.

Кралски цици? Не са нищо особено, нали я снимаха в частното имение във Франция и голям скандал

Щом й харесва да се прави на оная _урвентия Даяна... нейна си работа...

Четете и се дивете: KATE MIDDLETON IS NOT A VIRGIN! By Frank Lake on April 24, 2011 Exclusive: Kate Middleton Infertile from Cocaine & Ecstasy ? Living Separate Life from Prince William October 3rd, 2011 Също си намерете защо кралицата е бесна за харчовете й и за скандалите й. Прочетете си и за униженията й в двореца, защото хората се правът че я уважават само заради Уилямчо и само когато той е наоколо, и как това е довело до изолацията й. Заради което пак е имало скандали с кралицата, защото кейтката ее требало да работи и да се появи на разни светск исъбития, а тя не се е появила, и кралицата е отказала да й плаща сметките. Абе що не си четете сами скандалите?

Кой ще си губи времето да чете глупостите на някой си Фейк Лейк и то от 2011 ???? Руксано, you are completely insane

Чакаме я на слънчака, да и напраим деколтето до доле.

Само дето Катрин е пълна противоположност на Даяна.

Колко е грозна горката! С тая тънка устичка, злобно и ехидно изкривена..... Вижда се с какво е угодила на свекърва си - с лицемерие, роПско подчинение и злобно характерче! Далеч по-различна от горката мила и хубава Даяна! ПС: потърсете си как целенасочено е търсила принц за себе си и първо е минала хари, и после е докопала Уилямчо. Не е случайно дето хари е винаги наблизо, дали не са етърви с Уилямчо?

В крайна сметка от толкова жени в UK, както и млади момичета от европейската аристокрация според теб са избрали безплодна за съпруга на един от престолонаследниците, че децата да ги ражда сурогатна майка ?! WTF??? Явно не живееш в Англия, както тръбиш тук. Тази жена е минала подробна селекция, обърнали са й вътрешностите на опаки, за да са убедени, че е ОК да износи наследници, всяко нейно движение се проследява и документира. Тя си знае за какво си е продала задника, но е факт, че и времето, което прекарва в тоалетната е по разчет. Нещастен живот, пълно робство на една институция. А и харчивете й не са кой знае какво предвид нейното положение - Летисия има доста по- скъпарски гардероб от Катрин, но човек трябва да разбира от дрехи, за да го прецени....явно ти не си от разбирачите ....

Грозно и демоде, ама кво да правиш "ноблес оближ".

Разплодната кобила на оня рептил, кралицата.

Всичко е временно !

Не е разплодна, доказано е, че е стерилна заради злоупотреба с наркотици и анорексия. За което има свидетелства от дофтурите й и персонала.

Нещо е умислена ....

Кейт да не завърши като Даяна .

За съжаление , всичко е временно !

Не ми се вярва, изглежда ми злобна и напълно се вписва, мисля че ще оцелее там.

Има при-нъп, демек предбрачно споразумение. като комонер, ако се стигне до развод, ше й бъдат отнети титлите и именията, придобити по време на брака, както и децата. На даяна й отнеха сичко, включително и децата. Тя затова не бързаше да се разведе, нищо че нямаше при-нъп. Докато беха разделени с Чарлз, тя държеше децата. Когато се получи официален развод, децата й беха отнети и тя ги виждаше само за ограничен период от време, с предварително разрешение. Комонерката ше остане на улицата. Дъртия бабишкер е отлична бизнес акула.