Звездите на Game Of Thrones представиха сезон 7

Първият епизод от седми сезон на фентъзи сериала "Игра на тронове" беше представен на пищна премиера в концертната зала "Уолт Дисни" в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Звездите на Game Of Thrones представиха сезон 7 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко прекалено е издънка. И тук имаме едно разтакаване което ми загуби интереса към шоуто. миналите 6 сезона може да се броят като 12, защото и между сезона имат разтакаване и прочие.

Доста зарибяващ е сериала. Скъпа продукция, интересен и непредсказуем сценарий и отлична режисура и актьорска игра. Започнах от скоро да го гледам/ сега съм на 4сезон/ но определено ми харесва. Бях предубеден, но се изненадах приятно.

Пич, наваксай бързо, защото няма време! В ПОНЕДЕЛНИК САГАТА ПОТЕГЛЯ ПАК!

Пффф, поредния сезон на тази съвременна сапунка ... дано свърши по-бързо, че ми писна да слушам колегите как обсъждат някакви интриги. По нищо не се различават от бабичките, които обсъждат турски или индийски сериали пред блока.

Получаваш веднага минус заради невежеството!

Има два типа хора - които харесват сериала, и които не с го гледали. Явно има и трета категория :)

Божеее, ела си събери вересиите......Само заради този тъп коментар заслужаваш да ти кажат, че си глупав/а, първо - защото не се дава мнение за нещо, с което не си запознат/а. И второ - защото ако го беше гледал, щеше да знаеш, че това е най-доброто, което телевизията някога и някъде е произвеждала. Най-добрият сериал ЕВЪР! Така че, аман не от колегите ти, които обсъждат, а аман от такива като теб, дето се изказват неподготвени!

За сведение - гледах го с интерес до 3-ти сезон, 4-ти беше средна работа, а последните два ги гледах сякаш по задължение ... просто защото съм гледал предните и не исках да оставям нещата недовършени. А и тайничко се надявах на някаки постъпки към развръзка, а не просто поредните убийства на стари герои и поредното наливане на нови персонажи, които тепърва трябва да се развиват. Новият сезон ще го пропусна със сигурност, финалния - също. Колкото до "най-добрия сериал ЕВЪР" ... има много сериали извън фентъзи жанра, които са направени с много по-малък бюджет, но са далеч по-смислени и с отлична актьорска игра. Само като се сетя за Fargo, True detective и Breaking bad от по-драматичните ... също и Narcos ... или пък за Modern family при комедиите ...