Семействата Тръмп и Макрон вечеряха на Айфеловата кула

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания бяха сърдечно посрещнати от президента Макрон и неговата Брижит на първото си официално посещение във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Семействата Тръмп и Макрон вечеряха на Айфеловата кула | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Брижит налита на Доналд и оставя неприятно впечатление. Голяма грешка прави с мъж като Доналд, защото той е себичен и тя до никъде няма да стигне. Сигурно обсъждат бизнесите, ни ми се струва , че се е главозамаяна от това, че е успяла да оплете младия мъж с пари. Мелания се държи супер и надхвърли всичките ми очаквания. Изглежда много стабилна жена. Дрехите й са чудесни, макар и доста консервативни. Но едно нещо разбрах до сега- Мелания никога не греши в избора си на дрехи. Може да са необичайни за нея модели, но повтарям - тя знае какво прави. Просто се вля плавно в ролята на Първа Дама и тя й залепна !! Браво Мелания , покажи американска класа на госпожа Брижит !

комбабите пак запяха стилистични дитирабми на др. мелания

И двете двойки имат еднаква разлика между партньорите - по около 25 години, но съответно е реципрочна. Ще е забавно, ако "наборите" се вземат ;)) Иначе Барбито в менопауза, както е известна Бриджит има класа, без значение какво се пише и говори. Класата е нещо, което или го притежаваш или не, никакви пари не могат да ти го купят.

Българските форумни баби много са се настървили на френската учителка. Завиждат ли, що ли, не знам... Женицата си изглежда много добре, много е елегантна на фона на странните тоалети на Мелъни тоя път /а иначе моделката откакто е президентша е много изискана, факт/. Е, верно, по ще му отива на Тръмп мадам Брижит, ама ...късно са се срещнали. Пък може да се менкат сега с Мелънито- хем тя да се поокърши във френските табиети, хем Брижит да го стегне Тръмпи по даскалски да не туитва така необмислено, както е навикнал. :)

papion

Г-жа Макрон пак изглежда, като избягала от детската площадка. Разбирам желанието и да изглежда доста по-млада, но в някои случаи е вече смешно на тази възраст. Докарала се е във вид на анорексичка, но от това бръчките и не се скриват. Ако чорапите и високата яка донякъде ги скриват, то голите ръце я издават с пълна сила. Тя е милионерка /с фабрика за бонбони/ и може да си позволи доста правилни козметични интервенции, но явно след определена възраст и това не помага.

Както са се подкедили на масата много си пасват а и маминка се доказва и тук разпореждайки се на масата както се вижда за да не се измори детенцето и...

Не знам, защо трябва да ни информират, кога тези височайши персони са се наяли, напърдяли и задоволили всякакви телесни нужди. Кой знае какви гнусни договорки се въртят зад тази бляскава фасада, но политиката е мръсна работа.

Браво на разкрепостената възрастна жена до френския президент !

Дай пояснение, дедо, поради что казваш браво на бабата?

Баба Макарон плаши. Сбръчкани ръце, хилави крачета, рокличка като тинейджърка. Мелания е елегантна и политкоректна в цветовете на френското знаме.

Прави впечатление как добре са се паснали двойките от двете страни на масата - според възрастта им !

Баба Макарон поне да беше сложила дълга рокля, да покрие щеките!

Най-вече дълги ръкави. Ръцете и са по-зле от краците и издават възрастта, колкото и да се прави на тинейджърка. Има нещо натрапчиво в тази женица, все се върти и бута на перва линия. Даскалският манталитет и майчинският инстинкт към младото мъжле си казват думата явно. Мелания е перфекна и сдържана, знае си местото. Тоалетът и както винаги е стилен и оригинален, за разлика от офис костюмчето и рокличката на баба Макрон.

Тръмпи дали е продължил да бъзика лелята на Макрон с "комплименти" за изящната ѝ фигура и прекрасен вид?

Тя е нон-стоп отгоре му, мисля, че тя се връзва... (както Меркел се връзва на ББ ;););), за разлика само, че Меркел и Бобо са някакси взаимно гушнати.

Фернсиот президент защо води баба си насякъде не чувства ли че се излага ? Той или е жесток герантофил или е гей който крие истината от обществото

Мелания изглежда страхотно, както винаги е много стилна. Бриджит в стремежа си да изглежда като момиченце сякаш губи мярката и постига обратен ефект. Ако качи няколко килограма и се облича по начин, подхождащ на възрастта и положението й, ще изглежда много по-добре. Но тя си знае

Права сте, и дължините, които носи са неподходящи- просто подчертават анорексията и. Този стремеж на дамата на 60 г, да изглежда на 16 не го разбирам? Просто годините и изискват един друг стил, различен от лолитенски дължини и рок тениски. Колкото и да се опитваме не можем да излъжем природата, а и всяка възраст носи своята красота. Едни перли и една друга дължина щяха да са на място. Така изглежда сякаш е откраднала роклята на внучка си.

Не е много нормално да вземеш бабичка за жена! Освен ако не си геронтофил

Разгледах снимките - личи си кой разбира от жени и кой не!

Истината. Истински стойностните неща в живота са безплатни-те са дар от Бога. На всичко друго Господар на Средната земя /Планетата Земя/е Шеша. Но при Шеша има следния принцип. Желанията се заплащат. Тоест всичко се плаща. Като сметката не винаги или не е само пари. Примерно отивате в магазина-най-хубавото и лъскавото е най-скъпо. Така е и в живота. Има хора които искат власт,пари,младост и здраве над лимита на дхармата им. Тогава става пазърлъка с Шеша. И плащат ,за лъскавата измамност на света управляван от Шеша. Хората на снимката са несвободни. Високите постове отдавна са взели от тях повече от колкото съм дали. Управлението е дар по потекло или редки заслуги. Във всички други случаи цената за него е ужасна и се плаща поколения наред. Бъдете щастливи,че не носите техните кръстове.

Всеки човек носи собствения си кръст и изобщо не е необходимо да се пишат такива абстракции, че виждате ли "не носите техния кръст"- бла бла. Хората много повече живеят в своите илюзии, отколкото в истината. А Вие може тук да представите само истината от вашия балкон ! Дано не живеете с мисълта, че като се разхождате на воля по къра и ядете салата от глухарчета, сте хем най-щастлив на света, хем най- свободен, па и най-богат душевно. Много здраве !

Още един, дето звездите му говорят!

и след вечерята са си разменили жените ха ха ха

Същата великолепна гледка към града се открива и от ресторанта в кулата Монпарнас. Преживяването е фантастично. Пожелавам на всеки.

Така или иначе сме тръгнали да ги коментираме, все едно са ни комшии в блока :), та да кажа, че Тръмп и Мелания ми харесват най-много. После е Бриджит и най-малко ми харесва Макрона, нищо че е най-млад. Някой беше писал тук, че й вливал младост и жизненост на Бриджит, ама тя ми изглежда по-жизнена от него. Да им е наздраве спанака с морския език с една дума!

Дрънкайте си вие тук да си чешите бедните душици. Хората си живеят живота и са си щастливи, а пък Тръмп какъвто и да го наричате, има да мечтаете за милионите му. Дреме му на него за въшки като нас.

Ами ще дрънкаме и плюем колкото си искаме, това е демокрация. Всеки има право на свободно слово. А на тия нито за секунда не мога да завидя на щастливия живот. Колкото и да са богати, те не могат да си позволят да правят и 10 процента от това, което аз си позволявам. Те са най-обикновени роби, силно зависими от господарите, които са ги избрали...Със здраве да си харчат пароците.

Уж яли, а на празна маса ги ....снимÀли!!!

Злите езици говорят, че Тръмп се е одървил покрай Бриджит.

Покрай този спаружен чироз никога не мож се одърви нормален мъж. Камоли познавач на женската хубост, какъвто е Тръмп.

Тръмп е симпатичен герой. В поведението си много прилича на Бай Ганьо.

щО НЕ ВЗЕМАТ ДА ГИ ПОКАНЯТ ЗА УЧАСТИЕ В ТЪПОТИЯТА " СМЕНИ ЖЕНАТА"

Браво, страхотно политическо събитие ! Точно това очаква светът от тях ! Да им е сладко !

"Еманюел Макрон нарече събитието: "Приятелска вечеря!" а дира нарече вечеря - сЪБИТИЕ

Тоя Тръмп е страшен гАзар

кой-знае как Тръмп се бъзика зад гърба на макарон. Погледнете Мелания и после Брижит

зависи службите дали са им докладвали как е положението в спалнята, но на теб може би са казали вече?

А след десерта им раздадоха хапчета за високо кръвно и ги прибраха с линейка към най-близкия старчески дом.

Балкански страсти! Тръгнали сме да ги критикуваме като бабите на пейката пред блока, ха ха

храна за душата

Бриджит и в стойката и във физиономията - ми напомня за нашите предци,които току що са се изправили от 4 на 2 крака

Верно има нещо маймунско във физиономията .

Мелания подхожда на Макрон, а Бриджит на Тръмп !

Абсолютно! Същото си помислих и аз, гледайки първите две снимки - че тук призивът "Размяна на съпруги" не би звучал неуместно.

Бриджит Макрон изглежда (за пореден път) нелепо с тази къса рокличка на кльощавите си крака. На нейния фон, Мелания стои като кралица.

Ама са ги подредили по възраст. Ако някой забелязва, отляво са по-дъртите... Така и жена му на макарон не изглежда толкова .... увехнала да го кажем...

Тя и Мелания може да мине за баба на френския президент като направи човек сметките разлика май 10 г. има. Важното е че хората са щастливи, усмихнати...

Мелания няма как да е баба на макарона , тя не е от вашия етнос.

Ти с баба си 10 години разлика ли имаш?

На мен жена му на макарона ми изглежда като най-големия провал на пластичната хирургия...след Джако,разбира се.

Много позитивна Брижит, което показва че не възрастта а душевната красота прави човека красив.

Изглежда все едно г-жа Макрон е по-важна от г-н Макрон.

Аз пък се бях притеснил да не останат гладни:)))))Поредната кичьозност, показване на лицемерие и наглост.. Ега ви надупените франсета дето парада на СВОЯ национален празник щели да откриват с АМЕРИКАНСКИ самолети и войски, та и 1000 американски ''слушалки' пазят'' тръмпчо на тяхна територия

Първите двойки на две велики държави в света били кичозни, пък ние тук сме най-естетическата нация :))) Ама кисело е гроздето.....

Няма как да е кисело нещо дето е развалено и мухлясало.....Ама то очи и акъл трябват за да се различи....

Срещнали се дебилите...Добре, че е Мелания с Балканска красота да поукраси събитието. Иначе мъката е голЕма.

май е копирала роклята на нашата Деса.

Хаха, но пък я е подкъсила, за да покаже "прелести" ;)

дали е опънал вече макаронката ... как само и налетя като се видяха

Луда работа...

Мелания е показала уважение към домакините, като е облякла рокля в цветовете на френското знаме. Браво, Мелания!

Разлика в цветовете на американското и френското знаме няма. Още повече като стилизирани цветове в рокля.

Американският национален флаг е известен като ''звездното знаме''. Да виждате звезди по роклята? Иначе, това са цветовете и на холандското знаме, руското и др. Но човек с нюх прави правилната асоциация.:)

Някъде да виждате небостъргачи на заден план? Това е все пак най-красивия град на планетата. Тук нашите бай Ганьовци ще задръстят София с такива.

да в Париж има небостъргачи и не не е най красивия град на планетата. Друг е въпросът как точно се вписват в общия пейзаж небостъргачите в даде град.

Ами има небостъегачи в париж....и то много а до 2022 ще построят още доста.Особено сега след като искат да изземат функцийте на Лондон като финансов европейски цвнтър.Също и във Франкфурт се подготвят за още високо строителство.А ти какво против имаш небостъргачи в София.Така и така друго няма та дано построят някой и друг.Нали ставаме икономика от азиатски тип та ще трябват бизнес площи.

Мелания гледа с тиха завист Брижит и се чуди как е успяла тази жена да пипне такъв млад, хубав и успешен мъж, който на всичкото отгоре очевидно се чувства добре с нея. Хахаха. Брижит може и да е "баба", но в леглото си има млад любовник, който и влива от младостта и силата си. А Мелания... ще може ли дядо Доналд да и даде същото? Щото тя си е още млада и си иска жребец... :)))

Да, но пък нейния е милиардер. Не може всичко наведнъж, колкото и да им се иска на жените.

Е да, там е разликата. Брижит е богата по рождение и си има кентавър - млад, силен и красив. А Мелания е бедна по рождение и се е продала на милардера за пари. Сега търпи заради парите...

Вижте госпожо, всеки намира това което търси. Ако си мислите, че да мечтаеш за "млад кентавър в кревата" след 40 е по-разумно, отколкото за милиардер на 30, нещо ви е слънчасал тъпомера!

Донката сигурно отново е изял две топки сладолед, а на останалите е дал само по една.

браво на топ служителите на тея дето пичатат парите! единият е номер едно, а другият, по-младият е в топ 10. ако след вечерята и са изсуингили малко вечерта - ще да се е получила перфектната вечеря!

Суинга е възможен само между двама от партньорите. За другите остава единствено дискретно да се оттеглят в коридора да изпушат по един фас.

Жените след определена възраст нямат , проблеми с ерекцията, в случая с либидото, като мъжете

Бабата явно здраво я перка климатроника щом се е позиционирала с рокличка, която едвам и покрива коленцата.

"бабата" е щастлива на 64, а ти я имаш 30-40 си личи колко ти е кофти и злобееш

ми харесва-чаровна, подвижна, с иронична усмивка, която показва интелект... Безспорно Мелания е красива, но няма френския чар на Брижит... А пък Макронови си се държат за ръце и не им пука от разликата, чудесни са....

Като започнете да се превземате... Ако се абстрахирате от факта, че тази женица е съпруга на някакъв президент и пренебрегнете масовата истерия за толерантност, остава ЕДНА ЖАЛКА КАРТИНКА. Не ме интересува как ще ме наречете, но ако става дума за обикновени хора от ежедневието, отдавна да сте ги оплюли. Тя-че се излага и е смешна с по-млад мъж,той-че го слага на баба си.

кулата натежа и хлътна пет метра. Голяма новина, няма що. Какво искате, да вечерят в гостилница "Дамарче" със шкембе-чорба и бахур ли? Това го можете само вие.

Погледнете снимката...колко естествени изглеждат двойките от ляво и от дясно...не че и в обичайният им вид нямат своя си...чар , но...:))))

наи-после и Mелания да се усмихне, нали седи до Mакрон..

Тия да не са решили да си разменят жените?! Май че е добра идея!