Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт

Спечеленият от Алисия Викандер „Оскар“ през 2016 г. не означава почивка, а точно обратното.

Обратно в новината

Коментари - Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт, трябва да си Майкъл Фасбендър :))))))))))

Тялото - ясно, ще ходим до фитнеса и обратно за 1 час. Но как да се сдобием с този опустошен поглед е въпросът?

Изобщо не става тази за Лара Крофт. Само някой смотан пубер, който никога не е играл игрите (първите), от където идва всичко това, би оприличил това безволево, безизразно плоско същество на Лара Крофт. Джоли беше перфектната Лара Крофт и като визия и като излъчване, точно каквато беше в играта. Ама сега с тия СЖВ (Сошъл Джъстис Уариор) глупости и феминистки изцепки, все по-безлични неща се налагат...

Не се сещам за по-неподходяща актриса за ролята на Лара Крофт... Викандер е идеална да играе някоя тузарка в лъскав филм, излъчваща високомерия и със студен поглед.

абе пичове, стига с тая Анджелина, това е предистория, как Лара Крофт става от момиче, онази авантюристка Лара Крофт. Мадамата изглежда точно като от играта

Еее сега пък и ти! Точно като от играта! Може да се поспори в това отношение! В играта май май гръдния кош на Лара Крофт беше мааалко по-големичък! :)

Абе некак си, нещо, като, че ли, бае не ми изглажда като Лара Крофт на кака Джоли! Не знам нещо в изражението ли, нещо в гръдния кош ли! Ама некак си не е като за Лара Крофт! Но може би се влиая от филмите които съм гледал с нея! Ма ще гледаме филма, пък да видим!

В "Датското момиче" беше много добра. Харесвам я. Но ми се струва, че е по-подходяща за "Гордост и предразсъдъци", отколкото за Лара Крофт.

Какво превъзнасянеНа Анджелина Джоли има къде по-талантливи от нея ама като по инерция всички я въз носят а тя си е по рождение Куку само че никой не се замисля .Относно въпросната актриса наистина не е чаровна, но може би така е снимана в момента....

Да се сдобиеш с нейното тяло можеш лесно - само да знаеш колко струва на час!

Гледа като гърмян заек. Никаква харизма за екшън герой.

Не трябва да работи нищо от 9:00 до 18:00 и времето да го запълва с тренировки. Така ще се сдобиете с такова тяло.

Дамите които искат фигура като тази на Алисия, да правят упражнения клек с такъв голям уред какъвто и тя. за детайли да видят снимки на гаджето и michael fassbender гол

Фигура - ясно, ще я докара. Ама много тъпо гледа тая.

Ако си чичко Милиардер, не е много трудно!

Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт? Ако си жена - МНОГО ТРУДНО! Ако си мъж - ЛЕСНО. 1 месец диета и готово.

с гарота е най-добре :)

Като и гледам погледа се сетих за лафа , който чух от една циганка : " Ще ма завтараш ли ил' да са загащвам ?! "

предпочитам тялото ѝ в хоризонтално положение или леко наведено напред

Абе незнам как да се сдобиеш с тялото и, но всички методи ми се виждат незаконни и леко неморални.

Лара Крофт е дъщеря на Лорд Ричард Крофт и Лейди Амелия Крофт, ръст 5'9'' (175 см), гръдна обиколка 95 (34D)

Тия мерки бяха в началото. Преди феминистките и тем подобни да се намесят. Сега дори в играта кака Лара е с доста скромни форми.

Много, ама много зле... Кой налага такива мутанти в киното? Тази е на светлинни години от Лара Крофт. Филмът ще бъде пълен провал.

За да се сдобиеш с тялото на Лара Крофт трябва да имаш пари и много свободно време :) Айде да видя някой, дето блъска по 12 часа на ден как ще отиде после във фитнес залата, пари да дава и тяло да прави. Хубавото тяло е инвестиция огромна само за манекенки и актриси и за айлякчии :) Аз се замислям дали да не тръгна и аз по фитнес, поне някъде да си влагам излишната енергия

Дрън, дрън ... като се изключи силикона, който наистина е скъп, всичко друго се постига с малко повече постоянство. Познавам една дузина такива жени, които работят през деня, не може да се каже, че са много богати, намират време за спорт и имат съвършено тяло. За сравнение, с края на едното око, което веднага след това ослепя :), видях едно заглавие тук: Мария Илиева: Нямам време за спорт ...

естет

400 кубика са 10 000 лева, веднага ти казвам, не е чак толкова много :)))

Ал

Визия, излъчване и сексапил - точно като на представителка от нашите мургави малцинства. Няма нищо общо с Анджелина Джоли!

Абсолютната истина..... Видиш ли такава на улицата или в рейса - започваш да се пазиш. Но пък, ако я харесат след тази роля, ще почнат да гледат с по-добро око на нашенските мургави емигранти.

Зависи от тарифата....

безлична...няма емоция в това лице

При цялото ми уважение, но е много далеч от Лара Крофт на Анджелина Джоли.

това е безспорен факт. тази мома е в пъти по-красива и с по-добро тяло от траверсоподобното създание Джоли. оная мяза на кон в лицето, а на тази не бих й простил...прегрешенията.

...ама си обратен.

Мария Илиева е по-висока от Алисия, но за нейно съжаление никой в Холивуд не е чувал за нея ..

Дир, допълнително ли се плаща, за да деактивирате коментарите? Под статията за Мария Илиева, само да допълня, че не само няма време да спортува, но и да се подмие няма време... но важното е, че има любов в нейния живот. Бях се притеснил да не би да няма.

Няма да е лошо да сдобия с тази дама, барабар с тялото й. П.П. Защо са спрени коментарите в статията за Мария Илиева. Искам да изразя възхищението си от нея и непреходното и творчество, а не мога:)

За мъжете само с тренировки няма как да стане, ще трябва и хирург.

Има една Лара Крофт - Анджелина Джоли! Това е безхарактерно, красиво, но с нищо незапомнящо се лице. Сори ама като почнат с подмяната на актьорите в главни роли обикновено не се получава. С Агент 007 е същото ...

Мбуахахахаха, а Анджелина Джоли е с характер на биполярно садо-мазо и то не само когато е в роля, а и в истинския живот.

ама все едни психолози се извъдихте, съдейки по медиите и клюките... аре бегай!

На снимките в дрехи и на другите като Лара всякаш са две различни личнисти..МЪЖЕ С ПОЛИЧКИ, КОРДЕЛКИ,ПОЗОВИ КОСИ И СУТИЕНИ И ЖЕНИ С НАДУТИ МУСКУЛИ И БИЦЕПСИ. Боже опази , и чакайте от Бог да смени повелите , дадени на човеците в Библията.

Честито треньоре, след 7 месеца тежести и бокс - докарал си я на мъж! Със сигурност е без мен.зис вече. Ама резултатът не е очакваният, нали? Доста е невзрачен и за жена, и за мъж. Като гледам по-стари снимки какво сладурче е била, явно не е в гена й бедата.

Спечелила Оскар за поддържаща роля във филм, дето 99% от хората не са го и чували.

Филмът си беше доста нашумял преди 2 години. Еди Редмейн също беше номиниран за главна мъжка роля. Просто не е високобюджетен блокбастър, затова явно не го знаеш.

Алисия Викандер е класи над Анджелина и като актриса и като външност. Много повече й отива да влезе в ролята на изследовател, отколкото на предишната..Има рафинирана европейска красота и не е обезобразена от безброй операции.

Рафинирана евр(..)ейска красота по-точно. Тук изглежда измъчена и безволева, с изтрита самоличност. Опропастена е актрисата с толкова бой, физически и психически тормоз 7 месеца.

Да, има външност да влезе в ролята на травестита Лари от Шесто Авеню, но не и на Лара Крофт!

Същество без пол, без устни, без израз на лицето, правилни черти, но няма сексапил, нито някаква одухотвореност, все едно няма емоции в нея. Въобще не ми харесва! След Анджелина Джоли, на когото и да дадат тази роля е безсмислено. Няма никаква база за сравнение.

И Анджелина Джоли беше доста встрани от героинята, но поне грабваше.

Не може да стъпи и на малкия пръст на Джоли.

И на мен ми харесва - толкова е мускулеста и стегната, че ще я объркаш с момче. Безлична и унисекс.

Харесва ми момичето-финно,но стегнато.Има хубаво излъчване и загадъчна усмивка.Младичко,слабичко-точно по сегашните критерии.

Едно време как са ги харесвали - дъртички и дебелички ли?

Ще ни бие ли редовно и знае ли за какво друго може да й послужи?