Коментари - Никол Кидман (50) със смайващи снимки по бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ДА СИ АБСОЛЮТЕН ИДИОТ ОТ КАЗАРМАТА ТА ДО ДНЕС ДА МАСТРУБИРАШ НА НИКОЛ КИДМАН :))) 30 ГОДИНИ :))

50 години не значи че човек е стар...винаги сам си падал по по вазрастни жени...а и много са ми помагали да сам това което сам

А па да не говориме колко си неграмотен!

АМИ КАТО СИ НЕУК В СЕКСА ЩЕ ТЪРСИШ КАКА ДА ТЕ ОБУЧИ , А АКО ИМАШ ДОКТОРАТ КАТО МЕН ЩЕ ТЪРСИШ ПОСЛУШНИЧКИ ОТ ШАОЛИН :)))

Направо цъфти откакто разкара онзи комплексиран дребосък. Вие какво, да не искате като е австралийка да прилича на кенгуру?

Много жени на 50г. Изглеждат по_,добре от нея и без ,,ремонти.Нокъде не я видях по бански на 50 без фотошоп.Пълните си страниците с глупости,че и нас занимавате

50 годишен цепеняк! Маани , ша ма заберут за занимания с ,,непълнолетни,,!.

Е, деде, какво пък толкоз? Ще ти го с паднат ли? ....

Ах тез зърна - как постигат ефекта - с маслинка ли, с боровинка ли? В тая жега с такива напърпили зърна - ясно е че е изкуственяк! Ама щом и харесва , да я одумват наборките тогава ...

Готина е мадамата, ама в тези снимки е участвал целия пакет програми на Adobe

А ти що съ прайш на. .. ,,.графичен дизайнер, ,бе ?

Някой фгледал ли я е във филма "Хемингуей и Гелхорн"? Нали знаете кой е Хемингуей, а?

ХеMинГуей - превежда се Хе Ми е Голем!

Обичам женичките, обичам ги всичките, млади стари черни ,бели ,ниски , високи. Ой, моя Кидман, моя малка сладка Кидман, свали си сутиееен и ела при мееееен.

появява се вече с цял бански, така е след менопаузата, вместо всичко да стърчи, всичко висва!!;)

И каква вина имат жените, че влизат в менопауза? Така го казваш, все едно са длъжни да я избегнат. Чунким мъжете седят вечно млади и тяхното не висва.

В тази 50 годишна леличка няма нищо сексапилно, въпреки фотошопа, грима, хилуроновите инжекции и всичката скъпа козметика. Най-доброто качество за красотата е младостта, всичко останало е насадено от индустриите, моделиращи мисленето, за да си продават продуктите.

Ами добре де, остави младите да си живеят младостта волно, а не да ги оглеждат застаряващи чичаци. За чичките има добре подържани лелички и така би било правилно, ама а де ...

Младостта не равна на красота, по твоята логика всички млади са красиви. Младостта помага на не толкова привлекателните момичета да изглеждат чаровни и по детски невинни, но не и красиви. След определена възраст най-много си личи кой колко всъщност е красив.

браво на каката....

Ми жената не копала на нивата! Кой е изненадан от вида и?

Шапка свалям на колегата, работил върху нея.

Айде пак ще четем коментари, че на Ганьо таз му е дърта и видиш ли той си има 3 по 16,6. Що ги пускате тия теми въобще :)))

3 по на 16 са за предпочитане, в чисто плътски аспек, вече свалиха и летвата, на дупетата им не пише "прокурор". Млади, стегнати, изпълнени с живот. А това тука - лустросана стара чанта, жалка работа! Не, че и има нещо на жената, гледана жена, съвсем нелоша, ама като станат на по 50 и вземат да се правят на сексимволи и на тийнеджърки и лъсва, че акъла им е колкото на тийнеджърка. Пък като ще е с акъл на тийнеджърка, барем наистина да е такава!

И ние жените харесваме здрав и прав и стегнат, не да ви ползваме за надуваеми дюшеци. Мускули искаме.Мускули в ръцете да може да бачка, мускули и по надолу да умее да ни доставя наслада. Ама не се изхвърляме като вас и да убиждаме на тема възраст.

Тази е от рода Зрънкови!!! С кеф ще и осмуча малинките!!

Австралийска крава рка по бански.

Абе, тресне си ги паузата, и те така....

Паузата си ви тресва вас, мъжете! Като ви виснат папалюгите. При белите жени менопаузата настъпва на 50 и няколко и не се отразява на секса!

И какво? Представяте ни още една жена, която печели пари чрез външния си вид. Нищо ново под слънцето.