Вокалистът на Linkin Park се самоуби

Вокалистът на американската рок група Linkin Park Честър Бенингтън се самоуби.

Обратно в новината

Коментари - Вокалистът на Linkin Park се самоуби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е аре сега, наркотиците... Само алкохолът уврежда.... Еййй че изостанали разбирания. Евентуално и некачествения наркотик.И въобще как досега не се е взело решение това да се води хранителна добавка. Еее тюфлешка работа

Дано да е ирония. На такава тема хората губят чувството си за хумор, така че никой не те разбра. И не дай боже да те чете някое хлапе.

Наркотиците не прощават!!! Жалко, че си е отишъл такъв музикант! R.I.P.

Дир, хубаво щеше да бъде да споменете защо Честър посягаше към алкохола и наркотиците - той беше жертва на системно насилие от страна на педофил в детството си. Подобно насилие унищожава човек и често никакви пари, успехи и лекари не могат да те излекуват от травмата. Надявам се, че е намерил покой сега. Сбогом, Честър. Благодаря ти за невероятния ти глас, който ме подкрепяше в трудни моменти.

Що така, бе Миме? Да не би случайно да си си чул някой запис?

Нека почива в мир! Фен съм на тази група още от 2000 г., с издаването на първият им албум "Hybrid Theory". За мен, това е групата, която е правила, прави, и дай Боже, да продължи да прави най-смислените песни, с актуални текстове и неподправена емоция. А, гласът на Честър е уникален. Дано групата, а и всички близки, съберат сили да продължат напред - загубата е голяма! Що се касае до плюещите, независимо какви са били причините, довели до това негово решение, преди да съдите, се замислете, ако вие сте имали неговия живот (тук апелирам да влезете в wikipedia, за да видите през какви перипетии е минал човека), проблеми и очаквания, на които да отговорите - щяхте ли да сте толкова наперени и силни?

dir.bg , изтриите и спрете коментарите под тази статия, че има лабилни хора, които само чакат да вземат пример или някой идиот като писалите тук да им обяснява колко е нормално да се самоубиеш. Поемете някаква отговорност и под такива статии не разрешавайте коментари.

Блаженопочившия не заслужава да му се отдава такова внимание. А след като са го изтипосали в нета, аз имам право да си кажа мнението. Компренде?

Ма разбира се! Всеки има право да демонстрира що за мизерник е! Давай смело!

точно затова съм се обърнал към дир.бг, под такива статии да не дават трибуна на идиоти като теб ... Компренде? Кой те натиска та звъниш?

Какво им става на тия хора....имат всичко, достигат върха и.....се самоубиват!!!

Не се плюйте , стига с тази ирония и цинизъм. Умрял бил, велик бил, или наркоман бил, зависим бил, импактът върхъ подрастващите , който боготворяха музиката му беше и положителен и отрицателен. Кажете едно: Да почива в мир . И всички останали загинали от костеливите ръце на опиатите.

Горкият талантлив, милионер, постигнал много и имал всичко... Кариера, жени, 6 деца, пари, слава, добре изглеждащ абе всичко. Баси от моята камбанария това ми изглежда много странно. Сигурно има нещо което не знаем. А да оставвш 6 деца и жена си е направо егоизъм...

Нещото, което ти убягва, е физиологичната основа на депресията. Мозъкът на този е стимулиран с наркотици години наред. Рецепторите на допамин губят своята сетивност, а и броят им намалява. Представи си най-просто депресията като "диабет на мозъка"- механизмът е сходен.

Та мисълта ми е, че колкото и обективно да е бил добре устроен в живота, като няма вече здрав мозъчен "хардуеър", който да му каже колко е щастлив, той си е сложил примката от... безизходица и нещастие.

Шилo

Поредният дрогар! Химията не води до нищо добро!

не съм им фен на Линкин но въпреки това загубата на талантлив музикат е винаги кофти новина.... креативните се самоубиват и на тяхно място идва деспасито, жъстин бийбар и т.н. рекламирана музика без душа.... на бас че бийбър няма да се самоубие.... както и азис и джорджано или както му беше там сценичното име на тоя мангал....

Когато някой се изкаже фрапиращо вярно и точно по някаква тема, получава оценка 40+ и 0- на коментарите си, което сигурно се случва за първи път в историята на коментарите в дир.бг :)

Е какво чудно има - отдавна всичко му е тъпо - като имаш всичко губиш посока и цел

Човечецът чул как пее Азис и получил силен комплекс за малоценност. Какво да ги правиш - "творци" !

Защо?!?! Жена, деца, запланирани турнета. Не е като да си на дъното без шансове за изплуване. Една от групите, които заедно с RATM, Лимп Бизкит, Корн, Крис Корнел превърнаха грънджа от 90-те на Нирвана и Пърл джем в цял нов стил. Жалко, много жалко. Дано Шинода има повече акъл и продължи като Дейв Грол.

Не е до какво имаш ..а какво чувстваш в сърцето си и какви мисли имаш в главата си.. за съжаление стигне ли те депресията нищо друго няма значение..бях на техен концерт - двеста хиляди души - уникално изживяване.. просто не е успял да се спаси от това, което е в главата му :/

Таратор

И аз съм им бил на концерт. Бяха по-добри от Бизкит и Металика, които пяха след тях на същата сцена. Нито една грешка не направиха за 1,5ч., макар че бяха тотално мъртви. Много станаха за последните 2-3 години такива трагедии.

Тъжно е, когато човек не намира друг път, освен отнемането на живота си.. Песните им са докоснали много хора, но явно не е успял да се спаси, така както е успял да спаси ужасно много хора по целия свят.. за съжаление нашето 'невероятно' общество знае само да плюе..

Явно другата ти скапва психикона. .

жалко, но наркотиците и алкохола не прощават.

Самоубийците отиват в ада и се пекат в казана с убийците! Те са грешници!

Да почива в мир! Беше наистина добър изпълнител и Linkin Park имат страхотни парчета с него - една от любимите ми групи. Не съм се интересувал от личния му живот, но е жалко артист постигнал толкова много в музиката с толкова много почитатели и вероятно повлиял положително на много други животи (тук имам предвид чрез музиката и текстовете си най-вече, а вероятно и по друг начин - изключвам разбира се алкохола и наркотиците), да не може да се справи със собствения си живот и да достигне до такава крайна мярка. Явно успехът, парите, славата и любовта на феновете не винаги могат да помогнат. Тъжно ...

Скучна рок банда по принцип.

тези самоубийства станаха много съмнителни...унищожи се цяло течение в музиката...Alice in Chains, Nirvana, Soundgarden, а сега и Linkin Park... сега какво...идва ред и на Pearl Jam ли?

Подтиква към размисъл... 1.Парите не са всичко 2.Самоцелният бунт носи ли решение или само допълнително неудовлетворение. 3. Трябва ли бунтът да облечен и с обществени каузи (в този смисъл, очаква ли се Серж Танкян от SOAD да се самоубие) или просто бунт и паралелни реалности с наркотици и алкохол.

4.Всъщност, не знаем истината за нищо.

нищо съмнително няма. Когато имаш всичко в тоя свят, някои някак си не могат да му се радват и започват да посягат на наркотици и алкохол.

Поредния алкохолик-наркоман. Не виждам за какво се дига толкова шум около него... Това, че е известен, не го прави по-малко наркоман.

Еврейските риптили ги избират. Като им мине времето, ги прибират...жалко за човека и перфектен изпълнител...ПОКЛОН

Жалко, а аз ги чаках за концерт в София.

Наздраве и лека линия горе при Крис ,Кърт и компания !

Тук пишеше, че в детството му се е случило нещо и това го преследва цял живот...

Според немските новини тази сутрин той е бил сексуално малтретиран в детските си години от родителите си и от приятели на семейството и това е психологичната травма, с която не е могъл да се справи цял живот. Това е било причината и за депресията която на практика го е победила. Не съм сигурна колко е вярно, но тук това разказват на всяко повтаряне на новината. Може пък и да е мозъчна промивка, насоки в какво да се вярва и т.н. Резултатът обаче е един добър изпулнител по-малко, както и още една съсипана група. Хубави парчета имаха - Castle of Glas & Breaking The Habit още много си ме кефят. RIP, Chester!

виж кво нещо е демокрацията. Не ти харесва живота, вадиш колана и се бесиш. Може и да се застреляш, удавиш, абе важното е да е демократично.

Една песен знам на групата. Нумб-хубава е. Не са хубави работи,но животът си е негов, да почива в мир.

Не разбрах Русия какво общо има тук, но не е лошо да послушаш повече музика на групата.

Лошо. И тази година няма да е по-добра от миналата:(. Шоу- индустрията не прощава. Харесвах много групата.

това наистина ме разби,немога да повярвам. аз живея в нев йорк, преди 2 месеца тои беше гост в едно известно радио тук (елвис дуран тхе морнинг шов) говори много хубаво много умно нямаше признаци че ще стане това. аз винаги сам харесвал линкин парк и новя албум е много добар,това е уясна новина много сажелявам. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щука

майната му! щом сам си го е направил, няма какво да го съжалявам. имал е избор, не е като да е бил болен от рак или да са го утрепали някъде. идиот е за мен това! винаги има решение, самоубийството е само и единствено резултат от слаби психика и нерви!

Хората със слаба психика не искат да са с такава, това също е болест

Щука

има лечения и за нея, но не и самоубийство! от това по-голяма глупост май няма...

Мойто момче, по изказването ти личи че си тийнейджър, та ако обичаш като нямаш житейски опит, не давай акъл. Самоубийството в повечето случаи изисква много голяма смелост, каквато много хора нямат. Да си отнемеш живота не е толкова лесно колкото ти изглежда на теб и на детския ти мозък и обикновено хората които го правят го правят защото нямат избор. Ти явно досега не си изпадал в полжение да нямаш избор, та ти е простено.

Е, па аз не съм тийнейджър и ще ти кажа - самоубийството не изисква никаква смелост. Самоубийството е грях. А да се напиеш, да се надрусаш и после да не помниш какво правиш, е лесно. Нека да изчакаме подробностите, да видим под какво влияние е бил, какви хапчета е взел и тогава да величаем "смелостта му"

Омраза и простотия-ей това си избълвал. Какво ти е направил човекът? Даже не е подозирал за съществуването ти. Има моменти, в които човек се чувства изчерпан и не намира смисъл да продължи. Независимо какво е постигнал, какво има и т.н. Кой си ти, че да го плюеш? И ти не знаеш как ще свършиш живота си.

Жалко, проклятието STP.

Лоши работи.Той си знае. "Крис Корнел, който също се обеси, в лосанджелиското гробището Холивуд завинаги. " СМРАД, това какво е?

Днес е черен ден. Голяма загуба.

Е, чак пък толкова...Айде да не преиграваме...

За света на музиката, за близките му и за милионите фенове на LP е голяма загуба. Един човешки живот си замина... Какво толкова? Пък той оставил и следа... Голяма работа! Некъв певец там се обесил. Пфу! Теб кой ще те помни след 2 поколения? Аз израснах с неговата музика и затова ми е тъжно.

С групата е приключено, той беше знаковият характерен глас. Може би ще е най-добре да се пенсионират, ако са успели да скътат по някой милион.

ДРОГАТА НЕ ПРОЩАВА ... ИМАШЕ ЕДНА БЯЛА ПО БЯЛА НОЩНИЦА ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА , ОТИВА ДО КВАРТАЛНИЯ МАГАЗИН , НА ВРЪЩАНЕ И СЕ ПРИПИКАВА - И ГО ПРАВИ НА УЛИЦАТА :))) .... КРИСТЪЛ - МЕТАМАМФЕТАНМИН :))

комунделска отрепко :)

Виждал съм циганка да го прави без да е на метамфетамин, изключително бърза беше и не се суетеше. Явно еи до вътрешна нагласа кой свят ще надделее този който ти правиш или обществените порядки. Има и такива дето се суетят и с часове не пикаят защото се притеснявали някой да не ги види

Това е много сериозен и мъчно- разбираем избор от нас. Бандата се разпадна според мен. Замълчете и не съдете, не извземайте " чужди права " Оказва се, че и най- твърдите момчета имат непреодолими детински слабости! Царство, му Небесно !

Първата мисъл която ми мина през главата като прочетох заглавието беше - не съм изненадан. Имаше нещо много депресантско в музикалния стил на тази група. И клиповете и музиката им, имаха излъчване за мрачност, меланхолия и тъга. В този смисъл самоубийството на вокала им изглежда като част от логична последователност. Бог да го прости!

Бог дал, Бог взел. Тъпо е, когато хора сами отнемат живота си. Нека почива в мир.

Значи, или "Бог дал, Бог взел", или "Тъпо е, когато хора сами отнемат живота си" - двете едновременно ... хм ... струва ми се, не вървят твърде. Ако не бъркам ... От друга страна, никой не го е питал навремето иска ли или не иска да бъде създаден - направо са го забъркали сладко и енергично и след няколко месеца (а може би и след цели девет) хоп (или дори хип хоп) - ето ви го Честър Чарлс Бенингтън. Бог дал? Щом казваш ... Най малкото, Бог е скроил стандартната процедура. Но пък Честър не е "сам ОТНЕЛ живота си"- той всъщност го е върнал с омерзение. "Чукайте си го по главата тоя скапан живот - сякаш казва - да не би пък да ви го е искал някой" - спирт, амфети или каквото там има, и душата в мрак ... Бог взел? Диджеят е Бог! Прави каквото може, но пък как само го може! Чао и пак ще се видим! Ще ми дойдете, къде ще ми избягате? Нали и вие сте до ушите ввв ...

Чудесно го е написал TwinDaddy. А, ти не само бъркаш, а си и объркан.

Брутално! Направо съм шокиран! Голям певец! Голяма група! Много жалко! Много! На любителите на този вид музика мога да препоръчам друга яка група- "Bring Me The Horizon". Според мене те са по-тежкия вариант на Linkin Park. Бог да прости Честър

Вижте в youtube клиповете на Bring Me The Horizon, примерно "Happy Song", "Throne", "Run" и др. Много напомнят на Linkin Park в ранните им години!

"Честър от дълги години страдаше от проблеми с наркотиците и алкохола, припомнят от БТА" Боже, толкова съм изненадан! Сигурно е първият. До сега всичките тихо умирха от естествена смърт в леглата си.

Мир на праха му!

Еееееееее, това не може да се случва..... Светла му памет !