Linkin Park в шок от самоубийството на Бенингтън

Самоубийството на певеца на Linkin Park Честър Бенинтгън дошло като гръм от ясно небе за останалите членове на групaта.

Обратно в новината

Коментари - Linkin Park в шок от самоубийството на Бенингтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво! много умно решение от страна на вокала! добър пример и за 6те му деца, освен тава! гениално включване по диагонала, драги телевизионни зрители!:-)

Честър беше един невероятен музикант с невероятен глас, който все по рядко се среща. А преди да плюете кой какъв е бил си се предствете на негово място, не гледайте само хубавото което е имал, а и тежкото детство през което е минал коетп на своя ръка остава отпечатък за цял живот и никакви пари, слава и лукс не може да заличи. Всеки намира различен начин да облекчи болката, било алкохол, наркотици, депресанти или злупотребата с тях. Като няма калво да кажете, по добре не си показвайте "възпитанието", а замълчете, не разбирате от всичко и не познавате всеки един на планетата. Нека да почива в мир!

Не депресанти, а антидепресанти. Това са лекарства, които се предписват за лечение на депресия. Няма депресанти- има фактори за появата на депресия.

Има депресанти. Например алкохолът е депресант на централната нервна система.

При лечение на депресия в началото депресантите(успокоителни) се предписват заедно с антидепресантите, за да облекчат страничните им ефекти. Злоупотребата с тях и комбинирането им с алкохол сами по себе си водят до най-тежките депресии.

Честър не можа да пребори демоните,почивай в мир!! :(

Дир, Честър не е рапър, както сте го написали в статията. Бог да го прости! Уникален глас!

Бил е малтретиран и изнасилван като малък. Парите и славата не лекуват такива травми.

Не е от това. Човек, който не се е справил с това, не прави 6 деца на 2 жени.

Такива неща, за съжаление, не се преодоляват никога, а само се потискат, както той е правел чрез наркотиците.

Ти пък какво знаеш за това как жертвите на сексуално насилие се справяме с демоните си? Всеки от нас е различен. Арогантно е да говориш от наше име, трай си.

И аз щях да се самоубия ако имах такава татуировка на ръката...

И без такава татуировка можеш да го направиш.

А дали това е самоубийство? Или е пречил на някого? Вече на никого не вярвам, особено като кажат самоубийство!

На себе си е пречил..

Специално при фронтмените с наркотична зависимост е очаквана закономерност. Психиката много се изменя под влиянието на наркотиците и човек не може да понесе тежестта на славата в комбинация със стреса. Специално за този тип самоубийства, аз си мисля, че като спонтанен подтик действа вътрешен конфликт в групата. Вокалистът се самоубива с намерение да им покаже - а сега да ви видим какво сте оттук нататък вие без мен.

Това за фронтмените също не е така- пример е Ози Озбърнл По скоро на Шарън и идва да го утепа с тигана по главата , ма нема после кой да носи златните кокенца... А Ози щеше да ритне камбаната от задавяне с витамини. Еми полегнал и си сипал шепа витамини в устата и едно от хапчетата сбъркало пътя...