Задължителна предучилищна за деца на 4 г., уседналост - 3 г.

Задължителната предучилищна възраст трябва да бъде разширена и за децата на 4 години, съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Обратно в новината

Коментари - Задължителна предучилищна за деца на 4 г., уседналост - 3 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, поредният автогол за ваксиналното Гестапо! Сега вече всички родители, които не искат и не тровят децата си с ваксини ще бъдат спокойни, че никой не може да им откаже прием на детето им на 4 години заради непоставени ваксини, тъй като посещенията стават задължителни! Браво, браво и пак браво! Още един пирон в ковчега на фармафията! :):):)

Пак лобистки закон. Така - децата задължително трябва да посещават детска градина от 4г. възраст - това е Ок (интеграция на роми и т.н.) Какво се получава - в големите градове няма достатъчно общински детски заведения и съответно, тези които не са класират преминават в ЧАСТНО. Местенето е почти невъзможно в поседствие от частно в общинско. Равносметката каква е минимум 3 години по средно 600лв. на месец, което приблизително е 18000-19000лв., за да си изряден гражданин. За ромите така или иначе не важат правилата и това няма да ги засегне.

там е този редът за предучилищно и училищно образование. И то от много години. Няма отпаднали още в началните класове поради незнание на езика. Моментът за интеграция е в първите 7г.

какви 4 години!? Направо от родилното да ги записват в предучилищна! Всеки министър се чувства длъжен да измисли по някоя идиотия.

Какви 3 години. 8 да са! Първо се регистрират, после започват планирането на бебе... И жителството да върнат!

Вече и господ не ги пази от МОН. Трябва някой по-смел да ги осъди един по един за проваленото обучение, експериментите и съсипаното бъдеще.