Кадри от метрото, които няма как да подминете

Всеки, който ползва обществен транспорт, се е натъквал на какви ли не странни ситуации.

Обратно в новината

Коментари - Кадри от метрото, които няма как да подминете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му викам демокраюциа!

Доста пророческа снимка - наконтен травестит а до него дебела мусулманка. Таз мила картинка от Лъндън или?

Само аз ли не разбрах снимка 8?

Има котенце в пазвата.

Благодаря! Ще си направя още едно кафе, че май спя :)

Еми градски транспорт всякакви свинщини ще срещнеш.Отдавна имам желание да снимам " екзотични екземпляри " които да поставя в албум като например майка бута количка с бебе до нея мъж с глава и половина по-нисък тя достатъчно едра облечена с най- обикновени долни гащи бял цвят прозиращи цепкатаОтзад.

FuckTheEU

Само на мен ли ми дожаля за жената от втората снимка? Кой знае колко време са я лашкали на работата, прибира се късно убита от умора и няма време нито сили за нищо, защото е слугувала цял ден на някой бездушен "бизнесмен", за когото хората са разходен материал....а на някой сульо му е е сторило много забавно, че тя е заспала и разсипала вечерята си на земята..... Ама защо ли се чудя и възмущавам, това са новите евроатлантически демократически ценности.....

СКОРО ПОСЕТИХ МЕТРО СОФИЯ, СЕЛСКИ МУТРАФОНИ ОТ СТАРО И НОВО ПОКОЛЕНИЕ И СЛУЧАЙНО ИЛИ НЕ СЕ КАЧИХА ТАМ КЪДЕТО Е МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО НА ДИРКАТА

всеки ден ползват 300 000 метро софия

метро софия, щеше да надмине по приходи и по-бокат от "рокфелер"

Е хиляди пъти предпочитам да гледам травестити вместо забулена вещици и чалми!

По-скоро хвани единия и удари другият. Не е ясно в бъдеще дали обратните няма да са нанесли повече поражения от всички терористични актове взети заедно.

това от последната снимка го мога

Я!!! Жана Бергердорф в градския транпорт. Ми, верно си е за новините.

Гледката от снимката е нещо обикновено за всеки, който е бил в Стокхолм, например. Травестит до забулено същество /трудно е да се каже какъв е полът му, защото цялото е покрито с плат/ - ежедневие. В интерес на истината, забулените са все повече.

Тази зачардафосаната на снимка 1 ѝ се виждат ръцете!!! Какъв срам! Да се убие с камъни!

Това на снимка номер 1 отдясно жена ли е или мъж?!? Впрочем, навремето когато бях в Ливан, видях край пътя на един билборд снимка в огромен размер на някакъв аятолах с очила, брада и чалма. Не можах да го позная какъв точно е, някакъв ирански лидер сигурно. Точно до него, имаше друг билборд, с реклама на дамско бельо, на което беше снимана някаква готина мацка по бикини и сутиен. И марката не помня, някоя известна беше, на Триумф или нещо такова.

Графе, ти Ню Йорк само на снимки си виждал... А може и някой да ти е разказвал за там. Но, не си само ти! 99% от твоите комшии в Столипиново и Факултето също като теб са полуграмотни и очевадно тъпи. Така че, Графе, айде обратно в кочината...

TIREX

тези снимки са от преди години отдавна публикувани из руски и други сайтове дебилите явно яко са закършили скуката.

това не е смешно, а е отвратително и гнусно. И ти като един истински "мъж" си гледал безучастно как един дърт перверзник сексуално тормози най-вероятно непълнолетно дете.

Те така! Дъртият перверзник бил виновен, че "непълнолетното дете" си показва гъза нарочно! Хайде стига, моля ви се! Що не ходи с бурка, като иска да не го зяпат, ами е тръгнала гола из градския транспорт?

Децата уви, не се сещат, че полата, която пред огледалото стига до средата на бедрото, открива всичко като седнеш. На всички жени младините ни минаха без изобщо да узнаем какво виждат мъжете от друг ракурс! Чак когато някой простак си отвори устата, ако сме имали късмет, сме разбирали за какво става дума. В този смисъл мръсниците и простаците дори правят услуга, давайки обратна връзка - и от тук нататък коя както прецени. Но е ясно, не може да се вини никоя жена, че носи това, което е "измислено" от дизайнер и се продава в магазините.

Ай спри да ми се превземаш със феминистките си простотии...да се правиш на ощипана мома, кой му е виновен че курвенцето "непълнолетно" решило да си показва гъза... щом е тръгнало с къса пола, знае повече от теб и мен в комбина... то ако не беше дъртака, а някой младеж, добре облечен, богат, ще видиш колко "неловко" ще се почувства, направо ще се разкрачи от срам... тези двойни феминистки стандарти, ги прилагай на сбирките ви, не тук

Къде е "купонЪт", г-жо Делчева?

Ужасни снимки, но за щастие ... не са от България.

ужасно нехигиенично и противно е.

Тази софричка в софийския метровагон е монтаж. Никой не би допуснал това.

За метрото не знам, но трябваше да ида до една фирма на Военна Рампа и в някакъв рейс, даже не помня кой номер беше, почти празен на последните седалки 4 циганина бяха сложили една масичка и пиеха ракия. Имаха салати, бяха си нарязали и салам :)))

Рейсът сигурно е номер 79? Дето му викат "Мангал експрес".

Най яка е траверса и нинджата

lu4ka

А мъж да бродира на гергеф!?

Що? Аз редовно виждам един такъв мъж, който пътува от Лондон до един от близките градове всяка вечер. Проблем ли е нещо? Има ли проблем с мъже, които готвят? Или жени, които карат автобус? Сигурно е проблем и да виждаме мъже, които си разхождат бебетата с количка... А пази Боже жена да кара самолет! Някакви други ограничения и проблеми, за които трябва да знаем?

lu4ka

Да не сме видели един и същ човек? И въобще не е лошо, ама ми беше интересно.

А тази опакованата и само две очи - защо не е съблечена? Нали уж вече има закон в Европа? Ислямът настъпва... И ние си траем!

Това е снимка, правена в Ню Йорк, Ганьо!

На снимка 7 е човек с инвалидна количка в метрото. Много забавно. Голям смях!

Много знаят те, че е мобилити скутер... Всичко, което не носи мъжка чантичка, не гледа лошо, гола глава, дори да има коса и да мрази "цигани", е "забавно" и "странно".

Явно авторката е решила, че човека се е качил с колата си в метрото. От къде да знае, че това е мобилитъ скутер? Важното е "купонЪт"...