Атанас Месечков ще става татко през септември

Хореографът Наско Месечков и съпругата му Кремена чакат първото си дете през септември.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Месечков ще става татко през септември | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече се афишира пред обществото една "щастлива" връзка, толкова по-фалшива е тя. Комплексите се избиват със снимки и картинки за пред хората, ама на хората не им пука за такива измислени персони.

Значи се е излекувал от мъжеложството! С Божията Помощ! Осанна, за такива богоугодни покаяли се грешници! П.П. Само да не се окаже, че лъже и пак ще се върне към неестествените си тщения...:(

няма как да се "излекуваш" от нещо което ти е заложено от природата и е естествено. Това е все едно да се излекуваш от цвета на кожата или очите ти. Прости хора в 21 век живеете с толкова информация и пак си дъвчете някакви закостенели идеи.

Валериева, по-проста си отколкото по телевизора. Човекът е саркастичен. Има предвид, че Месечков си е такъв, какъвто е, а сватбата и семейството са за прикритие.

Искам и аз съпруг гей да ми дава парички. По добре отколкото да търпя някой комплексар с кола за 200лв.

Те повечето, които визираш, като осъзнаят, че не моган да си платят тока, ипетокета и детската градина и пенисът им сам спира да работи заради хормоните на стреса. Та най вероятно вече си го имаш този съпруг-гей. На функционално равнище.

пък кой е?

фалшив брак за пред хората и родителите му.

Точно пък това го интересува българина.

Да са живи и здрави! На мен са ми симпатични. А ако човек е решил да кръшка има ли значение дали ще е със същия пол- все си е забежка? Тяхна си работа...

Я какви палави комшии имал тоя Месечков.

Много гейове се задомяват след една определена възраст и имат по едно или две деца. Странни са ми асмо жените, които се навиват да участват в това театро!

Само заможни гейове го правят това. Предлагат на жената висок стандарт и приятни обноски. От нея се иска да роди дете и да го гледа. Всичко е точно.

Колко да е заможен пък за да се хване една видно от снимките доста хубава жена. Странна работа..

Месечков е както винаги божествен и неустоим!

За хамалите по гарите...

ха, геи!

Какъвто и да е поне явно почти не симулира брак,не е като аверчето му Миро,ей го на-резултата е налице