Коментари - Катрин Хейгъл за килограмите след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф, като забременеят повечето жени стават като някакви тюлени или тюфлеци. После не могат да смъкнат... Само супер специални модели успяват да управляват тялото и теглото си.

Не е нужно да си супер специален модел. Просто всичко зависи от гена. Аз съм обикновена жена, откакто се помня винаги съм стройна, хапвам си всичко - не качвам. Така бях и бременна, само един корем. Като се възстанових след раждането прибрах корема с коремни преси и други упражнения и си изглеждам, както преди бременността. Специално за корема е важно да се започне бързо след раждането, много по-лесно се прибира, отколкото ако решиш да го стягаш след 1-2 години например. А за другите жени, които качват много килограми, те просто са предразположени към пълнеене. Но с повече усилия винаги могат да влязат в добра форма. Стига да имат желание.

от човечеството нямат какво да сложат в уста на обед, а глезльовците се борят с наднормено тегло! Да живее ООН, УНИЦЕФ,ФАО и всички фондации и организации за борБа с глада и достоен живот на хората по света!

Съгласна съм с твърдението Ви. Но тя какво е виновна за това? Голяма част от известните от Холивуд даряват неимоверни суми за благотворителност. И не смятам, че те са виновни за това, че системата е виновна. В подкрепа на раждалите жени ще добавя, че няма нищо лошо да си поразвалиш фигурата. Това е най-смисленото, което може да я развали!

Страхотна мадама.Добра актриса,с удоволствие я гледам.

Много я харесвам.Има прекрасна усмивка.Покрай три деца ще възвърне килограмите си.Хубава двойка са със съпруга си.