Мел Би се появи в безвкусен прозрачен тоалет

Мел Би събра погледите на премиерата на "Америка търси талант".

Обратно в новината

Коментари - Мел Би се появи в безвкусен прозрачен тоалет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лош, но без крачоли и ръце, а и може би на по бял фон, ще е по хубав, но без съпоставка, не е гаранция. На мен не ми харесва пълнежа. Изглежда мноого изтормозена жената.

които казва че тоалета и е безвкусен сигурно го е опитвал. освен това една от грешките в превода която не можах да оставя без коментар е че шоуто не се казва америка търси талант а америка има талант

какво не и харесваш всичко си има. И знае как да го покаже. Завистта е лошо нещо.

статийката е като за жълто списание. Преведете и напишете статия и на специалист по мода който и харесва тоалета. Много си е хубав и вероятно и тя си го харесва.

автора на статията опитал ли гое на вкус или е преписал текста от някой който не обича тази от снимката? На нея и харесва значи е вкусен за когото трябва.

По вкусен нямаше ли?

Тази си е супер пичедрънка. Аз смятам, че е супер. Мъж съм и не съм гей, затова съм обективен

Облечена е по-безвкусно от Бг ромка на абитуриентския си бал!

Че е прозрачен - добре ! Ама с тоя камъняк и пайети .... Тотален кич ала пайнерския катун :))

Еб*аси драмата! На никой не му пука за мелбата. Хората искат баровци, плеймейтки, родно производство, обаче... Ако искат да четат за мелби имелси, дали няма да си отворят дейли-мейли и т.н.? А?

Това определно не е премиерата на новия сезон на Америка търси талант - не знам къде го прочетохте това. Сезона започна преди повече от месец и това е просто поредния етап от шоуто. За справка - youtube

И ти си в грешка започна в края на месец май

Обвързана с "истински" полицай, хахаха. А преди това да не е била с фалшив?

papion

А какво разбира Хайди Клум от пеене та се е набутала в журито? Това, че е била съпруга на певец ли я прави подходяща, а иначе роклето на Мел Би е смело, но тя може да си го позволи.

Бъркаш филмите. Това шоу е за таланти, друг е въпросът защо се подкрепя основно певческият талант, включително и на местното ни недоразумение.

Тоалетът е безвкусен , но аз мога да я вкуся. Така както е без нищо под тоалета

Безвкусен? Зависи от персоната за която пишат.

Когато някоя дебеланка като М.Кери сложи нещо такова тогава е "смело и невероятно хрумване". Когато някоя мацка на която и отива подобно нещо го облече тогава е "пошло и безвкусно". О не, няма двоен стандарт :) Ах колко сте жалки...

Много ми е интересно кой решава нещо дали е безвкусно или не ? Жената го е харесала облякла го е , кво толкова.

На мен си ми харесва много

Все едно са я хванали с "тоалета" от реката.

Безвкусен по вкуса на...?