Тед Кочев омъжи дъщеря си в Античния театър

Световноизвестният режисьор и сценарист Тед Кочев организира традиционна българска сватба за дъщеря си Александра.

Обратно в новината

Коментари - Тед Кочев омъжи дъщеря си в Античния театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къде са ви снимките от сватбата?! Ха ха

Не че нещо, ама ... кои филми по-точно е изрежисирал тоз кочефф? Или сам си пише сценария, сам си режисира и играе главната роля ... ? Просто питам, не съм гледал нито един негов филм, нито съм чувал за него.

Рамбо - Първа Кръв със силвестер сталоун 1982 година - този няма наичин да не си го чувал има и други.

и като не го знаеш Тед Кочеф,какъв го дириш в тази публикация и как успя с тоз интелект да сглобиш коментар,а не успя да направиш справка в нета

Двама души се ЖЕНЯТ заедно. Идва от жънат - сиреч събрани, ожънатизаедно на сноп. След ВСВ е премахнат ѣ - ят/двойно е. И е почнало да се произнася и пише жЕнени. После поради засиленото врейско влияние и с,кс прочита през комунизма някое умно моше, с животинска предпоставка че всичко е само ,екс е логично е допуснало, че трябва да е женен за мъб, а за жена омъжена. И те така. А и кой да го е еня за по-дълбокото и поетично дори осмисляне в българския език.

Добре е, че подчертава българския си произход, НО българска лична е поискал след влизането на България в ЕС и май това е основната причина - той сам го подсказа при интервюто си по ТВ.

има три пораснали деца родени от англичанка. много години е живял в англия. за хора от неговия калибър няма граница - чак дъщеря си полубългарка е оженил за човек от български произход. прави си го от лична потребност да е сред хора които говорят езика на майка му и баща му - езика който първо е научил.

независиммо къде е роден, остава си българин, предпочитаики българска традиция в амфитеатъра в пловдив пред американските показни сватби на "плажа" или в дворец във франция, го доказва за пореден път! като е режисиор е просто култ по целият свят! милиони гледат "закон и ред" ili "първа кръв" или "стрелецът"! респект!

Ако има нещо като българска кръв и български черти на лицето, то Тед Кочеф е с такава, (както и Нина Добрев. От 100 км ще ги познаем, че са българи.) Да сте жив и здрав, г-н Кочев.

Тед Кочев е роден и израснал в Канада в семейството на македонски българи изселници от Вардарска и Егейска Македония. Една от първите му театрални прояви е като малък участник в местния македоно-български клуб в постановката Македонската кървава сватба. Това че потомците му са българи тачещи българските си корени е многозначителен факт. Този българин трябва да бъде уважаван и тачен.

Баща му е роден в Пловдив и не е македонски българин, а майка му е от егейско-македонското село Въмбел, живуща във Варна преди да се изсели в Канада с родителите си.

Приятен и земен, и въпреки всичко останал наш човек. Да сте жив и здрав, г-н Кочефф.

Помня времената, когато излезе "Първа кръв" и го въртяха на нелегалните видеокасети. Какви ли не Безумия се пишеха в единствения тогава вестник за млади хора "Народна младеж" за качествата на филма и за режисьора.

Филмът има кинематографични качества, но сюжета си е една пропаганда на талибаните, както и да го погледнеш. А какви глупости се случиха след това в Афганистан, всички сме свидетели. Така че, комунистическите рецензенти май ще излязат прави донякъде.

Има голяма разлика между първата серия и останалите на Рамбо, а Кочев е режисирал първата. Проблема при тази серия за мен е, че доста напомня на един филм с Чарлс Бронсън - "Death Hunt" излязъл една година преди Рамбо 1.

Искам да кажа, че тогава имаше едностранно и много изкривено представяне на действителонстта. Сега може да се огледат нещата от всички страни, и в дискудията да се открие истината. Всеки може през собствените си разбирания и тълкувания да оценява изкуството и това няма да му донесе негативи.

Говориш за Рамбо 2. Той няма нищо общо с Тед Кочев, негова рожба е само Рамбо 1, т.е. Първа кръв, който няма нищо общо с Афганистан и сюжетът се развива изцяло в САЩ.

Роден в Канада, но останал българин и говори български, а родени в България стават канадци и забравят че са българи.

Разни хора, разни идеали :) Зависи от възпитанието, но и от това, как се е отнесла България към него. Никой не е длъжен да обича мащехата си ;) В крайна сметка никой не избира къде да се роди, както не избира пола си.

Моля, Ви не променяйте фамилията на човека - Ф :) !

Защо да я променяме ние, та той сам си е променил, защото не му харесва Кочев и се прекръстил Kocheff. Звучи му не дотам българско, а се чувства българин с българска лична карта за да цоца ЕС за субсидии.

роден и е писан още с ражданенето kotcheff. за първи път пощава българия като е на може би ч0 години.