Брижит: Недостатъкът на Еманюел е, че е по-млад

Първата дама на Франция Брижит Макрон, която другата седмица ще пристигне в България заедно с президента Еманюел Макрон, даде първото си интервю.

Обратно в новината

Коментари - Брижит: Недостатъкът на Еманюел е, че е по-млад | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mnogo hubava zhena. Macka ot vsjakude. Godininite sa samo endo chislo. Nali sa shastlivi.

младостта не е недостатък тя е даденост, но кратка.след това идва есента ,а след това и зимата на живота. обичайте се........

Защо не оставите хората намира.

Защото "хората" си навират гнусотията. Иначе психично болни, които се възбуждат от гнусни бабишкерски меса и налепени зъби има и ще има. Но те трябва да бъдат изпратени, за да се лекуват.

Баба и то доста грозна и внук. Кое му е красивото? Жалко за момчето! Нищо чудно тая вещица да го надживее!

Госпожо, изобщо не четете глупостите по адрес на сина Ви. Нищо му няма, напълно нормален си е. Просто възпитанието и начинът на мислене и възприятие на света около нас на българите е на светлинни години от други нации. Когато някой излиза от общоприетия "калъп" веднага бива оплюван.Различните са неудобни. Всеки възприема себе си за еталон и от своята позиция съди различните от него. Аз съм на 38 и с мъжа сме едни от малкото все още здрави семейства. Около нас е пълно с разведени, в които разликата си е "нормална" - в полза на мъжа. Малко са хората, които са успели да запазят семействата си в тези времена, в които живеем и възрастовата разлика е най-малкият ни проблем. Хората сякаш вече не умеят да обичат, загубиха дори човешкото в себе си. Всеки си прави някакви тънки сметки, браковете не издържат и 10 години. Пълно е със самотни майки и нещастни деца. Нека тези, които смятат, че възрастта е голям проблем да обяснят защо масово се развеждат хора, в които мъжът е по-голям. А за младото поколение на децата ни да не говорим. Изобщо не знам те дали вярват в любовта или само в консуматорството. Нормално е едно добро и възпитано момче, което вярва в любовта да я потърси при жена, която е от поколение, в което любовта не беше демоде. Няма как да е забелязан от младите момичета. За тях той е смотан, друго е да е нацепен батка, който ще й върти номера и слага рога. Моят съвет е да го оставите сам да взима решенията в живота си. Както впрочем правите и сте постъпили много мъдро. А на злобните коментари не обръщайте внимание. Народът вече е много прост и злобен.

Глупости! Една грешка не се поправя с друга грешка. Ти ако не си майката и да си съчинила всичко това, за да се докараш пред обществото....обзалагам се. Провалила си детето си! И сега се опитваш да успокоиш съвестта.

Не съм майката, имаш богато въображение. Прочети за Еван Шпигел, който се омъжи за 8 години по-голямата от него, при това разведена с дете - Миранда Кер. Мъжът е най-младият милиардер в света. С две думи може да има всяка 20 годишна. При това симпатичен. Той също ли е провалил, глупчо??? Където са 8, там са и 12 години. Ти какво точно си постигнал, че не се смяташ за провален. Това, че си с по-млада жена ли те прави успял.

Ти гледай да не провалиш собств. си деца! С чуждите е най-лесно да се занимаваш, нали?! :))) Акъл най-лесно се дава, а критиките са национален спорт у нас! Въпросът е ти какво би направил/а в подобна ситуация..., но ти мълчиш по-този въпрос :))) Защо ли?! Просто няма какво да кажеш и си чешеш езика и то по долнопробен начин!

Плюете, надсмивате се, говорите врели-некипели - геронтофилия, търсене на майки, сестри, и Бог знае какви още ги плещите, НООО, ПРОСТО ЗАВИЖДАТЕ. Всичко бихте дали да сте на мястото на Брижит Макрон. Това, че не смеете публично да го признаете, не променя факта!

Ти обаче със сигурност и завиждаш. Но защо си мислиш същото и за другите? Какво му е хубавото на този п-тьо с излъчване на пасивен гей?

Интересно от къде знаеш какво е излъчването на пасивен гей ;)))))) Голям специалист, голямо нещо! Защо така се питам :)))

Те дали са интимни в момента?

Герентофилията нали не е престъпление?

До всички, които или оплакват, или негодуват срещу мадам Макрон: Ако вие имате късмета на госпожа президентшата ще сте завиждане, защото практически тя има ВСИЧКО - красив, млад мъж до себе си, на това отгоре и президент!!! Деца, внуци! Собствен богат и интересен живот! И е очевидно жена с ум, качества, достойнства и много силен личен чар, за да запази брака си със значително по-млад от нея мъж! Пък вие си коментирайте колкото си искате, все тая!

Даммм ;) Нека завиждат!... Пука й на Макрон(ка)! Тя наистина си има всичко!

Обаче мъжът и е глупак! Тоест президентът е глупак и всички го виждат. Обаче пука и на тая дърта скочубра. Както по-долу е написано тя е съвършеният егоист.

уж за равенство между половете говорим, но ми е бедна фантазията какво щяха да пишат тия супер либерални медии ако ролите бяха разменени... Ако Макрон на 40 г, учител, си беша хванал 16 годишна любовница, негова ученичка и беше зарязал жена и деца.. гарантирано нямаше не само президент да стане ами и за селски кмет нямаше да го изберат... обаче каквото не е позволене на някои , е позволено на други.. ммда

Времената се менят... Нравите - също!;)

И какво ти гориш от желание за зарежеш децата си и жената която ти ги е родила за да се забавляваш с 16 годишна. Герой си ГоУем. Горките дечица...

Що бе? Нали няма лошо, щом чаровната мадам го е направила някога? Я виж как и се радват нашите брантии само!

мдаа, Чукча не читател - Чукча писател... ти обърна ли внимание на това което съм писал? Нито дума за това какво ми е желанието и какво не е... просто едно сравнение... тая Брижит която я превъзнасят, си завърта афера на 40 г с 16 годишен неин ученик, напуска мъжа си после за да ѝ бил живота както иска и се омъжва за бившия си ученик... само казвам че ако ролите бяха разменени, изобщо нямаше да има такива хвалби и аплодисменти

истинска жена.много секси.ще се оглеждам за по-зряла жена вече

Остави си телефона. Виж тука колко жадни за агнешко баби има. Не дават дума да се издума срещу педофилката.

Аз пък вместо сушена слива предпочитам свежа и прясна.

Ами, дано имаш достатъчно пари , тогава, защото едва ли по друг начин би привлякъл млада жена! Като те слушам какъв си простак, направо някоя меркантилна селяндурка ще ти трябва! ;)

Много е готина, харесват ми и двамата, защото разчупват стереотипа. Една от соновните свободи е да обичаш когото сам решиш!

Да не са наели тролове от френското посолство?

Разбира се. Гроздето е кисело...

След като на двама човека им е добре да са заедно партньори, те си знаят и те така са решили. Какво значение имат годините. Тук разни чичковци търсят 20 годишни, ами ако си намерите и се харесвате взаимно живейте си живота. За всеки влак си има пътници.

На чичовците 20-годишната може да им роди деца, но как бабите ще родят деца на младите момченца??? Такива връзки са обречени. Той е мъж в разцвета на силите си - на 39 години. Тя е на 64 години!!! След 10 години той ще е на 49г, а тя на 74 ?!?!?! Тя е просто съвършената егоистка, която въобще не мисли за него - тя е имала живот, брак и 3 деца, сега има и внуци. А той няма да има нищо заради нейният егоизъм.

А ако той не иска да има деца? Или изключваш тази хипотеза, защото такъв вариант не съществува, той е длъжен да иска да има деца?!

Тя не го държи насила, все пак! ;) От къде да знаем, че той ВЪОБЩЕ желае деца и дали може да има такива(има мъже с репродуктивни проблеми-да не забравяме!)?! Също така има хора, които не искат деца и те не са никак малко! Аз имам дете и не говоря от позицията на човек, който не иска деца, но познавам хора, които не искат деца и те са поне 3-ма в близкото ми обкръжение, което не е малко, нали?

Една 20 годишна, защо да не роди дете от някой 40 годишен, и после си хваща млад любовник, защото чичето не може да и насмогне на енергията на младостта ха ха ха

Ако преводът е верен, на мен изречението ми говори само за едно - собствената ти жена казва публично, че имаш недостатък. Уронва авторитета ти. Фейл отвсякъде.

"Шегувайки се и без комплекси" ,казала го е на шега,ако си прочел въобще. Може сега да е баба,ама е била пичка като млада.

Абсолютно си прав/а. Но бабишкерите и депресираните лелки у форума няма да ти сложат плюсче. Просто таят някакви надежди, че още ги бива и не си признават, че младостта е безвъзвратно отминала. И просто се чувстват длъжни да подкрепят тяхната изкукуригала френска сестра по съдба.

Явно се забелязва завист срещу "бабите"! Завистта обаче не е помогнала на никого да си намери мъж! ;) Така че успокойте се момичета и работете над себе си и недостатъците си, вместо да завиждате!

Не съм си оставила коментара за плюсове, а защото е точно така. Може да е била велика красавица навремето, тя и сега е красива възрастна жена, но той няма да продължи поколението си с нея и това срива доверието в мъжествеността му. Харесва ли им или не на хората, това са неоспоримите факти. Казала го била на шега... къде шега, къде не съвсем. Като шегата на Десито и Радев с лекедисаните панталони... хора от народа, нали

По-непринудена и симпатична е Бриджит, има нещо искрено между нея и Макрон, а в сравнение - Мелания, която горката се е омъжила за седемгодишен мъж, защо ли?

Непринудена - определо ДА !!! Симпатична? Моля ти се, тя е откровено грозновата и сбръчкана цялата. Мелания е стотици класи над тая по външност и стил!

Мелания е и с мн.пласт.операции - да не замравяме!

на Бриджит е , че е много по-стара и не осъзнава 10-те разлики.

Преди да кажа за Макрон, нещо по-важно. Мила госпожо, като човек преживял подобна история с мой близък роднина, искам да ви кажа, че това със сина ви никак не е безобидно. След смъртта на майката на мой близък (на възраст 28г) той започна да излиза само с жени, които са на 50 или 50+ години. Майка му почина малко преди да навърши 50г. Това, което се опитвате да си внушите, че е нормално, всъщност въобще не е нормално. След дълги увещания, той се съгласи да посещава специалист-психолог. В крайна сметка се оказа, че той търси заместител на майка си. Това е основната причина поради която млади мъже излизат с по-възрастни жени. Така както млади момиченца търсят по-възрастни мъже и ги наричат "Татенце". Абсолютно същото е при мъжете. Друга основна причина млади мъже да излизат с възрастни жени, психологът посочи, че е самосъзнание за гей или скрит хомосексуалист (такъв който е бил с жени и няма сили да разкрие себе си, че е гей). Никак не е безобидно това и не се успокоявайте, особено ако вашият син търси вас в лицата и телата на по-възрастната си приятелка. Това не е нормално, това е синдром на нещо. Същото е и при френският президент - уви, няма как да наречем това нормална връзка. Съпругата му може и да е красива за годините си, но не е жената, която би трябвало да е до него. Създава и затвърждава образа на патология - това е обременен човек и не става ясно как такъв човек може да стои начело на една държава и да е успешен.

Същото се питам и за нашия президент. Как може мъж, избрал такава жена за съпруга успя да стигне до такъв висок държавен пост?

Ти за какви разлики говориш. Жената ти говори за 12 години, което не е чудовищна разлика. Ти говориш за разлики над 20 години. На Макрон също е голяма, но щом толкова години са заедно. За любовта няма възраст.

Благодаря за загрижеността! Синът ми определено не е гей! :))) Беше влюбен в своя съученичка! Все по момичета си е падал и няма как да не забележа, ако е гей! ;)) Също така не мисля, че страда от Едипов комплекс и търси мен в тази жена! :)) Това, което търси и е намерил в нея, е интимността и споделените емоции, които не намери при съученичката си! Не съм се успокоила, но в същото време не мога и да нарека това кой знае колко ненормално! Нека подчертая и друго - аз съм жива и здрава, за да желае да ме замества! :)) По случая , който описвате, не бих могла да съм компетентна, но що се отнася до моя син, не мисля, че е воден от комплекси, дефицити и т.н. Хората имат нужда от ЛЮБОВ и понякога не я намират дълго време там, където я търсят - при своите връстници. Това е! Случаят на Макрон не е същия, разбира се! Не е нужно повече да коментираме и вие да се притеснявате за сина ми и мен! Каквото и да стане, 12 години разлика нито е малка, нито е прекалено голяма! Не го казвам , за да се успокоявам, а защото наистина го мисля! Приятен ден! :)

Нямам абсолютно никакво намерение да ви поучавам. Имайте предвид, че писах само защото сме преживели такова нещо в семейството и знам за какво става въпрос. Вие може да сте жива ( пожелавам от сърце дълъг живот и крепко здраве), но ако сте прекалено властна, прекалено загрижена или прекалено покровителствена спрямо сина ви ??? И държа да подчертая, че не казвам и никога не съм казвал, че синът ви е гей! Това може да го каже само психолог! Въпреки, че както споделих има вероятност потенциална за всеки мъж да е скрит гей дори в някакъв период от живота си да е бил дори с много жени. А всъщност може дори самият той все още да не го осъзнава или приема. Хипотетично...подчертавам! Иначе да е жив и здрав, щом е щастлив със своята жена сега, когато примерно той е на 20, а тя на 321 след 10 години когато той е на 30, а тя на 42, обаче дали ще е щастлив когато той е на 40, а тя на 52 ???!!! Едва ли! И ако вие като майка вместо да му посочите проблема, си затваряте очите, го обричате на това, късно да се осъзнае и да е нещастен. На моят роднина ние успяхме да помогнем и той сега ни е благодарен! Успех!

Ако жена му е 12 години по голяма ти определено трябва да си сляпа да не видиш че си търси майка. Че тя реално може да му е майка с тая разлика. Проблемът си идва от тебе колкото и да си кривиш душичката. Кой та знае как си го глезила и лигавила да го направиш задръстеняк и плазмодий който търси секс в интернет. Естествено че лелчето ще го прилапа та той е млада свежа плът за нея. Ще го изцеди като лимонче.

Личи му ,че е гей,и се опитва да го скрие.

Имаш право да не харесваш Макран, но се питам: всеки мъж, който не одобряваш , ли обвиняваш в хомосексуализъм?! :))))))) Това е СМЕШНО! Същото е, като не ти пусне някоя жена, да я обвиняваш, че е лесбийка или девственица! :))) Жалко е, освен че е смешно!

Моя близка, прекрасна млада дама имаше за партньори мъже, които бяха на годините на баща й. След като се подложи на психотерапия стана ясно, че тя никога не бе получила одобрението на баща си и подсъзнателно търсеше това одобрение в мъже, които приличат на него - дори по визия, по професия.... Сега е щастлива майка на прекрасна дъщеря с прекрасен млад съпруг

:) Съгласна съм, че има случаи, които са плод на тежък Едипов комплекс! Или комплекса на Електра, който е същия комплекс , но при жените спрямо бащите! Не всеки случай, обаче, е такъв! Аз съм на 47г., а жената, по-голяма от сина ми, е на 31г.! Няма как да вижда в нея мен(майка си), колкото и младолика да съм :))) Факт е, че една зряла жена мн.повече би могла да оцени качествата на един мъж/момче! Това е обяснението защо момичето, в което той бе влюбен, не му обърна внимание! Просто тя не го оцени, защото той не е типа "лошо момче", което през ден ще я разплаква! За разлика от нея, жената би оценила и то много добре, не само младостта и красотата на сина ми, но и интелекта, характера, маниерите! Колкото си по - млад и посредствен, толкова повече се прехласваш по някой, който те разиграва и не те уважава - проблем ,силно проявен при младите жени, за съжаление! По-зрелите жени са надраснали тези глупости и вече знаят какво търсят! Жалкото е, че не го намират във връстниците си, а при по-млади мъже - парадоксално, нали?!

Сега следва ли да очакваме фейсбук пост на нашата Деси, в който да ни обясни, че няма против възрастовите разлики между съпрузи, просто това не трябва да се натрапва, или най-малко г-жа Макрон следва да раздаде информативни листовки...

"ДИРА" КОЛКО ПЪРГАВО СА ИЗТРИЛИ ВЧЕРАШНИТЕ КОМЕНТАРИ! АЗ ЛИЧНО ИМАХ ДВА-ТРИ! ЕХ,СВОБОДА НА СЛОВОТО!!! АБЕ,ЩО ЛИ ВИ НЕ Е.А МАМАТА НА САЙТА!?!! И КАТО ТРИЕТЕ,КАКВО-ЩЕ НАКАРАТЕ НАРОДА ДА ПРИЕМЕ ИЗВРАЩЕНИЯТА НА ФРАНСЕТАТА?!

Кво пишеш с главни букви, нещо нервиш ли се. Взимай си редовно успокоителните и ще си по добре.

Имаш плюсче от мен, но да знаеш, че не винаги тр.да си изнервен, за да пишеш с гл.букви ;)

Жена на място! Де и нашата да беше ...

Бабоеб

Нямам думи,колко е нахална тази жена! С чужда пита помен прави!

Ще му мине този недостатък, Брижитке, с времето ще му мине. Ами дано си жива да му сменяш памперсите...

Откъде и да я гледаш , виждаш майка и син, а не равностойни партньори. Каквото и да говори, е опит да се измъкне от тази ситуация по приличен начин. Това е говоренето на по- възрастните жени за много по-младите им партньори - някакво "ухажване" , за да ги държат до себе си. Жалко за него.

Всяка жена, независимо от възрастта си, ако обича и харесва мъжа до себе си, го ухажва и обикновено то е взаимно! Никакво унижение не виждам в това жената също да ухажва мъжа :))) Иначе, е вярно, че тя можеше да му е майка, но явно това въобще не го тревожи щом брака им е оцелял толкова време! Третирате този мъж все още като дете, което е било и продължава да бъде насилвано да бъде с по-възрастна жена, което няма как да е вярно :))

И деликатно! Браво на госпожа Президентшата! Явно освен чара си има и добро чувство за хумор и автоирония, пък и какво толкова, нали все още се харесват и са заедно.....Когато са се сваляли, едва ли е предполагала, че го прави, защото един ден той ще е президент и тя ще е Първа дама! Да са живи и здрави и .... добре дошли у нас от сърце! Духът на Митеран е още жив!

Митеран дъртия пръч и той беше един фустопоклонник, с извънбрачна дъщеря. Саркозито, Оланд и Д Естен и те същите коцкари. Франсетата от времето на Де Гол политик не са имали- само разни плужеци и женкари.

Колко патетично и тъпо!И какво като дойде у нас?Ще я посрещнете с хляб и сол на летището,затова че е блоговолила да ни удостои с вниманието си!Ох, "Великата президентша", с "великите" си откровения, направо ме развълнува.

Ще я посрещнат, както изисква протокола, Пенке ле! Ти какво се нервиш?! Не виждам чак пък патос в изказването, а най-обикновена симпатия! Или на теб така ти се иска да бъде послещнат Путин?! Споко! Те на Путин и задника ще му целуват, като знам колко ненормален народ живее в нашата държава, така че и с хляб и сол да ги посрещнат Макрон, ще бледнее тотално пред посрещането на Пут*ин :))) Успокой се ;)))))

ПИСАХ ТИ + ВМЕСТО!

Hе е недостатък, когато си на 20 да чукаш жени на 40!! A, когато станеш на 40 да чукаш жени на 20!! Oт опит ви го казвам, прекрасно е, и си Mного,.. щастлив!;)) факт! ;))

Бе то кой кого чука, малко съмнително. Много така мекичка му е китката май на Еманюелчето?

Това не е вярно. Не си падаме по дъртофелници с шкембета. И на дискотека не можете да ни заведете не се вписвате в картинката там.

Браво, момиче! Кажи му го, че мъжете с пари и големи шкембета си мислят, че младите момичета са с тях, защото са невероятни красавци и любовници :))))) А не защото са меркантилни кифли, които им харчат парите, а зад гърба им се присмиват на шкембетата, увисналата им кожа и дръжка.

Искаш да кажеш, че ако се появи някой неприлично богат 40-50- годишен и започне да те засипва внимание и най-вече с много, много пари , ти ще избягаш презглава?

По възрастна, но затова пък красива!

Е, ако не беше 16, ами 6 годишен, когато си му бръкнала в гащите - щеше да е още по-голям недостатък. Но ти пак щеше да си го обичаш, нали, любовта побеждава всичко.

И в 4ти километър ли имате интернет?

:)))))))))))))) Не е ли видно, че имат??? Аз отдавна съм забелязала!

Не знаех че да си млад е недостатък...

Ако имахте чувство за хумор, щяхте да знаете.

А най-големият недостатък в женската биология е неминуемостта на менопаузата.

а в мъжката, като вземе да те алармира простата-та :)))))

По кофти е мекия, там няма спасение.

"bay the way" .... Деса Радева да спазва протокола и да не се натиска да хваща Радев под ръка или за ръцете.....както и да се прави на умна и остроумна, че и двете не и се отдават, а само ни посрамва с поведението си.

Не и прилича на г-жата да говори за недостатъците на Макрон, защото нейният е, че е много по-възрастна от него. Тя си е оплела кошницата, деца, а вече и внуци, а той остава без наследници за ужас на родителите си. А и говорейки така за Президента не му вдига рейтинга, франсетата и без това не я харесват много, а с такива приказки съвсем.

Веднага се познава, че се е пошегувала, да не мислиш, че й е весело, че е по-стара, но се старае да гледа позитиво на нещата. Конкретно на нея й прощавам, невинаги разликата във възрастта е пошла. Когато става дума за Личности.

Каква личност е било това кьосе на 15, когато тази джофра го е отваряла на игрите в кревата? Или пък сега е станал голямата личност като е една политическа корва и марионетка в чужди ръце? Или тази дърта маймуноподобна любителка на агнешкото е велика с нещо?

Г-жа Макрон започва все повече да ми харесва, главно заради пълното отсъствие на комплекси. Вижте я от снимките със значително по-младата Мелания, застава с оправдано самочувствие до красивата президентша. Говори за себе си и г-н Макрон без скрупули и оправдания, а като човек абсолютно равностоен в брака си с по-младия мъж. Не е ли страхотна тази жена!

Наистина е страхотна жена, адмирации! Да са щастливи!

mpa3@mail.bg

наздраве за младите влюбени

Да, тя определено е една страхотна жена.

Не, не е. Страхотна може да е в твоите очи на застаряваща кифла и на другите климактерички тук, любителки на сълзливи любовни сериали и чиклит.

Прекрасна дама! Изключително грациозна, стилна, а и доста интелигентна! Възхищавам й се! :-)