Знаменитостите се молят за #Barcelona

Известни личности от целия свят реагираха на новината за атентата в Барселона и изпратиха молитвите си към всички, намиращи се в испанския град.

Обратно в новината

Коментари - Знаменитостите се молят за #Barcelona | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямския тероризъм не ще молитви и заклеймяване, а атомни бомби и изпепеляване

Пълна гавра, и в същото време подкрепят кукловодите на терористите.

направо да сложат един плакат с надпис "Аз съм " до който да се лепи име на град според случая: Париж, Лондон, Берлин, сега Барселона А най-добре когато няма атентат и конкретен град, да напишат "Аз съм идиот" но едва ли...

Публично се молят, а у тях си го местят в другия крачол и питат ПР-а има ли начин за изкарване на пари от цялата ситуация.

За пореден път се убеждавам колко тъпи са тия всички "знаменитости". Всеки път правят едно и също - молят си и всеки път няма никакъв резултат от молитвите им. И за пореден път се убеждавам, че Бог чува молитвите само на истински вярващите, а не на някакви смешници, които не се свенят на фона на тъгата на близките на убитите да си правят PR или казано по нашенски - неадекватна реклама. Сега искам да видя, кои от нашите гузняци също ще се присъединят към отбора на "молещите се"

А Рут Колева що я няма в списъка? Тя не е ли съпричастна?

Тя е била точно на 100 метра от инцидента и всеки момент очакваме да се събуди, да постне снимки и да ни разкаже впечатленията си от преживяното.

Ех тия знаменитости, същински Матросовци на амбразурите, разбираш ли...

И като се молят кво? Ще върнат убитите и ще спрат бъдещите атаки? Що не се молят политиците да спрат малоумните си политики, които доведоха до тия атентати? Точно тия политици сега се борят за нови мандати.

Даже са малко, очаквах нет-а да е залят с коментари и съпричастия от хиляди известни хора и веднага да се създаде благотворителен фонд за жертвите - ей така, просто от човешка солидарност. Много гнусно. И тези тъмни субекти ще искат да ги приемат за равни в Европа, децата им да учат в западни колежи и да имат работа и гражданство след такава поредна свинщина! НИКОГА !!!! Да си ходят в бантустаните. В крайна сметка никой не ги е канил на гости, а са се самопоканили. Ако един от тях е виновен, всички са виновни и да не ми разправят разчувстващо врели-некипели. Като ви дойде до главата, тогава ще писнете и ще разберете.

Идиоти, не молитви, а реални действия: пари за жертвите, кръв, натиск на правителствата да спрат този терор, ако трябва с атомни бомби да изпепелят всички араби, стига толерастия, състрадание и обгрижване на палачите ни, БАСТАА

Какво се молят, нищо не се молят, това са трикове на пиарите им. Трябва да дарят богатствата си, но те не искат.

не сарцата си даите бре мизерници,не молитвите,а парите си даите бе за пострадалите,каде са ви парите бе,ааааааа???????,с молитви ли ще излекувате?боклуци!!!!!!

Лицемерие и пиар. Нищо повече, като всеки път. "Звезди" като Джей Ло просто не трябва да съществуват.

Интервюираха на произволен принцип и мяколко клошари в различни градове и те потвърдиха, че ще спят с чорапите, въпреки жегите. Група роми пък обещаха да се окъпят този месец...

Когато Аснар, Блеър и Буш откриха уж химически оръжия и съсипаха една цяла държава, милиони в жертви, бегълци, директни и индиректни жертви и милиарди в разрушени инфраструктура, ... После се оказа, че нямало химически оръжия но никой не върна мъртвите към живота... Онези тримата са щастливи милионери, мъртвите са си мъртви а тогава нито една лицемерка не каза нещо... Жертвите не бяха бели... Сега ние обикновените хора ще държане попарата а лицемерите ще се молят за нас

Дрън-дрън! Лицемери!

лозето не иска молитва а мотика Ботев тия същите дето искат все повече мигранти -тъпи лицемерни мишки!

да, същите, които казват "мигранти добре дошли", са същите които сега се молели за нас, само дето те си живеят с именията с 5 метрови огради и лична охрана, а ние да му мислим!!

Само чаках кога ще се появи лицемерието и хоп ето гооо!!!! Всеки път цунами от лицемерие!!! Пфу!