Нина Добрев: Бяхме скромно емигрантско семейство от България

Холивудската красавица Нина Добрев изгря на корицата на Harper's Bazaar. Актрисата се изяви и като гост редактор на септемврийския брой на списанието.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев: Бяхме скромно емигрантско семейство от България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро пак ще бъдете!

Били сте скромно семейство, сега сте едно досадно семейство - подходящ фон за безбройните снимки на допарата ти. Голям напредък, няма що.

Сигурно и келеметата на Илия Павлов така говорят та да прикрият произхода на парите му...

Кой е този сериал, щото го няма по БНТ.

Момичето ми е симпатично, но не бих казал това за баща и: познавам го лично и съм му брал мизериите, беше ми "началник" в HP известно време , може би най непродуктивното време от пребиваването ми там: дано не се е метнала на баща си

Холивудската красавица Нина Добрев(Николина Константинова Добрева) не е холивудска красавица защотто не е родена в холивуд а в факултето (софето)и си е наша ромкска красавица за голям яд на балгарето.другата ромско гардже красавица е софето (и тя е раждана в софето)маринова, а думи няма да опиша васко(азиса)ромския славей който поkори света с гласа си.

искаш да кажеш че холивудските красавици "маде ин факултето"сa циганки,пардон,ромки?

TIREX

бяхте скромно докато таткото се развъртя като сутеньор...отначало с "домашна стока"- те така.

Само тая не се беше изходила по въпроса за политиката на Тръмп. До вчера никой не я бръснел за слива, но след някакво сериалче, вече е достатъчно подготвена да критикува международната политика. Явно пропагандната машина вижда доста зор и впряга куцо, кьораво и сакато! Притеснявам се за бъдещите творчески планове на Добреф. Таман беше решила да сеоттегли на социални помощи, като при Обама и ... Отде се взе тоя Тръмп!

Oбикновено тъпите хора не осъзнават че са тъпи . И когато други тъпаци ги хвалят , става страшно ....

Тъкмо си почнахме малко от "новините" около "звездата" и ето - абонамента е подновен. Скромността краси човека, явно не е мото на това семейство.

Симпатична иииии много тъпа. Явно цялото семейство е доста проЗто щом за тази да си купуваш скъпи дрехи е висш признак на успех в живота, а майката наричала евтините магазини Версачи, за да не се притеснявало детето .... тотално морално падение.

5-ма чалгаджии, които смятат скъпите дрешки за най-важното нещо в живота, вече се изходиха по въпроса.

А на мен ми изгоря ютията.

Нина е много красива, но е малко глуповата.

И красива не е. Имиджът й е цигански.

и с доста с обикновена външност

Нинче, я си гледай там вампирите и не се изказвай по теми от които си нямаш понятие.... то ясно че в Холивуд за да не те изритат, трябва да си против Тръмп но още по-добре е да мислиш преди да си отвориш устата... тя била от емигрантско семейство и следователно не бил съгласна с Тръмп?!? Аз не знам той да е казал "Вън емигрантите!" - а по-скоро да се прекрати нелегалната имиграция от Мексико и да се ограничи достъпа от някои мусюлмански държави... ако ти се идентифицираш с мусюлманите - слагай фереджето като кака ти Джанет Джаксън и хващай пътя за там..

Ами да, били сте скромни. Сега обаче ужасно досаждате.