Жената на Рони се скрила във фризер в Барселона

Съпругата на снукър легендата Рони О‘Съливан - Лайла Роуас, се е озовала в епицентъра на ужаса в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Жената на Рони се скрила във фризер в Барселона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак станахте грешка на превода! Вероятно тя не се е скрила във фризера, а у фризьора, бе колегите! Нещо като компютрите и компотите! Все пак пожелавам на Рони успех в турнира!

не разбирам как си във фризера, а виждаш и пишеш какво се случва навън ???? "Чуват се изстрели. Полицията тича по улицата и търси някого". "Цялата "Рамбла" и околните улици се затварят отвсякъде от въоръжена полиция", продължава да пише от фризера актрисата. "

дкми

хахахах ебаси тъпата патка... Те ги газят, колят, стрелят... а тя пише в твитър?????? Леле, тия хора полудяха с т.нар. (анти)социални мрежи.... да пръдне, да се насере, да я наебат - и се хвали.

ЖАЛКИ, ФАЛШИВИ БОКЛУЦИ....

барабар с жалната кифлица от фризера та се умирасало на рашлякани кифли

Сега е редно да узнаем кой беше във фурната, щото той или тя не успя да чати.

И оттам е викала - "Не ме страх"!

Благодаря на персонала, че отвори все пак фризера, щот се бех вече удървила!

Ете ,това ли е световна новина.Някоя си американска жена се скрила във фризера ?! Как е влезла във фризера - незнам ? Какво ме интересува за тази жена .Пишете нещо съществено -за ужасната новина ,че са гинели невинни хора от ръцете на зверовете мюсюлмани .

При минус 20 градуса само по едни прашки.....Тия от АЛЯСКА ряпа да ядат.

Толкова е вълнуващо да си във фризер!Случва се случка от световна величина, пише се световна история един вид, а ти предаваш набутан/набутана във фризера пряк репортаж в реално време in live, както се казва по Facebook, Instagram, Twitter, Viber, Skype, ICQ, YAHOO Messenger, WhatsApp и къде ли още не!Толкова е вълнуващо!Участваш в написването на световната история!Wow!It's so fucking cool!!!!

Освен пряката информация, какви алогизми(има доста по точно определение, но ще ме изтрият) се набиват в очи: 1. Лайла Роуас, НЕ СЕ Е ОЗОВАЛА в епицентъра, защото "се намирала в ресторант на улицата". (да се озова някъде, означава да се придвижа до това "някъде"!) 2. Фризерът ТРЯБВА, НАЙ-МАЛКОТО, ДА ИМА ПРОЗОРЕЦ И ТО КЪМ УЛИЦАТА, за да е вярно съждението: Полицията тича по улицата и търси някого. 3. Полицията Е ИНСТИТУЦИЯ И НЕ МОЖЕ ТИЧА могат да тичат полицаите! 4. Фризерът ТРЯБВА ДА ИМА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ХЕЛИКОПТЕР, за да е вярно съждението: "Цялата "Рамбла" и околните улици се затварят отвсякъде от въоръжена полиция." Не мога, еднозначно, да определя чия е заслугата за тези "интелектуални бисери". Дали е на тази пищна кака (Лайла) или на редактора или на преводача или най-вероятно е колективна, но това си е подигравка с четящите новината!

TIREX

на дебилите подработващи надомно в тоя сайт накичени с титли" редактор" "журналист" е вината за публикуваното. главното да се всява паника да се държат в старах хората за да могат лесно да се манипулират и управляват - да ги крадат и насилват.

Всичките фалшиви атентати са подигравка не просто с читателите а с целият човешки род.

И аз бих в центъра на терора(уж терора)..скрих се в ковчег понеже работя в погребален дом на рамблата

И аз не преставам да се хиля :)))) Във фризер ?!!!! Тая не е ли чувала за хипотермия ?!! Явно не ! Евродебилните са обречени на изчезване , може би има защо :)))

Да напиша нещо, което не е удобно на Евреите и веднага спират сайта.

Човек като си няма късмет така става. Жена му намира фризер и оцелява.

спуках сее ит смях. ох, направо ме заболя корема )))

Евреите: "Гоите ще бъдат толкова изтормозени от нашите машинации и атентати из цяла Европа, че сами ще поискат ние да вземем властта и да установим мир в държавите им. Сами ще дадат цялата власт в ръцете ни. Тогава ние ще установим такава диктатура, каквато светът не е виждал"

Не-ни-е-страх, не ни е страх, не ни е страх, май се насрах!!

Se taia

Баси идиотите има тук. Пред компа всичко изглежда като на игра, но там умират хора, а вие се смеете... не е истина какви дебили имаме по тези ширини! Ще се оправи БГ.. ама друг път...

фризера е така ароматизиран, че е за бракуване.

А самия Рони къде се скри. Да не си е заврял главата в гъза си.

Ronnie O'Sullivan play in Guangzhou Sports Institute China EverGrande China Championship

Това само Путин го може - негов специалитет е