Коментари - 23 съвета на едно дете към родителите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От азбучни истини до ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Самата идея дете да поучава родители (ако се стигне до това де) - е прекалено "демократично" - затова го приемам, като опит за проява на творчество. Да създадеш и отгледаш дете е ЛЕСНО! ТРУДНОТО и НЕВЪЗМОЖНОТО - за повечето родители е да го ВЪЗПИТАШ, като Човек! Колко от родителите са/сме - добър пример за децата си!?? И НЕ МЕ ИЗВИНЯВАЙТЕ - НО - Да си родител е НЕСРАВНИМО по-ОТГОВОРНО от да си приятел!!! Съвет (позволявам си го, като родител): Да обичаш детето си НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!

Учителите със вашите остарели разбирания като методи на възпитание имате голяма вина. Не умеете да привлечете вниманието на децата. Налагате се без да се аргументирате. Много често казвате на децата така ще направите " Защото АЗ съм казал", а не защото това е хубаво, или е за благото на детето.

На крива ракета - космоса и пречи!

зелен кон и умен даскал Н Е М А

Потърсете с google: Създадоха ли шведските толерантни родители едно поколение от деца-чудовища?

23 съвета на едно дете, писано от възрастен. от глупав възрастен при това - децата са много по-чисти и светли умове и съзнания, и такива дребни сметки и умозаключения не са им присъщи.

Пич, като нямаш деца не се обаждай, или ако имаш прекарвай повече време с тях вместо да пишеш тъпотии тука.

Хубава статия, съгласен съм напълно...