Вергов – новият директор на „Свети Кирил“?

Четири години след като заключи дневника на учител по физика в „Революция Z“, Юлиан Вергов се завръща на малкия екран в лекарския сериал „Откраднат живот“.

Обратно в новината

Коментари - Вергов – новият директор на „Свети Кирил“? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не може да артистийства като хората, решил да стане директор и фалшива докторска диплома, а? Нещо като д.м.н. к.ф.н. б.д.ж. ф.с.б. д-р проф. акад. ст.н.с. Джулиън Въргоу. Баси тъпотиите в стил хаби-лента, гледа ли ги някой?

чудесен е сериалът. дано запазят доброто ниво от първата част.

Мазов е съдов,не сърдечен хирург

Мила, аз съм сърдечно-съдов. Искаш ли да излезем за по едно, да ти открехна още неща за сериала на ушенце? ;)

Тези,които не харесват сериала вероятно си падат по турските. Или може би "Черешката на тортата", София ден и нощ","Биг брадър"? Гледайте си каквото искате,но не ми казвайте аз какво да гледам.Сериала е чудесен!

но подозирам, че от Нова ТВ отново първо ще ни натресат да гледаме Биг Брадър и чак след него ще е филма. Много неприятно, особено за децата, които искат да гледат сериала, но преди него ще трябва да са свидетели на скандалите и цинизмите, които нашите випове не пестят.....

"тийзър"??? на какви се правите,защо не пишете на български?

Напълно подкрепям! В един абзац, пет напълно чужди думи. Толкова ли е беден речникът на журналиста, който пише или ,Дир-а, карате на автопилот, защото е отпускарско все още?! Цитирам - "Слоганът на четвъртия сезон, който Нова ще излъчва от 12 септември всеки вторник от 20 часа, е Чуждо тяло. От краткия тийзър, с който продуцентите от Dream Team анонсират участието на актьора, става ясно, че именно неговият герой ще е външният елемент, провокиращ конфликтите сред лекарите в Свети Кирил. " - Слоган, тийзър, анонсират - що за речник?!

Някой гледа ли ги тия бози?

Дир-ници, защо с въпросителна това заглавие. На всички е ясно, че това е просто поредната ПР статия платена от продуцентите на помията-сериал. Не случайно преди дни обявихте неугледната дъщеря на въпростния от снимката за красавица-пак реклама за пари... А български серил може да гледа само пълен слабоумник. Чакам по традиция да изтриете почти всички кометари, които не пасват на поръчката. Всичко най!:)

кАжи чеСно

Аз не съм слабоумна, но обичам да гледам български филми и сериали и считам, че са доста добри. Имаме и великолепни актьори. Моля посочете какви сериали вие предпочитате и препоръчвате?

Напълно ви подкрепям. За да се правят добри български сериали, трябва да има зрителска аудитория.

Почти не гледам телевизия, а сериали пък - съвсем.

Ти па си ного убав!

"От краткия тийзър" - на български моля!

Пълна помия стана, кат всяка българска сапунка.

Много хубав български сериал! Ще го гледам с интерес! Новини за новия сезон на "Връзки" има ли?

Страхотни са и двата сериала! Чакам ги с нетърпение! Хубав въпрос, дали ще има отговор скоро......