13 смешни кадъра от световните летища

Ако ви се налага да пътувате със самолет, със сигурност сте станали свидетели на някои забавни сцени по летищата.

Обратно в новината

Коментари - 13 смешни кадъра от световните летища | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимка 12 - трогателна, вълнуваща, прекрасна... Но в никакъв случай - смешна!

Тъп американски хумор. Кое е смешното ? Изобщо на летищата е гадно - винаги студено, винаги течение, изкуствена светлина, изкуствени усмивки на служителите или отегчени физиономии, пронизващи намръщени погледи на митничари и граничари. Стоиш по чорапи и без колан докато ти тарашат бельото, ама как, западната цивилизация трябва да се пази от терористите на Източна Европа. Винаги ти е студено и си гладен, а сухият сандвич по 7 лири парчето. Вечно дали няма да закъснее твоят самолет, е закъснява, разбира се, може ли !? И накрая до тебе се пада най-широкоплещестият негър на континента, а пред теб животното си спуска облегалката чак до слабините ти. Куфарът ти излиза последен на лентата и разбира се - разпран точно колкото да извадят през цепнатината лаптопа. Благодаря, много, някой друг път !

От това което си написал разбрах едно нещо с абсолютна сигурност - това че НИКОГА, ама НИКОГА не си бил на летище и не си летял със самолет. Такива небивалици си изфантазирал - бъркали му в гащите, течение имало на летищата :)))) Скрий се бе човек, че си смешен

stan_posta@

Никога, никога, ама всичко е лични впечатления. По чорапи и без колан - на летището в Хийтроу. И не са ми бъркали в гащите, а в куфара с бельото.

За теб има една хубава песен, потърси в YouTube за The Lonely Island - YOLO.

Метни две големи шотландски преди пътуването, брат! Нема си толко кисел и по шти хареса преживяването. :)

Лелее тая чантаа... Ако мине с нея през лъвов мост колко емигрантски уве ще заклещи, не е истина.

Мъча се да се сетя за къде точно би тръгнала, ако минава през Лъвов мост с възглавничка за спане в седящо положение, увиснала на чантата ѝ...

Слава Богу, че има и такива шарени птици, които правят този живот по-забавен.

На мен най ми харесват снимките(видеото)с Цачова като повлияна от алкохола и преяла с Добрички суджуци певица на руски псалми ,ама тук не ги показват.

Нищо смешно или интересно.Какви снимки има из нета, много сте назад с показването.Показвате ни стари снимки.

Ама разбира се! Ти какви снимки си гледал... Тези тук нищо не струват!

:)

интересни може би да, но чак пък смешни...

На такива им викахме "ръб"...

Снимката с хлапето, яхнало куфара на тате най-ми хареса, лъчи от кеф миличкото. За удоволствието време и място предвидено няма :)

Поне една от снимките не е от летище.

ама и то стига до летище

Снимката на русата жена в гръб нещо не мога да я разбера :)) Това чанта ли е, която изглежда, като дупе или е принтирано на роклята й??? :О :)))))

Надуваема възглавничка е - от тия, които приличат на подкова и си ги слагаш на врата - продават ги за пътуване в кола или самолет :)

:)))))))))) Подозирах, че е нещо такова, но :))) питам, защото напоследък какви ли не принтове има :))) Даа - сещам се за кои възглавнички говориш! :)) Извод: никога не си купувайте такава възглавничка в телесен цвят!!! Никога!!! :))))))))))))))

Възглавничка за път, закачена за чантата ѝ.

Много са забавни! +10!

Объркали сте снимките. Тази е от новината с пищните снимки на Гери Никол - две новини по-долу.