Брачният секс е основна причина за изневерите

Проучване на канадския сайт за изневери "Ашли Медисън" откри, че хората изневеряват най-вече, когато изчезне пламъкът във връзката им.

Обратно в новината

Коментари - Брачният секс е основна причина за изневерите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бракът е нещо специално и трябва да се пази, съхранява и отстоява. Но това съвсем не означава, че не можеш да кръшнеш и да си доставиш удоволствие, което у дома отдавна липсва, защото след 30 год. сем. живот е останало само уважение, приятелство, дълг. Но изневярата трябва да е така, че да не наранява половинката, т.е. дискретно. Това те зарежда и даваш след това много повече на семейството си. Знам, че ще ме оплюете, но когато навършите 30 год. семеен живот ... ще ме разберете.

Ама съгласна ли си и мъжът ти да мисли така? Ако на него му подейства още по-освежаващо и вече не може да се спре?? Ти не разбра ли, че смисълът на верността е усещането за пълно взаимно доверие, без преструвки.

Секса с чужда жена е супер. Води до неудържима възбуда и силни оргазми. Така че изневярата е преди всичко огромно удоволствие. Но разбира се, не е по възможностите на всички. На някои им се иска, но не могат.

и един ден се събуждаш на 40+ с няколко развода зад гърба си никому не нужен самотник(самотница). Какво ти е останало? Нагона ,обаче или вече никой не те търси което е тъжно или трябва да си плащаш което е жалко. Седиш сам по празници и гледаш със злоба и завист щастието на тези над които цял живот си се надсмивал... Важното е че сега си млад и готин. За какво ти е да мислиш за брак и деца? Каква досада нали?

Каква трагедия само. А гледаме, че болшинството семейни изневеряват. Пък разводите не са чак толкова много.

ох, колко трогателно... само да вметна, че съм се нагледал на толкова "семейно щастие", че наистина им завиждам. То не са лъжи, изневери, брак по сметка и т.н. и после едно масивно щастие по празници и без празници... Да не забравяме че в бг 50 % от щастливите бракове завършват с развод :)

Ми като си немаш твоя - сички жени са ти чужди, Бонде! Та ти е лесно, де.

Ахахахаа, не е съвсем прецакан значи :)

да не забравяме жените извират мажете трябва да са готови

Превод: жените избират

Хората изневеряват, защото не познават Бога и Божият закон. За съжаление много погиват заради невежество. Изневярвата е оскверняване на човешкото тяло, което е Божи храм. Който сее за плътта, която е временна, ще пожъне тление. А който сее за духа, че пожъне вечен живот в правда, любов, смисъл и хармония със Създателят и Поддръжник на вселената и живоат в нея. Не полагайте съкровищата си на тази временна Земя, пропита с толкова много невинна кръв, натрупана за огън, където ръжда и молец ги ядат и крадци ги нападат, а на Небето, където няма ръжда, молец и крадци.

герге, я ми кажи, бог има ли брак?? герге, когато бог сключи брак тогава и аз като негов последовател!! ако си по велик от бог, промени догмите и законите и го задължи да сключи брак!!;) всичко останало което си написал,.. е овча работа!;)

Доги, баце, Бог е ЕДИН! С кого да сключи брак? Когато си пръв и единствен от вида си КАААК бе, доги я мислиш тая работа?! Тупан!

Ооо, искам да удовлетворя нагона си!

бракът е бреме!! сексът в него бързо омръзва! особенно след раждането на дете, жената спира да ти обръща внимание, защото вниманието и е заето от детето! факт! но, това е нормално, защото и е в природата, детето да бъде на първо място! но когато мъжът усети, че е на второ място, той търси пак да е на първото!;) това също е в природата му! или както е в джунглата: лъвът няма подписан брак с лъвицата, но живее с нея докато се появят малките и след това отива при друга лъвица!;) т.е хората са хищници и също се движат по природните закони!;) а пък секс само с една жена е досадно и омръзва, както и обратното! няма как всеки ден да ядеш само кифли!;)

вярно е, след като се заситиш, повече не ти се яде!?;)

Като оставяш всички грижи на нея, кога да смогне и как да ти обърне внимание? Ама не ти е минало даже през ума, нали? Не се учудвам. С бракът ти е свършено по твоя вина.

Основната причина не за изневерите, а за нетрайността на браковете, е модерното разкрепостяване на жената. Жената е изцяло зависима от любовта и секса, самата й природа издишва сексуалност. Как в съвремието една жена може да бъде вярна на един мъж, освен ако отвън и най-вече отвъД й се пречи да бъде нормална? Бракът си отива закономерно, ако продължаваме да живеем така, както живеем в качеството си на съвременни хора.

Като не върви и оная джофра само се дърпа или е вечно преуморена, да не говорим, че се е оптуснала и провиснала като пуздра. А пък плужекът е пуснал огромно бирено шкембе, което му пречи да я намери точно, , боде небръснат от дни, пък и дъхти на чесън, алкохол, пепелник и немити зъби и смърди на пот, гол по мръсни чорапи.......

Е браво. Да се награди с Нобелова награда за откритието от зората на цивилизацията :)))))))))))))))))))

Вземи си куче ! Ще ти бъде вярно до гроб !

А ние четохме, че изневерите реално не преобладават. Както убийствата и катастрофите са силно преекспонирани в новините и във филмите, така и изневерите ги гледат през увеличително стъкло. Да не говорим, че преобладаващото число мъже са съвсем моногамни. Жените са малко по-неверни и инцидентно - тях ги изреждат ограничен брой донжуани като майсторски им свалят звезди. След това жените обаче добиват имунитет към измекяри и не връзват. ..Но, стига сте публикували изследвания и статистики. Тези неща ги пишат, за да могат да си развиват цели индустрии, основани на вашите натрапчиви мисли и страхове.

...точно сега да попадна на такава статия. Вчера така нреченият ми "партньор" си призна,че ме мами от 4 месеца. Егати иронията! Не го пожелавам на никого да се чувства така, както аз в момента.

Не е хубаво и със сигурност е НЕ приятно, но ЕВАЛА за това, че е бил откровен. Сега те боли...но повярвай ми..след време ще му стиснеш ръка. Казвам ти го от позиция на човек, който е преминал през същото. "пускай го в пороя"..живота продължава.

много добре казано!

И аз се надявам да обърна страницата и наистина да му благодаря след време.

И ти от вчера не взе ли някакво решение? Ако не го отбиеш веднага тоя, ще откачиш.

Не мога да остана с предател и не знам дали някога ще му простя. Дойде ми като гръм от ясно небе и още не мога да го повярвам. В последните месеци бях натоварена доста в професионален план, явно се е почувствал изоставен ли и аз не знам...Не знам къде да търсия грешката в мене. Този човек винаги съм го подкрепяла във всичко и съм му помагала при нужда. Не е чул и една лоша дума от мен и не съм го и задушавала в нашата връзка.

А тия дето жиеят заедно без брак не са ли същата история? Какво точно променя брака-абсолютно нищо? С брак или без брак е все същото: или решаваш, че ще спазваш определени правила или решаваш да не ги спазваш. Ако решиш да ги спазваш, обаче и не ги спазваш си има определения за това: Quрва, отрепка и т.н.

Е сега ще скрият и вашия коментар, защото да се говори че в една връзка можело да има и друго освен нагон явно е много обидно и цинично.

Често се случва, когато се прибера в къщи да чуя: "Днес си в отлично настроение", "Така искам да те виждам" и т.н. Затова може да се каже, че някои неща влеяят много добре на семейството.

Виж колко минуси. Повечето хора не искат да те виждат, даже и в добро настроение, повярвай.

Проблемът се състои в това, че религиите и обществото налагат подчиняващи догми, които в общия случай целят закрила на децата. Те са най-важни и нормално, те трябва да са в основата на всичко. Та мисълта ми е, ако можеш хем да си гледаш децата и те да нямат и грам съмнение, че са добре и че са обичани, няма никакъв проблем да си чу..ш навън, даже е и здравословно. Човекът е животно и няма как по друг начин да бъде опитомен и заставен да се грижи за поколението си.

Никой нищо не ти налага. Ако се разберете с партньора си да се чукате с който ви падне на мен не ми пречите изобщо. А иначе лъжата и лицемерието следва да се наказват.

малийййй, у вас и покрай децата ви явно гъмжи от срамни болести.. да ви имам семейството!

Няма как 365 дни в годината да ти сервират само "фасул" и да си изтръпнал от щастие и възбуда!

Ами ако ходиш всеки ден на ресторант с меню, дали пак ще ти омръзне?

Фасул си избрал, фасул ти сервират. Да беше избрал нещо друго!

Половинката ти предлага фасул, а ти какво предлагаш, шкембе чорба.

Само шкембе!

Моля по темата да не се изказват възрастни ергени-онанисти.

проучването са го направили като са измерили 2000 член-а