Патрашкова се оттегли от „Папараци“ на Венета

От bTV потвърдиха, че Венета Райкова е новата водеща на „Папараци“. Патрашкова се оттегля.

Обратно в новината

Коментари - Патрашкова се оттегли от „Папараци“ на Венета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

papion

Не гледах "Папараци" именно заради Нилото, а и защото няма нищо стойностно в него. Венета не я гледах в "Горещо" ли беше, какво беше, явно и сега няма да я гледам. Иван и Андрей биха могли да намерят по-качествена водеща, но клюкарският вид на предаването явно не позволява. Дето се вика "От трън, та на глог, а той по-висок".

СЛАВА НА БОГА, ЧЕ НИ ОТЪРВА ОТ ПРАШКОВА. СТАРА НЕДОКЛА...МОМА И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО НИКЮЛЧЕТА

Патрашката ще се премести сега при Гала като коментатор на Биг Брадър...въртят се едни и същи от една медия в друга.

Те, направиха Добри пари, от интервюта, с Готови за растрел борчета , и от снимки, на глави, от моргата, т.е., на разстреляни, и гнусно смърдяха че спечелили! Не случайно на руски, Патрашки значи, лайна , черва и карантии, а госпожа Венетка, се опита, на живо да му я изтръгне, Патката, на костинбродския славей, Азиса! С Биг-отвращение* баба Тодорка.

Началото на края на това предаване. Веенета е толкова некадърна, че няма накъде.

Веднъж само гледах това предаване и не можах да разбера смисъла му. Някакви хора си пазаруваха, влизаха и излизаха от един магазин в друг , а други тайно ги снимаха . Водещата правеше някакви странни движения с ръце и говореше без да мръдне нито един мускул на лицето си , приличаше малко на онези кукли с които си играят възрастните . После се появи едно готино бабе с очила и подложи на кръстосан разпит една женица , която си беше напомпала устните и циците или пък имаше тежка форма на алергия , не знам .Водещата завърши предаването с няколко некоординирани и епилептични движения и с лек кифленски диалект ни пожела "до следващия път".

Явно Иван и Андрей са го закъсали с парите, след като взимат одъртялата и опротивяла на всички Венета.

Въпреки скучното и пошло предаване, Кристина Патрашкова придаваше приятни нотки със своята интилигентност. Жалко е, че няма да я гледаме. Симпатична ми е , има чар А Венета Райкова е доста зла и неприятна

Патрашкова и интелЕгентост! Моля вииии! Само претенция лъха от нея, колко знаела, какъв културтрегер е, какъв стожер на духовното била, а "интервюира" разни чалгарки и мис силикон!!

Най тъпото и пошло предаве.

Оттеглила се била...Дрън-дрън! Пак ще й слушаме нервните излияния и тъпи въпроси отнякъде, не бойте се, ще се намърда другаде. От тях отърване няма. Затова пък мониторите ни имат възможност за почти неограничен избор. Комай освен "Като две капки вода" и прогнозата за времето друго не си заслужава човек да си хаби тока.

Искаш да кажеш като две капки боза

Всеизвестен факт е че тези папараци се уреждат от тези псевдо звезди.цяло предаване с уж дебнене на разни хора.даже принцесата на народа даяна се разбра че си ги е поръчала да я снимат по яхтите за да си прави реклама

Дори и безполовото създание патрашкова не ще вещицата с метлата венета

...никога не съм го гледала това предаване. Не ми е на нивото.

Баси,ей сега няма да мога да спя поне един месец!!!При такава тежка новина ме хвана дива депресия...

Даже не знаех че е в това предаване пък тя даже и напуснала.Ц-ц-ц много съм задръстен значи.

Папарациe излишно.Всички изброени имена също.Сеят само пошлост.Нямаме нужда от такива.А Кристина Плейметкова започна да се изрусява,явно и силикон ще си сложи и ще се явява в конкурса за плейметки.Черната Златка и е повлияла.С какъвто се събереш такъв ставаш.

Просташкова по-скоро.

Чудесно! Предаването ще отиде на много по-високо ниво, без превзетото мяукане на Николета Лозанова.

ще умра от смях))) за какво ниво изобщо говориш, че даже и високо?))) кажи й златка и повече не я обиждай)))

Вероятно става въпрос за неуредени любовни отношения, въпреки, че не знам и не искам и да знам какви.

Какъв е смисъла един боклук да сменя друг боклук питам се аз ?

бях забравил, че съществуват :(

Тази псевдо интелектуалка най-добре да се оттегли при Слави, Гала, Вучков и Лозанов.

Една пудра замества друга пудра! Има резон в замяната! Николета има със сигурност по-платен бизнес, за сега и и трябва време за него за отскоци в чужбина! Предаването "Папараци" и заемаше много време и я лишаваше от добри доходи!

Този очилат грозен и космат хермафродит какво правеше там ?

Патрашкова беше единственят инлигентен човек в това предаване ( защо е отишла там е друг въпрос). На фона на неумеещата да обели две думи разголена НиКЛОСзЕТа, на това недоразумение с "папатраците" и изобщо целият екип - Патрашкова продаваше нещо човешко. Но какво може да се очаква от продуцентите - два ненаситни търбуха, които унищожават всичко читаво българско.

И какво й е човешкото в това предаване. Язък, че не е глупава и има претенции - плю си на муцуната за пари и стана "приятелка" на всичко що не знае ни една европейска столицаи се е подуло от силикон и ботокс. Срам и позор за такава продажна "интелигенция"!!!

Рядко точен коментар! Ако можех, щях да сложа 100 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

какъв е бил редът - Патрашкова си тръгнала и после назначли Венета, или си избрали венета и Патрашкова си е тръгнала?

Изритали са я! Взимам си чат-пат вестник "Галерия" и там статиите на Патрашкова са най-смотани, все едно ги е писала някоя шестокласничка.

и кой го интересуват тези две кокошки - недоразумение К. Потрашкова и Венета тРойкова?

На Патрашкова изобщо не и беше там мястото, или просто аз съм я възприемала като сериозен журналист и тази и клюкарска роля ми беше крайно несъвместима с излъчването и... макар че тя се опитваше да го докара на клюкарка... Но с Венета Райкова хич не ми се гледа това предаване. Николета Лозанова беше просто глуповата, докато Райкова е, не мога точно да определя, не мога да кажа лоша или злобна, но на екран стои като едно малко змийче, което нито интервюирания, нито зрителя не знае в кой момент ще го клъцне. Някак няма емпатия у нея, няма положителна емоция, само желание да каже, покаже и докаже, че всички СТЕ маскари.... Дори когато е плакала в "Горещо" от съпричастност уж към трагедия на гостуващи, пак не я усещаш като емоция....

Просто Патрашкова не става за нищо, не друго. Баща и е бил прочут лекар по бай Тошово време и оттам и тя известна. Същото важи за много други днешни медийни "герои" дето не стават за нищо ама родителите им били фактори. Такива са Любо Дилов, Г.Лозанов, Иван Арнаудов и тн.

Поправка - не Иван Арнаудов а Андрей.

Емпатията е противоположност на егоизма и се свежда грубо казано до три типа: - да можете да се поставите на мястото на другия и да погледнете на нещата от негово гледище, но разумно; - да чувствате същите емоции като другия заедно с него; - да изпитвате силно състрадание към другия, което ви тласка към дейтвие в негова помощ.

Предаването да се прекръсти на третата корвенска възраст!!! С новата водеща...

противна пурнография

Кажи им Иван и Андрей... и не ги обиждай повече.....предаванията им са много зле...

Абе, това предаване не беше ли на онзи боклук Николета ли се казваше как беше ?

Това недоразумение Патрашкова, отдавна трябваше да се оттегли с Николета Лозанова, от тях и чеп за зеле не става!

Николета много повече ми харесва от застаряващата Венетка и остарялята Патрашковица, ама...

Троп, троп и аз се оттеглям! Не бих издържала венета и секунда.

НЕ ЗНАМ са 2 отделни думи...

Слава богу още един боклук падна от екран. Незнам как тези хора сивярват и се мислят за нещо, като от километри личи, че са без покритие.

Парици, парицииииииииииииии!