”Мисис баба” Дони Василева вдигна моминско парти

"Мисис баба" 2015 Дони Василева избра „Сексът и градът“ като тема на моминското си парти в София.

Обратно в новината

Коментари - ”Мисис баба” Дони Василева вдигна моминско парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора без работа. Да се хванат да работят, вместо да се чудят къде да се оженят за 23 път. Ще са по-полезни за обществото.

Никога не е късно да станеш за резил - особено пък и с ива екимова напред ... изключителен кич и простотия !Горкият кмет - явно тази му е правила магии !

Защо е необходимо това парти? Да не би да и е първи брак. Изкуствения просташки елит на България. Направо се срамувам от такива дебилни същества. Тая не разбира ли,че само присъствието на противната и грозна Екимова е обидно за нея,ако се мисли за елитна ..... тая екомова живее на гърба на загиналия си мъж.срамна и жалка картина.

Запри се, бе злобо! Хората да не вдигат купон за сватба, щото ти ще позеленееш... До болка са ми противни, но чак пък да им забраня да празнуват сватба... по-леко със злобата, ще се задавиш

Перхидролени баби с инфантилно излъчване! Буклички, къдрички, силикон и грим на килограм! Някои ми приличат на преоблечени травестити.Вероятно това е тяхната интерпретация на "Сексът и градът" .И всичко това на фона на православния храм !

Да се одереш не мож го каза така, както Народа определя нещата. Спомням си Райно, победителя в първия сезон на Фермата. Та той, Райно цитираше неговата баба, която казвала - "Тя курвата ръжда не хваща!" Е, кажете го ако можете по-добре !? И те така ..................... !!!

Тези дами кои и какви са?Съвсем са се объркали и изтрещяли нещата тук май.Сигурно материала е заимствам от нечия "официална" фейсбук страница.

Събрали се дърти кукумицини,да апнат, да пийнат(основно да пийнат, че пазят талия и апването вредно), да потърсят нещо младо по-така, за по.....ване.Само не разбрах,що трябва да го правят общественно достояние.

кичозно, грозно и показно, но тази жена няма и 50 години, а вие вече я пенсионирахте. Някои отмомичетата на снимката не ми изглеждат на повече от 35.

Смешни , жалки и изкуфели бабички.......

Не е ли позакъсняла малко за моминско парти бабата?????

не, на английски се казва hen party и се прави преди сватбата незавизимо от възрастта на булката. Просто на български няма точен превод освен ако не смяташ че една жена трябва да има моминско парти само ако е "девствена" и е на възраст под 18.

не виждзм защо на български да няма подходящ превод ? Ами,, просто си е "купон на стари кокошки!" Или, за да е съвсем по народному " ..седянка на стари кози!" Воала ! Нищо толкова сложно. Пък , който иска да си ходи на тяхното "Парти!?!" и да го дращи по жълти (стен)вестници и клюкарски издания. Посто не ни ги навирайте пред погледа тези проскубляци.. Тенкю баба !

99% от присъстващите са руси кукумявки

После казвайте, че абитуриентите ни били пошли и ненормални. Ми виж и бабишкерките колко са с всичкия си

Хем баба, хем ''моминско'' парти??!! Двете неща май се самоизключват.

Стара колекция чанти - лачени ! Хора без работа. Последно- бабата с този стил изглежда крайно инфантилно - бритонче, букли, перхидрол, рокличка с воланче и " невинен" поглед, получих диабет докато я гледах. Винаги е по- добре да остаряваш с достойнство, като катедрала, не като цървул.

Да де, ама това е и въпрос на интелигентност все пак, а тези като ги гледам са далеч от това понятие.

"Баба Донка..." от това ми стана всичко ясно. Бясна селянка се прави на млада и модерна. А кокошките около нея са само статистки.

Какви са тези глупости?Какво моминско парти прави тази дърта чанта.Отдавна са минали моминските и години.Срам и позор

Уж "мисис баба" а визията и като на 5 годишна натруфена принцеска.Пълно кукуриго е тази и кукуригата около нея също.

Сборът на вещиците! Само метлите им липсват.

Обиколили са столицата на метли за партиту

мисис баба и моминско парти... ей редакторите,уморихте ме от смях- то едното изключва другото какви моми,какви 5 лева..

Леле, какви ''моми''!

Е защо пък не? Постарали са се според техните разбирания и желания, ще си имат техен личен спомен, важното е на тях да им харесва. Но моето лично мнение пък е, че колкото и да са се изръсили за бляскава лимузина и фотосесия, нито една от снимките им не струва колкото единствената такава от статията в 12:53 с прекрасната двойка (виж 'Пожарникар и съпругата му дариха парите от сватбата си' ).

В главата добре, ама я да видим от долу колко си виснала?!

Донке унуки немаш ли да си ги гледаш че си тръгнала като парантия да си показваш неравностите и "несъвършенствата" по медиите мари?

хората казват че стилът не е подвластен на годините и възрастта. от снимката на русата мумия и нейните спаружени приятелки можем да заключим същото и за кича и тъпотата.

Ей точно за такива като тези, англоговорящите имат един много подходящ израз: old farts. (в буквален превод - стари пр-дни). Пък всеки да го интерпретира както си иска.

Тъжна картинка. Искат да изглеждат млади и свежи, но отдавна е минала младоста им. Дори и себе си едва ли успяват да излъжат.

нали кмета излъгала

Мис Баба Вампир това ми изглежда като Хелуйн парти

Все си мислех, че дадена кифла като мине определена възраст, омъжена е и има деца, то има шанс да й дойде акълът в главата. Ако това е правило, в случая явно има прекалено много изключения. Все пак е паметен момент - никога не съм виждал накуп толкова концентрирана простотия от жени досега. Стадо малоумни овце, грозни, безсмислени и безполезни маймуни, които за съжаление се размножават. Не е "елит" това, а върховното падение.

А пък много се радвам, че такива злобни, завистливи, дращеши и бълващи отрова не се разнмножават много-много. Да им дойдел акъла на жените - да си седнат с плетките в къщи, навели забрадени глави та да им е хубаво на дребнопишковите неудачници да си избиват комплексите ! Те се возят с готини коли и се забавляват! А ти чукаш по клавиатурата и ръкоблудстваш. Помисли пак кой е грозен и безмислен!

Освен да се возят в хубави коли и да се забавляват, какво друго правят цял живот? Може би имат добро образование,перспективна професия. Развитието им е стопирало в най-ниската фаза на пирамидата на потребностите на Маслоу -храна, вода, сън, здраве, секс. Жабата не може да стане орел.

да щото изборите на една жена са само два - или кадъна или грозна кичозна к-ва. тъпа си като офца верно и освен всичко обиждаш всички красиви стилни и успели жени.

СамърОф69

Ето веднага пример и за това, за което пиша, освен илюстрациите на снимките. Наистина - ценностна система като на овца. Хубава кола, сериозно? За забавлението няма и да питам. От толкова много снимки, все пак сигурно е останало време и за забавление, каквото и да е то. Моля, коментирайте във фейсбук, там е за вас.

"Момичета" , "моминско парти" - бе вие тоя Български език, за нищо го нямате бе !

Гледайки снимките и статията се сетих се за един стар виц: Какво е разликата между "моминско" и на "ергенско" парти - На ергенското парти жените са хубави.

вдигна кифленскопарти

Баба Дона се нарича Дони... хаха

"Забавна" фотосесия пред храм-паметника "Свети Александър Невски си правят само люде с еднамозъчна клетка като тези.Там ходят да се снимат и чалгарите абитуриенти които могат единствено да проят до 12 и да метат гюбеци.Все люде нямащи никакви източноправославни ценности.Жалки са.

С храма Господен не се подигравайте м..индили дърти.

Каква е разликата между ергенско и моминско парти? На ергенското жените са красиви :))

толко дърти фльорци на куп и у Франция трудно ще съберат!

мястото на тези простакеси е точно пред храма

леле, познавам една Доника и аз, ей такав бюст има! ама ей такав, много голем! всички Доники ли са все с такъви, много убави, големи гърди?

доста уместно се включи, браво...

Храм паметника АЛ.Невски е символ на християнството ,а тези разчекнати отпред ,,дами''въобще не са за там,смятам.че пред друго място ,не толкова свято,се биха вписали по добре

Ха-ха-ха. Четири деца родила и с "моминско" парти. Благата ракия след брака ще е върха на сладоледа. ДИР чакаме да отразите подобаващо събитието след брака. Такава лична мома няма как да не влезе в новините!

БОЖЕ, НАКЪДЕ ВЪРВИМ, БОЖЕ ???

Никога не е късно да станеш за смях и да се подиграват с теб. Човек сам си го прави. Сигурно и бебешко парти ще спретне.

бебешко или бабешко? или двете накуп?

Мисис баба" организира моминско парти в нощен клуб! А после е имало пиене на блага ракия и изнасяне на чершав с "японското знаме" в зкак, че булката е "честна"!!!

Японското знаме са го изнесли, защото в Стрелча обичат да стрелят. Просто кумата гръмнала кума, който бил на тройка с мис баба и мистър бабоеВец. ;)

Опа, сега прочетох, че в Стрелча са намерили простреляно в главата дете. Извинявам се, пошегувах се неуместно.

В постовете няма една похвала на сделаното от корвите на снимката. Няма нито един минус! Похвално е, че този път тук не са влизали боклуци, ами нормални хора. Никой нормален няма да хареса тези корви техните излагации! Шафрантии! Някои от тях и дърти шафрантии!

много вдовички виждам на снимката....

ДА ИЗАТОВА СА В ЧЕРНИ РОКЛИ НЕВИЖДАШ ЛИ?ЖАЛЕЯТ МЪЖЕТЕ СИ,С УСМИВКА НА УСТА...........ПОНЯКОГА МЕ Е СРАМ,ЧЕ ИМА ТАКИВА БЪЛГАРКИ.........

Гнусновато-просотатата фотосесия можеше и вътре в храма напарво да я спретнат... Плиткоумни лели с мания за велечие!

просотатата=простоватата