Веган диетата на Натали Портман

Оказва се, че перфектната визия на красивата Натали Портман се дължи на начина й на хранене.

Обратно в новината

Коментари - Веган диетата на Натали Портман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йееее! По-долу четох, че Арни и Майк Тайсън били вегани и затова били успели. От утре почвам да паса трева и листа и ще стана най-лудото и яко копеУе в махалата! Натали, Натали... човек и добре да живее най-накрая започва да вярва на пропагандата.

Само глупости се пишат как можеш да накараш някой да яде манджи с месо та ако ще и барбекюта ако той обича постни супи огромни салати с червен лук и много магданоз и супер зехтин.Това е личен избор както и яденето на мръвки също .

Ами личен избор е. Само не си натрапвайте вашите "постни супи огромни салати с червен лук и много магданоз и супер зехтин", в които съдържанието на протеини и наситени мазнини (споко, скоро и за тях ще ревнат колко са полезни) клони към нула. И пак казвам. Проблемът не са ми вегетарианците. Проблемът е масовата реклама на подобен стил на хранене, който без употребата на добавки и специални медикаменти може да доведе до сериозни увреждания. Особено при децата и по-младите.

Как да познаем кой е веган? Няма нужда, те сами ще си кажат.

Пък ако е и педал, съвсем не можеш да го накараш да млъкне.

Стари новини. Натали по време на бременността си е минавала към вегетарианство, с яйца и пр.Да не е луда да си затрие потомството без важни хранителни вещества.Много хора ядат месо и не са дебели, ден имат пъпки. Лош късмет за нея. Какво акне, като е минала 30ка, лоша кожа. Един господ знае какви добавки взима, а нашите мислят, че щото е веге и кожата й е чиста. Тя между другото, вече не е толкова свежа като едно време, вижте скорошни снимки.

И стига вече с тези смешки за агресивните вегани и миролюбивите всеядни, не веганите затриха животинския свят на планетата Земя, а май бяха точно миролюбивите всеядни. Те унищожиха рибата в моретата и изсякоха джунглите, че да имало пасища за добитъка им. Заради миролюбивите всеядни сме на ръба на екологична катастрофа и всичко това за да запазят правото си да ядат безценните си пържоли и кюфтета. Висша форма на дебилизъм. Да се самоунищожиш заради някакви си пържоли и кювтета.

Пишете пълни глупости! Алчността на хората съсипва Земята-сондиране нон-стоп за полезни изкопаеми, изсичане на джунгли, като се използват палмите за извличане на соковете им, населението расте с огромни темпове! Нещата са комплексни, а не така простичка едностранни, както се опитвате да ги изложите!

Еврейска му работа...

Не искам да обиждам веганите, но повечето, които познавам изглеждат някак бледи, безжизнени, като "трупове". Всеки сам си решава какво да яде, но мисля, че цялото това веганство, здравословен начин на живот, броене на калории и други са една от маниите на 21 век. А и са един "бизнес", защото едва ли всеки може да си позволи бадемово мляко и тн.

Стига сте повтаряли едни и същи глупости. Сигурен съм, че не познаваш нито един веган. Само повтаряте всички една и съща тъпотия като папагали. Най-силния мъж на Германия - Patrik Baboumian е веган. Шварценегер и Майк тайсън също. Супер много културисти и спортисти също са вегани.

Много си сигурен, но познавам. Не виждам защо да си измислим след като изобщо не ми пука кой какво яде, а само изразявам мнение. Нито искам да си го наложа, нито нищо. Това е моето общо виждане. А ти реагираш като типичен веган, който веднага "напада". И изобщо не ми ги хвали тези мъжаги. Има и същите, които са всеядни.

Големи експерти по храненето са вси бг чалгари дето мрат на по 40 год от инфаркти и инсулти, че и се разписали тук да ни поучават. Даже в офисите на Гугъл по света вече наблягат на веганската кухня, ама виж фена на сашка васева тръгнал да поучава как трябвало да се храни Натали Портман, дето вече има вече 2 деца и е веган от 9 години.

Ако наистина е спряла да се опъпчва след последната промяна и остава само да открие кое точно е било виновно - млякото, сирената или яйцата - и да почне пак да си се храни нормално, така на едните чушки няма да я бъде дълго.

само пие сп....ма

От собствен опит говириш, нали?

не би трябвало, защото е животински продукт ..

Чудех се защо загуби червенината в кожата си, а то какво било...

Мъжко млеко пиеш ли, Наталия?

Не подозира колко бързо ще се спаружи след като си "изстиска" от организма всичко полезно. Малко време да мине, наблюдавайте я.

Натали, това, че не ядеш през зимата пръжки с праз и яйца е голяма загуба. Маста е храни мозъка и смазва всички вътрешности, даже ги лекува. А в яйцата се съдържат много полезни вещества! Важното е да не се прекалява.

Като открие и месото направо пък ще се роди! :)

Майк Тайсън от както стана веган прежалтя и заслабна един такъв ...... ветреца кат го духне и пада ... Арнолд Шварценегер и той така горкинкия. От както е на тревица ... Вейчици станаха ...

За млечните продукти е ясно, че са отврат, но какво им има на яйцата. Ако се маха жълтъка особено, белтъците са си ок.

Жълтъкът е най-вкусен и това не е случайно.

Да си веган и да приличаш на карначе...

Изключих всички млечни продукти и яйцата нещо, което никога не бях пробвала преди. Това определено беше откритие. Скоро ще откриеш и фитиновата киселина и радостта от дефицитите. Оглупяването и поразяването на жизненоважните органи е само част от процеса.

В най-скоро време ще развие апендикса, който при човека е рудиментарен орган, но при преживните животни съществува.

Натали е информирана, а вие незнаещи английски българи - не сте. Гледайте филма What the Health и после пак пишете бабешки деветини.

В подкрепа на казаното от Вас ще кажа, че мой познат се излекува от сенна хрема след като спря млечните. Преди това беше вегетарианец.

Натали Портман е бъгната в главата, а троловете от месокомбината Ели и Злобета са съвършенни.

Страхотна актриса и винаги съм подозирала, че е бъгната в главата! Има едно излъчване на тези, които им викат "тихо луд"!

Лелеией, нигде нЕма толкова просс народ като българина, на нИкЪде

Да ходи на психиатър

Препоръчайте й Вашия!