Ето я и дъщерята на най-красивата учителка

Волейболният национал Тодор Скримов показа дъщеря си Ася за първи път.

Обратно в новината

Коментари - Ето я и дъщерята на най-красивата учителка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Зубева ли е, Зъблева ли е, е всичко друго, но не и красива. Иначе да й е живо и здраво детето и да не прилича на нея :)

Красива двойка. Да им е жива и здрава малката сладуранка!

Детето е много сладък бонбон,но колко пъти да повтарям,че аз съм по-красива учителка от тази госпожа:)

Най-красивата друг път. Айде стига вече, че на всички ни писна от тия незаслужени епитети!

Абе хора, като внушавате нещо с тия заглавия кажете кой я определи за най-красивата учителка. Конкурс ли е имало ли какво? Иначе е фалшива новина.

3ъбaтa кифлa и спортистче, сетили се млади-млади да се oплoдят, защото са спокойни, уверени и глезундрени.

Красавица и спортист е класика в жанра. Няма да се ожени за мен я - без коса, но имам шкембе, без пари, но имам кредити...

Прекрасна е жената! Рядкост е да попадне човек на толкова красива жена и тя освен всичко друго да е и умна! Да са живи и здрави! Може и да не е най-красивата, но тя и не претендира за такава титла. Даже изобщо не иска публично внимание!

Хубави учителки има много, а дали тази е най-хубавата е спорно. Силвия Зубева много добре си изглежда, но злобари има всякакви.

И още нещо - с това определение я обиждате. Не си ли давате сметка, че никой не знае как се казва...

Нищо против ама стана най май заради татковците и тясната рокля... Ако беше с костюмче онази снимка, която я направи известна нямаше да съществува

Това, странно изглеждащо в устните същество, с видима лицева асиметрия ли е най-красивата учителка?! Но пък започвам да разбирам защо "мегз" е приемана за еротичен символ.

С тая мацка по едно време се засичах всеки ден на спирката на метрото. Тя отиваше към 119-то, а аз към метрото. Мога да ви кажа, че си е много готина на външен вид и въобще не видях нещо изкуствено (сега за гърдите незнам). Въобще секси маце и елелгантна. Просто преки впечатления на наблюдател.

не наричай жените "маце", ужасно долно и обидно е. Има начин да се възхитиш на женската красота без да използваш подобни епитети.

Tука ни показват бебето, пишещите злобари тука се хванахте за майката. Силвия не беше избрана, а оценена като млада и красива учителка преди време. А вие - силикон, чалгаджийка, кифла.. Кой я е виждал на живо, за да дава мнения. Ех, болгар, болгар...

във фейсбука пишете Цветелина Николова-Горна Оряховица да видите за какво става дума

Да видях една озъбена селянка, и какво........

Тия титли Най-нещо си, за България кой им държи правата?

Кога мамчето ще покаже снимки по бански ?

На тая от грима и не и личи, колко е красива чак! Как решихте, че е най-красивата! Аз кви учителки познавам! ;-)

Футболистите са чалгарките, волейболистите за даскалките! Що ли не се хвана с някой учител или университетски преподавател....Не е за парите със сигурност!

Хора, каква е тази злоба и този негативизъм! Аз също съм учителка (пред пенсия) и не намирам нищо лошо във визията на колежката.Ако беше лекарка, инженерка, юристка и т.н., може да изглежда така, но щом е учителка трябва да е невзрачна, така ли? Да не говориме,че и повечето майки изглеждат по този начин. До кога учителите ще бъдат дискриминирани и по този показател?

ти говори да е невзрачна, а да не е със изкуствена чалгаджийска визия. Красотата не се постига с изкуствени неща- гърди, мигли, устни, нокти, боя на косата и др. и започва да изглеждо като клоун в цирка.

Нещо не ви вярвам, че сте учителка - не пишете според правилата, а според "ме"-кащите глаголни форми на Тиквата - ходимЕ, правимЕ, говоримЕ... Това поне даже учителка с чалгаджийска визия трябва да го знае.

paбиpaм

Имах учителка по български и литература, при това в Националната Априловска гимназия, която казваше "И така нататъЧЕ". Това по времето, когато образованието беше на необходимото ниво.

Става за фолкаджийка, но не и за учителка. УжаДа не говорим пък за красота.

и за свиркаджийка.

Добре бе, защо трябваше да прави 'патешка човка' на снимката?! Да са живи и тримата, ама...

Недоразуменията у нас продължават - силикон в циците, силикон в джуките, цялостна визия на фолк-звезда и хоп, ставш най-красивата учителка. Виждала съм я на живо - и в МОЛ, и в 119 СОУ - висока и стройна, нищо повече. Сигурна съм, че повече в училището няма да влезе като даскалица.

Да са живи и здрави и да си гледат детето в щастие и хармония! И двамата са млади красиви интелигентни българи! Нищо общо с пишман ВИПовете отразявани ежедневно в дира!

Най-обикновена селска кифла, станала по стечение на обстоятелствата учителка...а после пристанала на спортистче с парички..Мила родна картинка!

Стига сте обиждали жената. Много е красива, висока стройна. Вие какво? Разплути бабички ли да учат децата ви.....стига злоба и завист

какво общо има външният вид на учителя с образованието, което дават на децата? поясни, ако обичаш. Особено пък за малки деца...то и аз не искам да ме обслужват в супермаркетите малоумни и хипер-злобни лелички нелюбезни, но това е положението.

минусите са от леличките-касиерки ;)

Момичето е сексапилно и определено има стандарта за чалга клубовете. Вероятно с мъжа си са си лика прилика... а пък затова, че била учителка... честно казано днес ги има всякакви - от неграмотни, до чалгарки...

Ти, до кои си по-близо?

Вие добре ли сте със зрението? Тази изглежда и винаги е изглеждала евтино. За това, че се облича в разрез с работното си място, т.е. като чалгарка, я набедиха за най не знам каква си учителка. Пази Боже, тази персона, с този си вид, да ми учи детето! Не коментирам нейното. Да е живо и здраво!

Ужас! Тази чалгарка била учителка! Добре, че си изучих децата, пък за внуците н еми се мисли. Не пише колко кубика силикон е реализирала. Моля за уточнение.

Честито. Да сте живи и здрави. Ама учителка със силикон, малко нелепо. Важното е, че добре се замъжи

Как, по какви критерии е избрана? Или защото е жена на някой известен. Има много по красиви исексапилни от нея.