Шиниъд О'Конър обвини майка си в сексуален тормоз

Известната ирландска певица Шиниъд О'Конър призна, че е била многократно насилвана от своята майка.

Обратно в новината

Коментари - Шиниъд О'Конър обвини майка си в сексуален тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О Конър почива в мир съболезнования самоуби !!!

Съчувствам и съпреживявам , иска ми се да я прегърна....

Да смени дилъра. Спешно.

Малко са я били. Как може да не надживее неща станали преди толкова много години? Като прочетох статията и си помислих, че само един хубав бой може да й помогне. ... Много тъжно ... Трябва да се научи да приема и да прощава, а не да съди и да натрапва мнението си.

Имаше статия, която разказваше за съдбата на известни хора, които по един или друг начин са се подиграли с католическата църква- на всичките кариерата тотално се срива. За Шиниът пишеше, че на един от концертите си къса снимка на Папата. Това се оказал последния концерт за певицата, никакви публични изяви, никакви покани за участие повече, Не знам дали в статията имаше нещо вярно, но едно е сигурно-кариерата на тази жена залязва буквално за един ден....след един неен концерт.

много изпадна тази жена от алкохола и наpкотиците, пък и славата не пpощава

В нещо като шоу, тя разговаря с психолог и си споделя миналото. Страхотен глас, но трудно приемлива визия. Тя не обвинява майка си, а по-скоро съдбата, че е нямала родители, които да я обичат. Жалко е, когато събитията се манипулират, съзнателно, или не, за жълти стотинки!

Съчуствам и за това което е преживяла, да бъдеш тормозен от този който ти е дал живот и логично да те обича най-много. Не я знам като изпълнител, за първи път я чувам, но ми е жал за нея. Това на което е била подложена и нечовешко.

Айде пикли на по 12 години да не се изказват а да ходят да си учат уроците. Не знаела коя е. Ама бас ловя че знаеш Преслава, Андреа и Азис. Брей че изпростя тая държава бе!

може ли малко по-спокойно.момичето не я знае коя е, но й съчувства, което е по-важното в случая според мен. за разлика от много други изказали се по-долу австралопитеци, които й се подиграват...не е ли така, то на чужд груб и 100 тояги са малко, а

Жената е луда. Да я прибират и да я лекуват. Какво ни занимавате с нея?

Тая гологлавата си е луда още откак се появи на сцената. Поне да беше певица, а то лошо да ти сатне от нейните песни. То не бяха протести, то не бе чудо. Сега когато почти никой не си спомня за нея изрови трупа на майка си за още няколко минути внимание. Тъпо същество.

напълно изкукала

Сега чета няколко интересни книги на една шведска писателка - Камила Лекберг се казва. Та в много от романите и, криминалета, се засягат подобни теми. Има едни такива герои, майката насилва детето (макар не сексуално) и я затваря в мазето за наказание. Някой чел ли е нещо от нея?

Не е задължително да помогнем или съчувстваме, но нужно ли е да се хвърля сол в такава рана? Да бъдем злобни, назидателни? Дори и да не вярвате на тази история- това би било неин грях... Това са ужасни неща, но даването на гласност на подобни истории би могло да помогне на други хора в подобни ситуации. Дори и един живот да бъде спасен или подобрен си струва! Така че... изисква се елементарна човещина да си спетим коментара, ако той ще е назидателен, заклеймяващ, подигравателен или хейт...

Така е, напълно съм съгласен с твоето мнение и като го прочетох вече не ми се четат останалите гнусотии. Особено ме втрещи мнението на един който и завижда затова че е богата. В същото време се оплаква, че живее в апартамент на изплащане!!! А какво да кажа аз, със гайдата (както беше лафа от известното предаване "Клуб НЛО")? Какво да кажа, след като така и ще си умра, без да имам възможността да взема жилище на изплащане, цял живот съм живял с родителите си, а дори до 18-тата си година и влизането в казармата бяхме тримата в една стая на свободен наем (то някой от младоците сега знае ли какво е "свободен наем"?) и само с една обща тоалетна със счупена дъска на чинията и без баня? Ако трябва да се водя по "логиката" на такива завистливи същества, трябваше да грабна пушката и да вдигна нова Болшевишка Революция срещу всички кулаци и прочие!!! Аман от комунистическа пропаганда! Светът е шарен, и това е хубаво. Разбира се, лошо е че има много бедни хора, но извинявайте, това да сте взели жилище с ипотечен кредит не ви дава основание да се оплаквате колко сте бедни, колко сте зле и как богатите живеели едва ли не на ваш гръб... Осъзнайте се хора, колкото повече таите злоба и жлъч към преуспелите, толкова повече ще се разболявате и няма да доживеете до спокойни старини.

Ало, момче. Какво разбираш ти от комунизъм и капитализъм? Това дето си беден като църковна мишка не разбирам как те кара да симпатизираш на капитализма? Сигурно си млад и си въобразяваш че бъдещето е пред теб и ще спечелиш много пари. Дълбоко грешиш.

Смаяна съм - до тук 9 души са написали мнение. От тях само един е изразил съчувствие към съдбата на певицата. Мисля за тези 8, на които не им пука - това в проценти е 89 %. Ужасяващо е да си заобиколен от толкова безразличие и злоба.... Същите тези, когато го закъсат, също търсят помощ и съчувствие.

а и аз съчувствам, на всички съчувствам... Като разбирам, че почти всеки от известните им е насилван, то явно положението с неизвестните е още по-лошо... горките...

Лудостта се предава по наследство. Каквата майката, такава и дъщерята.

за това има една приказка-не споделяй проблемите си с другите хора, защото едната половина не ги интересува, а другата половина ще злорадстват...така, че всеки да се оправя сам както може

на никого не прощават, откачена е напълно

Ба и си, то май на запад всеки известен е насилван?! Това ли е рецептата за успеха?! Уф, вече не се връзвам на такива приказки...

а те са насилвани у главите, щот са много изтрещяли.

Ей, изпя една песен и от там насетне ту реве, ту е в депресия, ту се самоубива...

На богатите с повече свободно време им остава време да си изживяват депресиите. Хора от средната класа с апартамент на изплащане и едно-две деца си лекуват сами депресиите в движение. Защото ако прекалено се депресират ще ги изгонят от работа и заминава апартаментът при банката.

Еми тя през няколко години пуска обяви за самоубийство.

Милата! Как така никой не е разбрал, за цял един живот какво и се е случвало?

Старческо малоумие?

Даааа, всеки с проблемите си.

Шинейд е името, аман от "журналисти".

И ти си в грешка...вече официално се казва Магда Давитт ;)