Бойко Борисов: Бъдете живи и здрави на първия учебен ден

Премиерът поздрави българите за старта на новата учебна година във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Бъдете живи и здрави на първия учебен ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е важно да си жив - по-важно е да си здрав и да теглиш хамута до живот.

Живи и здрави във времена на тотален геноцид?! Извинявай, Слънцеликий, ама ти гаргара ли си правиш с народа?

Mamichkata da vi eba i na dvamata!Bo klu ci!

Не ме копирай пожарникарче, просто не можеш!

мисля, че мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла вече трябва лично да поеме ресор образование. но не, за да се дообразова или да дочете втората половина на винету, не. а за да ликвидира окончателно и трайно държавността, след което някой да пусне довата в нужника и да дръпне шалтера. о, забравих, токът не е платен, а кабелите са набрани от електората на неукия каиш, циганската измет, най-важния ресурс на републиката. приятен ден.

Това развлекателна новина ли е? Нещо като Бойко беше на кръчма снощи.

да вземе Бойко да си стегне малко кадрите, че съвсем заприлича на разграден двор държавата, в това село безнаказани побои, в онова градче безнаказани побои, на нищо не приличаме вече, и навсякъде имат защита от местни магистрати

Е защо е нужно да има образователен министър, когато Безценното да се свети името МУ спокойно може да изпълнява и тази функция, когато не рита топка или не е на инструктаж при Господарите си?!

Точно пък този ли се изхвърля по тая тема? За това, което тоя лумпен казва за образованието и това, което всъщност прави и става има 2 възможности: 1. Не знае какво говори и си дрънка ей така, колкото му е акъла или някой му е казал. При това положение, това е един идиот. 2. Много добре знае, че лъже и маже, а всъщност нищо не прави или руши целенасочено под диктата на чужди. При това положение, освен лъжец е и престъпник. Няма ли някой на тоя свят, а не в измисления свят, които тия обитават, да му каже да спре с малоумния ПР, простотиите и глупостите, защото на всички отдавна е ясно какво представлява, как печели и как се държи на власт бай Ганьо, и все някой ден ще му излезе през носа. А може и да е нарочно да е сложен там като шут, всички да му се смеят и подиграват, да го считат за нисша твар, и така да се спасява от бой, куршум и пр., така както не се бие инвалид.

Боко, а докато децата плюскаха заразените яйца, ти откъде се снабдяваше с проверени яйца? Само не казвай че бил само на суджук.

Бойко Борисов: Бъдете живи и здрави на първия учебен ден... А през останалите дни болни ли да бъдат? И откога събития като първия учебен ден са в раздела Лайф?

Много му отива да е президент и много му се иска. За съжаление няма подкрепата на мажоритарен избор на два милиона и отгоре българи. Не мога да разбера защо се държи като страничен наблюдател в политиката, след като вече десет години я управлява корпоративно.

докторе, а ако знаеш как ще му тичка едно райе!

Каква е разликата между Борисов и Урко? Отговора е, че зад борисов зоовъдите са сложили икона.

Но да знаете, че правим всичко възможно да не сте и да ви изгоним!

Боце, какво беше казал, колко книги си прочел за половин век?

И да вземеш най-после да дочетеш "Винету"...!!! Но може и да го отложиш за престоя си при БайСтаври в ЦСЗ...!!! Хау...!!!

Спокойно, Сцетанов му го чете през паузите на мачлетата с бистрешките лисици.

Благодарим другарю Ким!!!

А някои "българчета" в чужбина, никога няма да научат български.

Учете, за да не избирате такива примати, да ви управляват и крадат!!!

Св.Тиквеник Еднокнижник ...

Боже, боже, кой говори за образование!

Този срам няма, съвест също, но поне малко страх от Бога няма ли?

Ами на 2 милиона Българи децата им посрещат първия учебен ден в други държави, в които не се говори български! Има липса на учители в България! Демографско бедствие!И това всичкото е благодарение и на вас! За това пожеланията звучат гротестно и не на място! Зучат като: "Оцелелите които се стремим да ги унищожим да са живи и здрави"

И се снимате на фона на икони и национални герои! Ако имаше бог щяхте да се пържите в ада отдавна а ако героите бяха живи, щяха да правят всичко възможно да се борят срещу такива като вас!

Драги деца, ние, възрастните, ви пожелаваме едно сияйно, безборисово бъдеще!

Е, само на първия ли .... ????

За после ще видим.

На добър час на всички!