Известни личности изпратиха първокласници

Днес стартира новата учебна година у нас. Много известни личности също се включиха в тържествата на 15-и септември.

Обратно в новината

Коментари - Известни личности изпратиха първокласници | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

беше най-известното - напишка се на входа и повърна вътре в стаята от някакви питки с мед или нещо неопределено. После му доскуча и след като напука десетина балона си тръгнахме да отпразнуваме нормално и без шумотевица и навалица и хаос.

С какво са известни тези личности?

всички извънземни отишли в италианския лицей, другите - кой където, а третите - никъде

И сега, мили деца, по случай първия учебен ден великият актьор, чичо ви Иван Ласкин, ще ви изиграе детската пиеска "Гаргата, лисицата и сиренцето" : "- Гра..гра...гра...Грааааадил Илияааааа, килиииииияааааааа!"

Ласкин как не езпил каквото има в менчето, което им лисват за "На добър час"?

ВОДА!!! ПФУУУ!!!

Звиздите изпратиха ученици олииииииииииигоофрениииии

75 000 ??????????????????

Аз не разбирам какво е това велоко отбелязване на първия учевен ден. Още малко и ще стане национален празник. В Германия пресата не се интерсува от такива събития, просто започване на учебна година, различно в различните провинции. Тук фейса залят от ученици и учителки, абе направо национални герои.

Няма деца господине.Много намаляхя-повечето имат по едно дете и се топим като нация.Като станеш на моите години,ще видиш ,че по-ценно от децата няма.Затова се радваме,че е празник на децата ни!

Че какво им е конкурентното на Фермата и Вип Брадър? Имат обща цел, да няма трета телевизия, така че си поделят аудиторията :-)

Да са им живи и здрави децата, но малката София прилича на баба си Пепа в лицето.

Ot vsi4ko nai-mnogo me radva, 4e decata sa s uniformi. Tolkova sa huvavi! No pove4eto roditeli sa prosto oble4eni vse edno sa trugnali na selskiq megdan (vzemete Laskin naprimer - ni6to protiv nego nali, ne go poznavam, ama moje li taka da se oble4e za praznika na deteto)...

Кво па ни занимават с тва.

А родителите им се бореха срещу униформите, които ограничаваха личностното им изразяване! Ха ха ха!

Аз го познавам и съжалявам за което. Вземете Ласкин викаш... Не бих го взела в никакъв случай.

Ха-ха италианският лицей! Знаят ли всички тези набедени "звезди", че след тазгодишният 7 клас е последният випуск, който ще има титлата на италиански лицей? След този випуск вече няма да имат възпитаниците на това училище диплома, която да е валидна и в Италия, тъй като споразумението с тях изтича?

италианският лицей е скапано измислено училище за деца на чгаджии, "актриси" и други утрепки от псевдо хай-лафа на БГ. На всеки с малко повече мозък е известно, че елитните училища в БГ са езиковите и математическите гимназии. Италианският лицей е за тъпи дечица с кинти, но без мозък.

А сем. Ласкин-Сърчаджиева дали са адресно регистрирани в района на 134 СУ? Май някъде пишеше, че живеят в съвсем друг район на София.

На тия адресната регистрация им е цялата галактика, тия за "Дзвезди". Къде що има пиене- там са, пък , ако падне и някое шоу да се води- пей сърце.

Dano i Izko Finzi edin den izsprati pyrvoklasnik.

а Михаил Белчев и Кристина ,кого изпращат...не вярвам да имат толкова малко дете...

и аз това се зачудих - синът им е около 25 годишен

papion

А какво прави щерката на Ласкин в еврейското училище /134-то/, а не е при другите "звездни" деца в Италианския лицей?

Дядо й е евреин, затова е там. Майка й също е учила там до 7 клас.

"ангажирани в конкурентните риалити формати" ! ? ! Един режим като започне да си отива и официалната реч става все по-далечна от естествената разговорна ... Проличава пълното скъсване на елита с народа. От което не следва нищо добро.

Да им е жива и здрава! Доколкото прочетох,75 хиляди български семейства днес са изпратили децата си в първи клас. Какво прави Ласкин и Сърчаджиева по-особени,не знам.

От малкия народ са.

Детето на Ласкин е много хубаво, прилича на баща си. Той беше хубавец като млад.

Известните и всичката останала гмеч...

Да си го наръга в задника тази , най-омразното животно от България !

А не е ли по правилно-известни престъпници......

Най-дбре е да си стоиш в САЩ и хич да не си подаваш антибългарската муцуна тук ... ти отдавна, окончателно и яко се осра .... под ръководството на Бай Хуй!!! Сталинка Георгиева ..... червен герберунгел !

Защо трябва да новина това? Аз не смятам за новина нищо, свързано с Кристалина Георгиева, още повече с личните и неща. Тя се показа като човек каква е и като морал каква е, нагласи си постчето, обича силните на деня, типично за комунистическа лелка...Много ми пука за внучката й..Аре бегайте,бе...

Нека някой изтъкне причина защо плюе по Кристалина Георгиева разлияна от тази,че българката подкрепя санкциите срещу Русия и е опонент на измамницата русофилка Бокова! РУСКА ЗЛОБА СЕ ЛЕЕЕ НА ПОРАЗИЯ.

Всичко е параван...погледни им котилото и на двете.....и ще видиш, че са си лика прилика. Гарван гарвану око не вади. Докато нuе се притесняваме за поредните сметки, на тези притесненията са им съвсем други. Харесва ли ти или не, това е елита. За тях преди 90та всичко е било позволено и достъпно и в голяма част дори безплатно. Сега, нещата са горе долу по същия начин.

Неизвесни личности също изпратиха децата си. Каква е "новината"?! Въпрос - знаете ли определението/дефиницията за новина?!

Тя пък Мая Савова като е една известна... Мрънкащо и глуповато същество пробутвано от мъжа си.

По добре щеше да звучи известни личности изпратиха Кристалина

Толкова пари паланджоса, а една читава раничка на внучката си не купила.

Само като видя заглавието и се сещам какво "народна любов" се излива в коментарите към тази особа. - хахахаа

Моля ви дир. бг не ми разваляйте настроението с една от най-неприятните личности в съвременна Бългаия - Кристалина Георгиева. Оставете я да прави мърсотии в живата си и да си харчи нечестно изкараните пари. Вероятно и наследниците ще бъдат също нахални , защото нейното нахалство е безгранично и няма да изчезне лесно.

ДИР-а, засрамете се от "важните" новини, с които ни занимавате!

С "Кметъла" заглавието беше по-яко.

много по-качествени хара днес са изпратили първокласник.От къде на къде ,трябваа да знаем,за тази никак..вица.

Аха! "Главният изпълнителен директор на Световната банка". Значи, наше момиче е главният заслужул в опоскването на 26- тата икономика в Европа! Не мога да отрека, че такъв пост се заема по заслуги към банката. Но и с очаквана перспектива. Значи, все ое има какво да се краде от Българите.

Защо не е повела деца на мигранти-талибани, афганистанци, шриланкийци и други тарамбуки! Да даде пример за интеграция! Нали те ще ни оправят демографската катастрофа, както криСталина твърдеше и обясняваше!

Това ако не е платена пиар публикация от страна на Кристалина,пък на!

Подавам иск срещу вас за дискриминация. И сестра ми изпрати първокласник днес, а за нея нищо не пишете. Да не би да е второ качество човек нещо?

подаваш ти ... туй да не ти е америка )))

На добър час на всички дечица, учители и родители! Бъдете здрави и с късмет!

ама много неприятна жена, като я мерна и лошо ми става толкова е противана

Леля Сталинка с появата си разваля и днешния тържествен ден.

Кристалина дали си прати унуката в българско училище??

Къв е тоя КМЕТЪЛ ве

Не съм и няма да чета подобни обяви, констатации и др. порнографии. Няма ли стойностни събития. Днес и аз имам ученик

Кристалина какво ми я показвате?!

Кри-Сталин-ка къде е записала внучката си - в Ню Йорк,Вашингтон,Бостън или в Горно долно Нанагорнище.

Фани единия Кметал удари Сталинка! Двама явни примери за корупция, първия местен, а втория международен!