Джордж питал: И на училище ли съм длъжен да ходя цял живот

Мина седмица, откакто 4-годишният принц Джордж посещава новото си училище.

Обратно в новината

Коментари - Джордж питал: И на училище ли съм длъжен да ходя цял живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкия Джордж, изтеглил е късата клечка и сега иска не иска, ще трябва за крал да го обучават!

Дано срещне както принцеса, така и просяк. Много щастие за всяко детенце, където и да е родено!

Англия може да хвърля кърпата- след 30 години ще имат 20 принца и 10 принцеси готови да се отдадат на ласки за още принцове и принцеси! Който познава геометричната прогресия, още от сега косата му става на спираловидна фуния! Старата Мидълтън ще се вози май на тиквена карета?

Трето дете чакали. Според британските закони, при трето дете се спират помощите. На тия ще им ги спрат ли? Щото по принцип живеят само на помощи ...

Дай му на бай Ганьо да обижда една жена, която е на път да стане многодетна майка, пък после защо България изчезвала. Нали се сещаш, че жените, които четат тези ехидни и злостни коментари си правят извод как ще бъдат приети, ако забременеят с трето дете. А за да оцелеем, жените трябва да раждат не три, а пет деца в момента, за да "наваксат" за всички онези, на които им е рано за деца и на 40 години.

Ама пробвай тия думи на реална жена, а не на рептилите. За рптилите- дир не дава лоша дума да се каже. А като се обади чувек в заита на реална жена българка и децата й, то се натъква на дирската цензура, и сички сави яли хурката, та и да се оправдавате, нема кой да ви верва.

Да се провери, дали ДжорЧ не е циганин:))))) А за да управляваш Роби, не е нужно да се ходи на училище

Ама пишете кой Джордж! Аз си мисля за Джордж Клуни :D

А аз за Жоржето Ганчев !!!

Тъй като са го информирали, че е принц и няма да му се налага да работи той съвсем резонно е запитал защо трябва да изтърпява този тормоз с училището.

На какво ли пък ще го научи училището...след като повечето инфо е една лъжа и заблуда, промиване на мозъци, манипулация, моделиране на мисленето според системата Детенцето има нужда от любов, свобода, игра, да е близо до природата, да се научи на милосърдие и добро, да се научи да различава злото и доброто, да се научи да обича и да дава обич, да бъде християнин.

Пишеш тотални глупости.

Те и мюсюлманите мислят така! И после търсят бързо пътечката до девиците! Само кретен може да мисли, че образованието е ненужно! И ИД са доказателство за това!

вярно

А, не бе. Направо цар ще го направят. Ще ходи по училища и колежи докато му спукат гьона, келешчето със синя кръв.

Еейййй тъпото си е тъпо.... щом не можем като тях, дай да ги плюем.... нищо, че е едно 4 годишно дете.... Ама какво да се прави, на тоя свят има и недорасли комплексари....

Ай, горкия.

не ги е грях да мъчат милото дете още от 4 годинки да става рано и цял ден да общува с чужди хора! Толкова ли са заети, че нямат време да му се порадват! Или нямат пари за домашни помощнички и възпитателки.После защо децата се отчуждавали!

Такава е образователната им система.

Странна обрзователна система. Държавата възпитава децата в духа и "ценностите" на новият световен луцифериански ред. А родителите почти са обдикирали от отговорноста им дадена от Господа да възпитават децата си в истина и правда.

Не е от системата. В Англия е напълно законно да си учиш децата вкъщи, което в техния случай е напълно постижимо. В техния случай вероятно са го записали на училище като ПР ход, за да избегнат отчуждаването на хората от монархическата институция. Ако беше обикновено момче, а не престолонаследник и ако родителите му имаха желание да понесат отговорността за образованието му, щеше да си бъде щастлив хомскулър.