Михаил влиза на мястото на Ласкин във ”Фермата”

Михаил е познат на зрителите като съпруг на рускинята Альона от първия сезон на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Михаил влиза на мястото на Ласкин във ”Фермата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... що, изобщо, беше поканен... паласкин?.. аре, марш у рупча...

...става тук въпрос !?!?!? Това са някакви олигофрени правещи нещо за да "забавляват" други олигофрени... Не съм гледал телевизия, но от въпросния "материал" си вадя заключение колко трябва да имаш под шапката, за да се вълнуваш от подобни безсмислени идиотщини.

спрете тези пошли ,тъпи,олигофренни,шизофренни шоута.Толкова ли сте прости,до там ли ви достига ума,да гледате някакъв бяс,кал,ла.на,също така подпухтали лица на излежаващи се пластмасови прости селянки,дебели туловища,готови за пари и да с.рат на показ.Срамота.Едни и същи вземат милиони,за да ви опростачават.Но сигурно си заслужавате,след като непрекъснато и във всички медии се пише и говори да тези просташки шоута.Този Кънчев от вашата простотия има вили по Гърция ,да не говорим за подобните му про.стаци,които се гаврят с тъпите зрители

Тоя с тия изявления към дамите да не е бил в някоя мюсюлманска държава и още да не се е усетил , че се е прибрал?

Гледай епизода на "Смени жената" с негово и на руската му благоверна участие и ще си попълниш впечатленията...

Ласкин сериозно затъва и се надявам да го осъзнава. Гледах и Черешката на тортата - човекът има сериозен проблем с алкохола. Дано се стресне малко. Шапка свалям на жена му, че сама издържа семейство, но без промяна в Ласкин си е обречена работа.

Явно го осъзнава - осъзнава,че без жена си е заникъде! То не бяха любовни обяснения в ефир,любовни послания във ФБ,сега и това измисли като оправдание - че много му липсвала....Жалка история!