Вяра Анкова е новият шеф на новините в ”Нова”

Бившата шефка на БНТ Вяра Анкова ще поеме стратегическото ръководство на новинарския екип на "Нова", съобщиха от медията.

Обратно в новината

Коментари - Вяра Анкова е новият шеф на новините в ”Нова” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със стари к...ви стар бардак! И нови фалшиви новини

Като си свикнал да има едно ''директор'' пред назначението ти и на тоалетна да е все ще се пъчиш... До вчера лапаше пари от обществената ама днеска взела да хвали подкупната затъваща нова?????

Е то се знае, че бившият шеф на конкурента, който знае Сичко, няма да споделя Нищо на никого...Примери просънувани колкото искаш: Шефът на Порше става Главен инженер на конкурента Ягуар... и т.н. и т.н.

Ами ето демонстрация за липсата на професионален морал! после, що хората говорели, че телевизионните новинари са кур...., госпожички на повикване!!!

въртят едни и същи лица, после децата им, внуците им, затова младите хора бягат от тази страна, защото тук всичко е шуробаджанащина, отвратителна държава!

Избягаха Кадърните в странство , останаха тези където лягат веднага и нищо не умеят ! Каквато телевизията ,такава и Държавата ! БНТ не гледам вече 2години пълно е със стари износени чанти , сидят с десетилетия на едно и също място , скоро с инвалидни колички ще ходят по брифинги , нова и тя изчерпа своето , тази отива там но умрял можеш ли да съживиш !

Разочарова ме, след като толкова скоро отиде в конкурентна телевизия. Не можеше ли да остане в БНТ 1 на друга длъжност?

Ееее, трябваше да е Гала!

че е послушна,защото тая няма ама никакъв капацитет на управленец,аз се чудя,защо тая я слагат на такива високи длъжности.За нищо не я бива.Тая е с акъл на секретарка и всички женки около нея.Има една Цветанска,която е дъщеря на Дюлгеров,май беше-висш кадър на Живков,но си крие фамилията,тая колко е тъпа,нямате представа,но си прави каквото си иска.А цонева,Цонева направо кърти мивки.Та тая е нон стоп по дестинации-Америка,най-малко 100 пъти,няма ли по-кадърни мъже от тая юр.ечкаТакава простотия не е за приказване.И до кога все тия женки.Пълна пустота .Новия няма ли да направи нещо по въпроса,или ще бъде навигиран,защото само като го гледам имам чувството,че е дрогиран.

не стига, че разби брака на Лафчис и му лапа паричките пък иска и още

останаха все отвът като: Лора, Милен, Гала, Халваджиянчо, Виктор Николаев, джеджето дето води семейни войни, Румен, пък сега и тази стара чанта. Плюса е само един че махнаха Цолова

Az na teb shte ti dam COLOVA,PEDAL NESHTASTEN! ti po -dobře CELUVAI NASRANIJAT GUZ NA TELETO borisOFF!

ето го, дами и господа, моралът на комунистите. Вчера си бил директор на конкурентна телевизия, а днес си шеф на друга телевизия. Няма закони у нас. В другите държави нямаш право, ако си бил директор, след това да застнеш начело на фирма със същия предмет на дейност. Иначе плащаш голяма неустойка. Съображението е, че ти може да пренесеш тайните на държавната телевизия в другата, частна телевизия. Но като няма закон, има все пак елементарен морал, който е изяден от алчността.

БНТ и Нова не са конкурентни тв. Няма разлики между тях.

Логични рокади и ясно показващи в каква посока вървят нещата в Нова, ако ме разбирате. Хубавото на тази ситуация, че от самолет личи кой на кого е и за чий медиен комфорт се грижи. Разликата между Канал 3 и Нова вече почти не се забелязва. И ние, гледайки тези телевизии сме си изцяло виновни.