Ралица Паскалева влюбена във волейболен национал

Звездата от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева потвърди връзката си с волейболния национал Теодор Салпаров.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Паскалева влюбена във волейболен национал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя върви по стъпките на брат си...., е верно на брат му жената беше Галена Димова, с нея основания за развод колкото искаш, ама жената на слапарката беше душица, те си знаят, да са живи и здрави!

Е, защо беше, тя и сега си е същата. Може да има само кусур, че едва ли слуша чалга и е по-интелигентна за съжителство

Още е млад и може да догони брат си - ама ще трябва да скача още три пъти, за да го догони....Галена е последната....

Ми кат са харесват, да са земът. Карат 10 годин и пак "рестарт". Те тва е!

Не знам кво , що , ама тая що не се хване с някое младо и неженено момче...Има много долни коври, дето като надушат парички и малко известност, са готови на всичко.Като гледам и тук така...

Само не разбрах кой кого е надушил. Ралица Паскалева е достатъчно известна, Салпаров също, ... но бъдещето е пред Ралица Паскалева като актриса, а не пред Салпаров като волейболист.

Знаем българската поговорка за магаретата и надушването....Що се отнася за бъдещето- то не може да бъде предсказано - както се казва - "една лястовица пролет не прави", така и с един сериал...

И двамата са стойностни, всеки в своята си област. А и като двойка са сладури. Неприятното е, че има разбито семейство... Дано причината да не е в нейната поява.

Ралица Паскалева е една от малкото обещаващи актриси в България. Това, че някои не знаят за нея, си е техен проблем. Доста по-млада е от Салпаров, но както вървят нещата, когато стане на неговите години ще е спечелила повече пари от него, така че да се говори за златотърсачка е смешно. Хубава двойка са, пожелавам им щастие.

Обещаваща е, щото обещава приятни преживявания? Или с някаква роля е изпъкнала? Че аз освен посредствената й роля в Откраднат Живот, друго не се сещам?

ти обещаваш ли приятни изживявания, или си грозна?? а когато си и завистлива и злобна , се самоизяждаш!;)

Нищо вярно в разсъжденията.Май по-стойноста е връзката на жена с по-млад мъж.И така до старини, когато сещате се, че ще е необходим баланс.

изключително важна новина - една златотърсачка забила един спортист ...

"Обещаващата" актриса след като рекламира онова-това сигурно сега е щастлива да си слушат заедно чалга, любимата музика на избраника на сърцето й. Очевидно в нея живее богата и сложна душевност и интелект присъщи на изгряваща "звезда".

в теб, каква душевност живее,. с тази, злоба и завист?? вероятно си много грозна и бедна и за това квичиш и плюеш!!;))

Теодор е секси сладурче!

ще го прасна да

имаш предвид не секси, а селЛско сладурче ?

Еййй заряза ли най-накрая Башар Рахал, малкото мурве! Честито, онзи дебел простоват човечец, дето се преструва на женен, малко да остане на сухо, без компанията на задръстени актриски!

Тая е извратена - първо с оня космат примат Башар Рахал, сега с това джудже.... Утре може и с оня мазен Ивелин да си легне...

Малииии, 1.90 джудже... ти да не си Гъливер бе, човек?!

Леле, касапина не е имал предвид ръста, когато е използвал определението джудже..., а интелекта

Това джудже е 1,85 см, мухльо. Май не си излизал по улиците скоро.

Раличкее, каква си "куца" актриса и ти...

Не се спря тая - то беше с д-р Тасев, то с доц. Захариев, сега на волейболисти мина...

НАЛИТАТ НА СПОРТИСТИ И ТО ИЗВЕСТНИ,ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ ЗАМЪЖВАТ ЗА ДАСКАЛЧЕТА И АКТЬОРЧЕТА.МАЙ ПРИ ТЯХ НЯМА МЪНИ.

Е, няма как да не е влюбена в спортист....... Ще бият тупана, после ще бият контратупана.

Чи кеф! Толкова съм щастлив за тях!

Много се радвам,нека да имат огромна ЛЮБОВ и разбирателство.Много ги харесвам и двамата.

За огромната любов граници няма..., особено когато сърцето е огромно като на брата ( Снимка 1 и 3 ).

Е как няма да се влюби...мъни,мъни..мъънии....оо мънии

Е, чак пък толкова "мъни"... млад, хубав мъж, кое да не му хареса. Да беше Гущеров или Пеевски, тогава да викаш "мъни, мъни"

Никой лошо не казва за момчето. Но, тая да ли щеше толкова да го заобича ако беше само млад и хубав, и без "малката подробност" , че е и богат.

За пореден път ме изумяват статиите на Дир. "Най-красивата учителка" има за мъж волейболист, Рая от "Националната лотария" с гаджето си - волейболист, сега Ралица Паскалева - гадже с волейболист. Ами тия момчета си имат имена - Тодор Скримов, Николай Пенчев, Теодор Салпаров и техните имена са доста по-известни и най-вече значими от тези на въпросните им "половинки". Сами се замислете кое е по-стойностно - да си спортист и да представляваш страната си на терена или да бъдеш звезда във фейсбук, водеща с три реплики или актриса с три роли и тогава омаловажавайте имената на тези момчета, принизявайки ги до "гаджето" на еди-коя-си. Ама че приоритети, ама че медийна слава...

И аз забелязвам тази изкривена реалност. Принципно няма как да се каже кой е по-известен, но спокойно може да им пишат имената и на двамата влюбени, а не само клишето еди коя си влюбена в съответния спортист. Най малкото той също има някакви чувства.

Волейболистите ги напукаха готините мацки тая година.

Е, просто си мирише на пари, това е! Позамогнаха, поработват навън, тия евракита, доларе и купища рублаци трябва някой да ги щипва, иначе ще мухлясат! А пък един като покаже- аз съм с тая, и всички се юрнаха "да се обзавеждат"! Спортистка мода- какво да правиш, повечето от тях обаче едвам свързват 2 изречения на кръст!

Парите са в другите спортове.