Истинската причина Кари да избере Тузара пред Ейдън

Авторката на книгата „Сексът и градът“ Кандис Бушнел разкрива причината защо героинята й Кари е избрала Тузара, а не Ейдън.

Обратно в новината

Коментари - Истинската причина Кари да избере Тузара пред Ейдън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жените пpедпочитат пич, ако има паpи е ОК, а то паpи се изкаpват, може и жената да ги изкаpва, но ако не е пич, е абсолютно непоносим и непpиемлив

Никога не съм била голяма фенка на сериала, но винаги ми е правило впечатление, че този сериал има за таргет аудитория жени. В същото време в БГ има огромен брой мъже, които са гледали сериала от до! Вижда се и в коментарите тук колко много мъже са запознати със сюжетната линия. Явно сериалът е бил по-образователен за мъжката част от аудиторията без да го подозираме.

А кой е Ейдън бе дагуевъ? Що не сте сложили и негова снимка?

Това си остава най-добрият женски сериал от този формат. Диалогът е перфектен, а и нашите артисти идеално са се справили с озвучаването.

Истинската причин още Наполеон я е формулирал: "Всички жени са ку...."

На интересни пословици те е учила майка ти...

От двайсетина години ме мъчи този въпрос и разсъждавам каква е причината.Б лагодаря ти ДИР, че изясни нещата.Безценно!

Тоя филм създава абсолютно изкривена представа за това, какво е Ню Йорк. Всеки нормален и по-интелигентен от средното ниво човек, би избрал да живее или някъде в Калифорния или в Бостън да речем. Ню Йорк е много overrated. Готино е да отиде там човек, но за не повече от 3 дни. За живот е отвратителен и със сигурност този начин на живот, който го рекламират във филма е абсолютна фантазия. Хората, които живеят там се придвижват от работа до вкъщи с метрото и почти не виждат слънце през 99% от времето си. Нямат време за личен живот и само работят като волове за да си плащат неприлично високите наеми.

то да е там само.. с мед да го намажеш :)

А колко хубаво щеше да е ако главните героини в този сериал бяха мюсюлманки ... щяха да си се плющят по хиджаби и нямаше да им гледаме грозните конски мутри.

"Истинската причина Кари да избере Тузара пред Ейдън..." дир.бг, не искам да ви обиждам, но вие сте вече тотално дъно.....води ви само дата.бг

Объркаха напълно с тая сапунка и без това обърканите и лишени от всякакъв морал и принципи модерни и еанципирани жени. То затова се внасят бежанци и се стиулира ромската раждаемост... С времето цивилизацията ни стана жертва на собственият си успех.

"еманципирани жени"...ами отиди в ислямския свят там ще си намериш жена-ханъма, която ще ти слугува и ще си стои затворена по цял ден. Там жените не са "еманципирани", но ще ти се наложи да я издържаш нея и няколко любовници.

Българските мъже търсят МАМА, с която могат да спят. Т.е. жената трябва да работи по 50ч седмично, да готви, чисти, пере, гледа децата, да не иска пари, да сервира ракията и да изглежда като фолк певица. той може да седи на дивана с ръка в слиповете. Това е мечтата на съвременния БГ мъж! Завинаги на 15г!

Баба Яга казала на Червената Шапчица, що ма баби вълка а не ловеца.

нещо от бозата публикувана тук и водеща се за статия?!?

що не може да се коментира

Много ми се иска да има продължение на сериала с оригиналните героини, голям майтап ще е. Сапунка за комплексирани женички, които се мислят за интелигентни и вярват, че гледат нещо повече от обикновена сапунка :))

Някоя статия за "Седморката на Блейк" или "Робинята Изаура" няма ли да пуснете?

Неотдавна почина артистът Гарет Томас-Родж Блейк... Мир на праха му...

Винаги съм искала това да стане, но не знам дали някога ще се случи. Вероятно не. От нейната уста - в Божиите уши.