Зеленчуковите сокове – време да ги заобичаме

Когато чуем „сок“, обикновено винаги асоциацията ни е за сок от плодове и по-рядко за зеленчуков сок.

Обратно в новината

Коментари - Зеленчуковите сокове – време да ги заобичаме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох статията, разгледах и снимката. Изводът ми е - ако искате мазна кожа, пийте зеленчукови сокове.

Сериозно? Защо? А пия повечето сокове години и нямам мазна кожа? От зеленчуци мазна кожа ???

А как да се сдобием със сока? Предполагам трябва да купим блендер? А който няма пари и не може да си позволи блендер, как да извадим сока? Примерно на моркова? С чукало и хаванче няма да стане...

Където има желание, има и начин! Добри блендери има и по стотина лева. Намалявате цигарите и пърцуцата и се сдобивате с един след месец-два! По-големият проблем би бил, обаче, как да си набавим чисти плодове и зеленчуци, за да не приемаме цялата Менделеева таблица на закуска! Бъдете здрави!

Защо българина си мисли, че като някой няма пари, то той непременно пуши цигари и пие?! Това не е вярно. Що за глупост? Аз не съм като повечето българи. Аз не пуша и никога не съм пушил и не пия алкохол. Нямам и кола. И нямам пари. Живея с по 2 лв на ден. Как да спестя стотина лева за блендер, като парите не ми стигат за храна? 60 лв на месец за храна и 40 лв за ток, вода и интернет. Със 100 лв на месец живея. Нямам телефон, телевизия ефирна. А съм млад човек с висше икономическо образование. Не съм от голям град в България. Бъдете и Вие здрави и малко повече разум. Иначе моркови ,целина, магданоз, не са скъпи по пазарите.