Асен и Диляна заедно на рождения ден на Борил

Този месец Диляна Попова и синът й Борил отпразнуваха рождените си дни.

Обратно в новината

Коментари - Асен и Диляна заедно на рождения ден на Борил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ ПЪК КАТО Я ВИДЯ ТАЯ ,НЕ ПИКАЯ ГАЗ, ЗАЩОТО С ТОЯ ГАМБАВ НОС ПО МИ СЕ ПОВРЪЩА. И КАКВО КЛАСНО ИМА В НЕЯ. МОЖЕ ДА Е ИЗЛЯЗЛА ОТ СЕЛО,НО СЕЛОТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕЯ. КАЖИ МИ ЕДИН МЪЖ ДА СЕ Е ЗАВЪРТЯЛ ТАМ. НЯМА ТАКИВА БАЛЪЦИ В СОФИЯ. НЕ ЗНАМ КАК БЛАТЕЧКИ СЕ НАВРЯ ТАМ. ГРЕШКАТА НА ДАНАИЛОВ. НО ТЕ И УМНИТЕ МЪЖЕ ПОНЯКОГА ГРЕШАТ И ГО ЗАВИРАТ НЕ КЪДЕТО ТРЯБВА. ОТРОЧЕТО НА СТЕФАН ГО ВИДЯХМЕ КОЛКО ГАРАМА ИМА В ГЛАВАТА,ДАНО ТОЯ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ КУХАТА СИ МАЙКА. И АСЕН НЕ Е НАПУСНАЛ ЖЕНА СИ.

И къде е трябвало да си го завира умния мъж Блатечки? На жена му, може би. А, не грешка, то такава няма. .. Реално детето на "жена" му е също копеленце по твоите стандарти, Рокси! Кажи сега нещо за това или за това не ти плащат?

Леле, тоя Блатечки как спи с бившата си? Мчи тя и за гледане не става!

Красива майка. Няма как да и се устои. Като я сравня с бившата на Блатечки, разликата е огромна, в полза на Диляна. Някои говорят за разврат тука, обаче първата на Асен е не по-малко развратна, тъй като живее без брак с него. Нито пред държавата, нито пред Бога!

Сал Блатечки неразвратен посред тия женища, сал той угоден Богу

нашата любимка Роксана. Типично селско момиче. Ни дете ни коте! Няма кой да се хване с нея! А Диляна си е свършила работата за , която е на Земята. Дала е живот. Браво. За разлика от Катя Ритонката , например! Здрава, права.... и да не си развали фигурката!

И деца имам, и две котки. И работим, и учим, и семейство гледам. За разлика от една проститутка която е тръгнала да ражда копелета и да разваля семейства. Да добавим оргии по различни части по света. Разбира се, копеленцето не е там, и за какво да е, чичкоФците и него ше наебът.

Леонардо да Винчи не е бил изоставен от баща си, и е расъл с баща си и майка си, факт. Баща му не е бил с друга жена, докато е правел Леонардо, и това е факт. Леонардо е постигнал изобщо каквото и да е в живота,защото баща му е застанал зад него и му е намерил покровител/и. Майката не е пътувала по света поръчана за оргии, та да нахрани Леонардо, още един детайл. И леонардо е вил вярващ, и родителите му, и това е неоспорим и исторически доказан факт. Да сложиш едно копеле от балХар блатото (случайно беше, тека ми дойде на езика, от блатото Блатечки) .... ......наравно с Леонардо, е друго кощунство. Да ти имам тиквата на раменете - да сравниш едно копеленце от арабски бадрак с Леонардо! То тека, себе си може да сравниш с Айнщайн, колко му е....

Бъдещ Алберт Айнщайн с тая голяма глава ;D

Прочетете си историята на Содом и Гомор. Да възхвалеваш греха, и съзнателно и нарочно да нарушаваш божиите закони, до Содом и Гомор води. Бог извел единствения праведник от Содом и Гомор, и му поръчал, не се обръщай назад, слушай моята воля, не слушай греха. Само праведните, които слушат Бог, ше бъдат изведени от Содом и Гомор на грешниците и пропадналите. Бог не може да ви спре да грешите, и затова ви е дадено да грешите - за да ви изпита Бог колко вяра имате. Не мога по никакъв начин да оправдая проститутка да ражда копелета, и да се обръщам назад, против волята на Бога, да слушам греха. Секи да си носи греховете, който каквото си е избрал. Ако искате, обърнете се обратно към Содом и Гомор. Ас ке слушам Бога, това съм си избрала, и копелета и проституция, не моем да одобревам и да проповедвам да е богоугодно. Вие ако искате, сложете си го пред Бога. Ас грех и копелета не проповедвам на никого.

Бъдещето на нацията - white trash-ове

И не моът да разберът даже, с какво предизвикват съжаление и отвращение. И упорито си мислът, че като пускат платени реклами точно в дир, и реномето им на квартална +утка ше им се ...отесни. ЗабележИ, те дори не схващът, защо хората ги плуят, и си мислът, че дъжд ги вали....

Красиво момиче! Много класна. И сама си отглежда детето. Между другото Асен не е женен за онази!

Luna0102

"Много класна и сама си отглежда детето " ами тази класна урва, която е заприличала на изсушена скумрия, ако се беше оженила първо и нямаше сама да си гледа детето, но тогава за теб нямаше вече да е класна, а щеше да е в категорията "онази".

Като я гледам и онази си е гледала сама детето, щото Блатечки нито е женен за нея, нито пък го свъртало на едно място за това или онова дете.

Синята обувка със герданчето е супер. Сигурно е някоя друга селянка от ГУЛЯНЦИ.

МЕ РАЗБИХТЕ ОТ СМЯХ. НАПРАВО С МНЕНИЯТА СИ ЗА ТАЯ МИ ОПРАВИХТЕ НАСТРОЕНИЕТО.

Роксана, Роксана... какъв верен трол си. Като видиш Диляна Попова и газ пикаеш. Не знам дали ти плащат, но по принцип пари може да изкараш с това. Но все пак, нормално, красива жена е и просто ти бърка в червата като я видиш с детето... Сигурно има защо!

Тъпа селенко, нема човешка красота която да не е подвластна на Бога, и рано или късно, човешкото изтлява, това е само плът! Важно е онова, което е зад плътта, тъпачко! Бог не благославя плъттта. Само духа носи благословия! Създаването на копелета и проституцията не са любими на Бога, независимо какво мисля аз или ти! накрая, сички се озоваваме сами пред лицето на Бога, да отговареме за постъпките си, а проституция и раждане на копелета , бъркане в друго семейство, това не е морала, който Бог одобрева! Копелето ше си носи съдбата, това е ясно. Ние сички носим нещо, но слава Богу, мойте родители не са ме наказали с това, да съм копеле! Има ного наказания, има съдба, но да накажеш сама детето си да е копеле - това е типично за една протитутка, да не пука! Аз бих абортирала такова дете, само за да не му причиня такава съдба! Това, СХВАНИ ГО, Е ПРОКЛЯТИЕ! БОГ НЕ БЛАГОСЛАВЯ ПРОСТИТУЦИЯ И КОПЕЛЕТА, РАЗВАЛЕНО СЕМЕЙСТВО И ЛИПСА НА ПОЧТЕН ТРУД И ПРОФЕСИЯ! ДА СИ ПРОСТИТУТКА, НЕ Е БОГОУГОДНО! ТАЯ Е СЪБРАЛА ГРЕХПОВЕТЕ НА СВЕТА, АЗ МЕ НЕМА НИКЪДЕ В НЕЙНИТЕ РЕШЕНИЯ - АЗ СЛЕДВАМ БОГА, И ЗА КОПЕЛЕТО И МАЙК МУ ПОЗНАЙ КОЛКО МИ ПУКА! МЕН МЕ Е ГРИЖА ЗА БОГ, А НЕ ЗА ПРОСТИТУТКАТА С КОПЕЛЕТО!

Уауу, колко много злъч + аборт в слава на Бога.... Не съм много сигурна, че някъде в Библията пише, че Господ мрази до такава степен извънбрачните деца, че да иска тяхното абортиране... Всъщност в Библията има мноого извънбрачни деца, включително и Иисус. Или че проституцията е "греховете на света". Всъщност тебе кво ли те интересува Бог, тебе те интересува от 10 кладенеца вода да донесеш, за да наклепаш Диляна? Убеждавам се, че има за какво да я мразиш толкова. "Жената" на Блатечки ли ти плаща?

Как ли ги гледа тия снимки съпругата му? Не са нормални такива отношения.

Не се безпокойте, няма как да нараните чувствата на съпругата му, тъй като той не е женен.

Аре бе дира, докъде паднахте - да рекламирате един смотаняк, една оПща курва и едно копеленце. Падение, падение.....паднали сте си по начало, ма това удре дъното. Толко ли сте гладни, та опрехте до парите на курвата, да си пласирате курвалъка тука.

Той ДЖУДЖЕТО Дичо от колко години избяга от тая ,,крива ракета,, .Отворкото Блатечки се хвана в къпана .Сега да си облизва раните и да си бере дертищата с пропадняците !!!

Ама си е баш така.Баси и секс символите.Тази винаги гледа като болна крава и като почна от оня Дичо та до БЕлтъчки.Е това ли са хората за пример и уважение.Ама карай новина да има.Гъзарията топли.

На снимки не севижда характерчето. Там е заровено кучето - жена, която не иска да работи, не иска да готви, не иска да стои в къщи и да си гледа семейството, какъФ мъШ й требе на нея, това е кучка, това е еби и бегай. Да се научи да работи, да се изучи за почтена професия, да работи не в леглото, а в почтено занятие.... Кой ше си плуе на кура, да земе курва и проститутка, която ходи на повикване в Дубай, на разположение на групови оргии?

Леко, ще се задавиш от собствената си злоба! сигурно ти олеква като наричаш така едно дете, но всичко се плаща един ден - всяка лоша мисъл и всяка лоша дума. Много си злобна!

Бог дава такова дете на такива родители, и то ще се види кой на кого и защо. Нищо не е случайно в тоя живот, Бог ни дава сичкото, и то с умисъл, да се осъзнаем, и да славословим Бога и добротата му. Не е случайно, че е копеле и че роден от майка проститутка и баща алкохолик. Каквато му е съдбата, Бог ше каже, нито ти, нито аз. Но е факт, копелето е копеле и не е роден в нормална връзка, нито в брак, благословен от Бога. За съжаление, куманягите разтуриха морала в страната, а едно време това беше невъзможно. Копелета сега, под път и над път, и сами не знает защо живеат. Да насърчаваш създаването на копелета без семейства, също е грях пред Бога. ТИ ДА СИ ПОМИСЛИШ КАКЪВ ГРЯХ ПОЕМАШ ПРЕД БОГА, ЧЕ ОТРИЧЕШ БОЖИЯ ЗАКОН И МОРАЛА, И НАСЪРЧЕВАШ ДА ИМА КОПЕЛЕТА! Ако не е можело да бъде избегнато, това е Божия съдба, но НАРОЧНО ДА НАПРАВИШ КОПЕЛЕ И ДА СЕ НАМЕСИШ ВЪВ ВРЪЗКАТА НА СЕМЕЕН ЧОВЕК - ТОВА СИ Е ГРЕХ ОТКАДЕТО И ДА ГО ГЛЕДАШ! дА СИ НОСЪТ ГРЕХОВЕТЕ! А КОПЕЛЕТО СИ КОПЕЛЕ, И БОГ НЕ БЛАГОСЛАВЯ РАЖДАНЕТО НА КОПЕЛЕТА!

Pожден ден, като рожден ден! Xапнаха пийнаха, приспаха дето, и се нае..баа и готово!!;))

Горкото дете, не случи на родители. Баси лигльовците - една торта с динозаври и кой откъде е. И тая не можа да преживее, че тупанът я изостави, нея, всепризнатата хубост неземна. Цял живот ще го гняви тоя мъж. Пък толкова ли няма кой да я вземе, та да се кротне малко?

Хубава работа , ама сиганскаа , бате Хасанеее.

А на мен повече ми харесва Доменик на Яна и Петко :D

интересно решение - да роди от женен мъж и да си гледа сама детето. И то такава невероятна красавица, която без затруднение би си намерила нормален свестен мъж, ако реши.

Само дето нормални и свестни мъже няма да си вземат такава за жена, ако и да е красавица. Чехов отдавна умря, в наше време в един човек много рядко се събират физическа, душевна и интелектуална красота. Външната красота е до време, професии и мироглед, свързан с външния вид привличат само прости и елементарни индивиди и също за малко.

Къде ги тия нормалните и свестни мъже?!

За мърлите наистина няма такива!

Има всякакви, но ти нормалните и свестните не ги броиш за мъже. За теб мъже са нагли простаци и бройкаджии. Като те наебът и отебът няколко такива и писваш, че няма мъже.

Красавица е, но няма никой на горния етаж.

Сто процента са направили един тек набързо. Едно куики в спалнята, докато малкия си хапва. Секса сплотява.

Пистолетът на мъжете, които сеят семето си налево надесно държи до десетата секунда!!!

Когато ти порасне "пистолет" си го дръж за постоянно там дето слънце не огрява.До тогава си затваряй човката.То така и баба знае.Навирила копаните и ръгай у герана.

Един призив до всякакви т. нар. ВИП, известни, звезди и прочее в Интернет. Като знаете, че се събирате и правите партита и подобни само за да се снимате, барем си купете хубави фотоапарати. Някои струват по-малко от айфона или самсунга или там каквото. Ако някой друг ви снима, поне да има качество на снимката, като няма качество на материала и сюжета. Има и фотоапарати с безжична връзка, веднага може да публикувате овчето си послание. Отделно това, т. нар. журналисти, правещи новина от снимки от Фейсбук, Инстаграм и прочее форуми на малоумни зомбита, неведнъж съм ги хранил, ама то акъл така не им идва, за съжаление. По темата, да е живо и здраво детето. По тоя повод ще кажа една сентенция - майката винаги се знае коя е, бащата - рядко.

ЕЕЕее, ма те нарочно са понякога лошо качество снимките така се крият дребни дефекти и хората изглеждаме по убави! Аз си ги обработвам с два филтъра на инстаграма и всички бръчки изчезват!

Браво на родителите, както и на съпругата на Асен, че са загърбили егото си. Това са сложни взаимоотношения, единтвения печелившне детето.

Асен не може да шиба,гола вода е- дай му да пафка и да гледа тъпо като чукан кон, Диляна много се прецака с тоя гейзер и то от алчност....

В голяма грешка сте, господине. Познавам Асен, стопроцентов мъж е и е уникален във всяко едно отношение ;) От опит го казвам и искрено се радвам, че с Диляна имат прекрасно дете. Прекрасен ден и бъдете малко по-позитивни, Сър :)

И докато малкият Борилчо си играеше с камиончето, мама и тати заредиха фурната на бавен огън! Да е жив и здрав!

Чакайте втори общ наследник.

Дира... много готини снимки сте сложили обаче ... нищо не се вижда и не се разбира от тях !

А дали са си ударили по един сикиш ей така, за доброто старо време, а бе дир, кажете, че ми е важно?