Почина издателят на ”Плейбой” Хю Хефнър

На 91-годишна възраст почина основателят на списание "Плейбой" Хю Хефнър, предадоха информационните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Почина издателят на ”Плейбой” Хю Хефнър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за мен хю хефнър е живял един най-хубавите животи, който предлага съдбата на наща планета в момента. искренно му завиждам!:-) все пак, след такъв невероятен живот, се чудя какъв ли отговора на въпроса: а сега на къде?:-)

по добре здрав и богат отколкото беден и болен(става дума как трябва да се изживее живота ако някои тъп герп не е разбрал)

Дърт пергиш!Печелеше пари от превръщането на жената в аксесоар на мъжа с определена цена според размера. Някои лежат в затвора за подобни действия, които при него си бяха съвсем официална дейност.

Всеки знае, че лесно се живее с пари назаем, най-лесно се прахосват дните преди изпита, но после идва трудното и всичко требе да се върне на кредитора или пък да седнеш на стола пред професора. И тогава никой не пита къде яде и колко пи, а си искат вересиите и те питат да обясняваш по проспекта. Тук всичко ни е назаем и ни е дадено за подготовка. Него горкият сега го изпитват и му искат дълговете, а вие сте седнали да му завиждате колко е ял и колко е пил. И още нещо- ако някой си е взел Рая на земята, то и изискванията към него са по- високи, защото на който много е дадено, много ще се и изисква. Надявам се когато ние се представим, да можем да обясним спокойно какво сме направили с вересиите и как сме употребили дните. Българинът по принцип е добър и достоен човек, който цени семейството, децата, труда и честността. Много несгоди са ни дадени, но нека ги посрещаме с радост, само здраве да има за нас и любимите, пък на хора като Хю Хефнър, по- малко да се възхищаваме, Достатъчно е, че повечето от нас са му попадали в капана. Бог да прости човека!

Хю Хефнър бил казал, че е бил с 1000 жени... Митю Пищова пък имал над 5000 "бройки"... пасти да яде батко му Хефнър

ДДанните за Хю са много по-естествени. Дебелак като Пищова ще пукна на стотната женка от високо кръвно. Някои примитивни индивиди имат нужда да си помпат самочуствието.

6589, прав си! Друго си е здравия православно-евразийски морал! Там в раССия са най-моралните женшчини на света! По морални и от ханъмите в Судан!

Ти пък къде се изсра тука ? СТАВА ДУМА ЗА СМЪРТ и погребение.

Човек и дълго да живее, все някой ден умира! Ама по-добре ПО-ДЪЛГО!

всъщност, доста сериозно говори. Концепцията му е използвана от хомодружинките. Самият той никога не е лобирал за тях...

Колкото по-малко такива като него, толкова по-добре. Човек разпространяващ порнография и разврат, маскиращ ги под думички, като "свобода на словото" и дрън дрън. И най-вече с цел правене на милиони чрез опорочаване на обществото. Няма лошо да има някои свободи, но не и свободия. Всяко нещо си има граници.

Поздравления, все още значи има здраво мислещи хора с непромити от от скотска, неолиберална логика мозъци.

Ми, Обществото са противодейства, бе друже! Ей ги колко са много - Цялото общество,

Тоя кво е ебал аз и не съм мечтал....

Е, се путка е !

Едно 60 лета си е поживял като султан.

Брей за пръв път ми трият коментар и то само защото поставих по въпрос култа към личността на човек, чиито принос е основно в правенето на пари чрез порнография!? Ила това не е вярно? Или пък въпроса към завиждащите му: дали искат дъщерите им да имат такъв "пълноценен" живот, като ... (за да няма повод за цензура оставям вие да си попълните дума на многоточието)

Баце, не се комплексирай толкова. Дедо Хеф си доживя до 91 по начин, по който му харесва. Самото списание е на границата на еротиката и порнографията и там е тънкия момент да можеш да останеш на тази граница и да не залитнеш в тоталната перверзия. Това, че прави пари от това си е само плюс. Шапка му свалям на дедото мир на праха му.

Мда, той само открехва портота на содомията, пък от там оставя масто на другите.... Мен ми е чудно сани дали оценките ви за случващото се в имението му биха били същите ако там бяха майка ви, сестра ви, дъщеря ви?

иди се прегледай мой човек... той не е накарал никой насила да се снима гол... и ако снимките на разсъблечени жени за теб са порно, проблема си е в теб

Знаеш ли то май ти ти трябва да се прегледаш ако ориентира ти за нормално е дали е доброволно, защото прим. може да намериш доста "доброволни" видеа на содомия и инцести - прим. майка със син как ти се струва...?

Определението за пълноценен живот е строго индивидуално за всеки. Щото и Ксавиера Холандер е живяла за себе си пълноценен живот. Когато правиш това, което ти носи удовлетворение и щастие, не пречиш с дейността си на нечий друг живот и спазваш законите на държавата, в която живееш никой няма право да те упрекне за нищо.

Еми така е като нямате стабилни основи и критерии всичко е "индивидуално" то и педофилята в някой общества е била норма и по вашите критерии не малко са изживяли доста "пълноценен живод" с малки момченца

Стари Хю, и ти си отиде. Само готини пичоци от най-готините са минали през ръцете ти.

само един пичок и то най красивия изпусна цачев

Жалко, можеше да направи 100 и още да е.е...

И в Рая да иде - ще е бледо копие на живота му тука!

Тоя е имал толкова сладък живот, дълъг живот до 91 г. Толкова зайчета е боднал, колкото не ви побира фантазията. За него раят е бил тука на земята. Всеки би му завидял на тези сладки 91 г. живот, и то какъв живот...

При воденето на такъв стил на живот, мисълта за смъртта е най-кошмарното нещо, с което постоянно е живял горкият Хю.

Вие сериозно ли ми изтрихте коментара бе?! Айде ше го напиша по-така: един хуманоид на преклонна възраст с нестандартни сексуални апетити се пресели в друго измерение. Тъй кат е по-напудрен, по-добре ли звучи?

Защо нестандартни? Не знам да е бил гей...

детройта е мръсен и противен комунистически трол, няма ли кой да го пъхне в затвора за сеене на омраза и престъпен комунизъм

Това вероятно е най-отсвирвания мъж на планетата.

Не е луд тоя дето яде баницата... защо той да е отвратителен. Предлагал е слва и охолен живот срещу секс, койе виновен, че е пълно с меркантилни жени, готови на всичко за пари и слава...

Лека ти пръст, идоле! Примере мой! За разлика от безмозъчните изперкали самоубийци с бомби тебе ще те чаката 100 недевстеници в рая!!! Сигурен съм! RIP

Как мога да наследя зайчетата му?

Нямаш толкова пари

Бохем

За него говореха, че когато умре един ден, никой няма да каже 'отиде на по-добро място'.

Никой сега не може да каже "Той отиде на едно по-добро място"! RIP Hugh

при такъв сладък живот е зверски нечестно и гадно да умреш.

Да, на 91 години сигурно най-голямата му грижа е била "Коя ли ще ми смени памперса днес?"

Жалко за човека. А имате ли информация коя е последната му съпруга?

аз

мечтай си

чекиджия си отиде от този свят.

Като ти чета простотиите смятам, че ти самия доста списания си му нацапал

не ставаше въпрос за теб!

Цял живот само с курви.

Дай боже всекиму такъв живот. Не само че е живял така че всички мъже да му завиждат, а и затова че е живял както иска.

Сбогом, вуйчо...

Вечна памет, Хю! Историческа личност, която разбираше естественото влечение на хората по еротиката и порнографията. Култово име в издателския бизнес за възрастни. Номер едно във време когато нямаше интеренет и задоволяваше нуждите на милиарди гладни за изплакване на очите и виртуален секс с хубави голи предизвикателни тела. "Ако перифразираме песента "Видеото убива радио звездите" така и "Интернетът уби книгите, списанията, книжната реклама и специално Плейбой"

Отиде си един голям човек, надървил милиони със списанието си. Човек направил милиони от снимане на задници, предници и други анатомични подробности. Нека почива в мир!

Да е жив и здрав.

поне се е оте.ал на млади п.чета

Човека на, когото всеки мъж да завиди.Живя в най-бурните времена на на хипи и диско културата с най-яките жени.

КОГАТО В ТРИМОНЦИУМ - ФИЛИПОПОЛИС Е ИМАЛО ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ ... В БРИТАНИЯ АНГЛОСАКСИТЕ СА ЖИВЕЕЛИ ПО ДЪРВЕТАТА И ЧАК КЪДЕ ЦЕЗАРОВО ВРЕМЕ , ГЕЙ ЮЛИЙ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ГИ СВАЛИ ОТ ТАМ :)) ... В АМЕРИКА ПЪК Е ИМАЛО САМО БИЗОНИ И ИНДИАНЦИ КОИТО ГИ ГОНЯТ :)))

... а ти си дошъл на този свят... с цезарово сечение... оттам ти е единствената гънка...