Съпругата на Хефнър получва къща и $5 милиона

Въпреки твърденията, че Хю Хефнър не е оставил нищо на съпругата си Кристъл след смъртта си, младата вдовица ще получи луксозно жилище за $7 милиона.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Хефнър получва къща и $5 милиона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво

Не са много пари, ама не са и малко. Мисля, че е направила добра сделка. Пише се за по медиите като тъпа руса кукла, женена за пари за дядото да му гали егото. В същото време той едва ли дори някога я е докосвал... по ред причини. Не го е гледала на стари години, не му е сменяла памперса... За публичното унижение, той й е платил 5млн + къща. Едва ли някой някога ще я види отново в публичното пространство, пък и тя едва ли има други таланти. Мене ако питате е можела и повече да му измъкне, ама при условие че никога не са живели заедно и това не е малко.

Чудя се на ония дето викаха, че нямало да получи нищо, щото предбрачен договор ала бала. Ами точно, че ако не е имало нищо предвидено за нея в този договор, нямаше да го подпише, нямаше и да се омъжи. Щеше да е просто една от многото, дето са на издръжка. Само дето сега освен издръжката приживе от него, остава и с къщата и няколко милиона. Ония дето са били само на издръжка, остават само със спомените. И рекламата, че са били момичетата на Хю.

"...изгарящото слънце на Лос Анжелос" Абе вас писачите,откъде ви копат такива глупавички,необразовани и без хал хабер какво драскат ??? Къде го видяхте това изгарящо слънце,при ФАКТА,че средната августовска температура е 26 гр и рядко надскача 30 ??? Град на брега на океана,със студено течение покрай него при това. Мек морски климат...

Да я ожалиш Хамериканската кифла.

Идеята му да експлоатира мъжката похотливост и женският сексапил е повече от успешна,при това няма нищо общо с порното и е законна.А като прибавим и "предположението",че много от сладураните са минали през леглото му,направо му свалям шапка.

Заработила си ги е!

От Такива като тези критени света се обърка и то по точно от АМЕРИКА ЗА САЖАЛЕНИЕ ЗАГИВАТ НЕВИННИ Я ТЕЗИ ПАРАЗИТИ И ОТРЕПКИ ХОРО ИГРАЯТ НА ГРОБОВЕТЕ ИМ

На година по милион за изгубеното време, супер!

5 млн в ЛА не са много за луксозен живот. Хора с повече са си продавали къщите и обявявали банкрут. Ако е умна ще ги запази, а защо не и увеличи?

На умна ли ти прилича с таз руса главица? :)

Ще плати само веднъж данъка за имота и после трябва да си търси нов спонсор :) Нещо като ферарито и хамъра на Слави. Оня ги подаряваше, ама победителите нямаха кинти да ги поддържат.